Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε ειπαμε οτι ειναι η επομενη συναντηση? 2
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 η ευχη σου ειχε πραγματοποιηθηκε η ευχή σου είχε πραγματοποιήθηκε??? χμ... μήπως εσύ μου έγραψες τρεις σύντεκνοι? εγώ δεν τα ξέρω αυτά τα ελληνικά
noob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε ειπαμε οτι ειναι η επομενη συναντηση? Αυτή τη φορά λέω να έρθω... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 μπες στο αμιγώς τεχνολογικό φόρουμ... ένα κλίκ αριστερά, δύο δεξία και έφτασες. στην τελική είναι όντως μια εύλογη ερώτηση, πως στο διάολο άλλαξε αυτό και αντί για τρια αιτήματα που έγραφε 5 μήνες μια μέρα έγραφε "αντε ντε τρεις σύντεκνοι" Ακριβώς η απάντησή σου δείχνει πόσο δίκιο έχω... Δεν είναι θέμα επιπέδου. Όσοι όντως ασχολούνται με την τεχνολογία και τους Η/Υ ξέρουν σίγουρα 5 τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις. Όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό, σίγουρα ξέρουν πώς να το κάνουν (στο περίπου) ή το έχουν κάνει ήδη κάπως παρόμοια. Άρα, και μόνο που η απάντησή σου είχε σχέση με "επίπεδο" κτλ, δείχνει πόσο δίκιο έχω για την αρχική μου ερώτηση.
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβώς η απάντησή σου δείχνει πόσο δίκιο έχω... Δεν είναι θέμα επιπέδου. Όσοι όντως ασχολούνται με την τεχνολογία και τους Η/Υ ξέρουν σίγουρα 5 τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις. Όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό, σίγουρα ξέρουν πώς να το κάνουν (στο περίπου) ή το έχουν κάνει ήδη κάπως παρόμοια. Άρα, και μόνο που η απάντησή σου είχε σχέση με "επίπεδο" κτλ, δείχνει πόσο δίκιο έχω για την αρχική μου ερώτηση. ναι επειδή εγώ είμαι χαζή όπως λες.. για πες μου πως έγινε αυτό; γιατί συνεχίζω να μην καταλαβαίνω ειλικρινά δε λέω ψέματα... ή αυτό το πράγμα ήταν προγραμματισμένο να αλλάζει μετά από αρκετούς μήνες που δεν έχεις απαντήσει στα αίτηματα φιλίας να λέει αυτό που έγραψα ή κάποιος έκανε τον κόπο να αλλάξει το συνηθισμένο "έχεις 3 νέα αιτήματα φιλίας.." μ'αυτήν την άλλη πρόταση για πες μου λοιπόν τι σκέφτεσαι; γιατί έχω περιέργεια
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εάν βρεις πού λέω ότι είσαι χαζή, ίσως σου εξηγήσω τι εννοώ. Εάν δεν το βρεις, τότε το λες μόνη σου και το υποστηρίζεις κιόλας.
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 πες βρε και άστα αυτά.. η ερώτησή μου είναι οι εξής... θα μπορούσε ο καθένας που γνωρίζει απο προγραμματισμό να αλλάξει την πρόταση αυτή ή θα έπρεπε να είναι κατι σαν μοντερέτορ στο φουμπου.. και τέλος πάντων, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ελέγξουν τα προφίλ μας; τι σκάτα παίζει με το φουμπού ξέρει κανείς; για παράδειγμα εδώ στο ινσόμνια υπάρχει διαφάνεια, ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα. Είναι ένα φόρουμ που εμπιστεύομαι, έχει τους μοντερέτορ που κάνουν τα παιδιά τη δουλειά τους και οφείλουμε να τηρούμε τους κανονισμούς. Στο fb υπάρχει κάτι αντίστοιχο; κάποιος αντίστοιχος μοντερέτορ άλλαξε την ατάκα ή κάποιος γνωστός μου θέλοντας να μου κάνει πλάκα; και ο γνωστός μου μπορεί έτσι απλά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι έχει τις τεράστιες γνώσεις πάνω στους υπολογιστές, να παρακάμψει το fb και να αλλάξει και να γράψει ότι του καπνίσει;
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 1ον. Ποια είναι τα αυτά; 2ον. Ακόμα να απαντήσεις στην παραπάνω ερώτησή μου (να φέρεις παράθεση που να σε λέω χαζή). 3ον. Εάν δεν φέρεις παράθεση που να σε λέω χαζή (όπως είπες) τότε, και σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα, και να σου πω άδικα θα πάει.
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ωχ... αρχίσαμε... 1ον. Ποια είναι τα αυτά; 2ον. Ακόμα να απαντήσεις στην παραπάνω ερώτησή μου (να φέρεις παράθεση που να σε λέω χαζή). 3ον. Εάν δεν φέρεις παράθεση που να σε λέω χαζή (όπως είπες) τότε, και σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα, και να σου πω άδικα θα πάει. ωχ αρχίσαμε... η σωστή επικοινωνία είναι η βάση σε όλες τις καλές σχέσεις.. πρώτον: αυτά είναι αυτά (αυτα που λες) δεύτερον: δε με είπες χαζή , (τρόπος του λέγειν)τρίτον: δε θα απαντήσεις κι έτσι έκλεισε και η μέρα για σήμερα...
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εάν η καλή επικοινωνία είναι η βάση σε όλες τις σχέσεις, τότε πως περιμένεις να έχεις καλή βάση με τέτοια επικοινωνία; Καταλαβαίνεις πράγματα που δεν γράφτηκαν, δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφτηκαν, απαντάς σε άλλα από αυτά που γράφτηκαν και δεν απαντάς σε αυτά που γράφονται. Άρα, και πάλι σύμφωνα με τα γραφόμενά σου, δεν πρόκειται να έχεις βάση σε καλές σχέσεις (τουλάχιστον μέσω γραπτών). Εάν συνυπολογίσει κανείς και τα προηγούμενα μηνύματά σου, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα για αυτό που ρωτάς εξαρχής.
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καταλαβαίνεις πράγματα που δεν γράφτηκαν, δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφτηκαν, απαντάς σε άλλα από αυτά που γράφτηκαν και δεν απαντάς σε αυτά που γράφονται. Εάν συνυπολογίσει κανείς και τα προηγούμενα μηνύματά σου, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα για αυτό που ρωτάς εξαρχής. κάνε πως κατάλαβες για να μην καταλάβουν οτι δεν κατάλαβες ένα πράμα ε;
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Και μετά αναρωτιέσαι ποιος είναι πίσω από το facebook... Αυτός που μας ψεκάζει.
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το topic είναι περίεργο. Η OP ενδέχεται να είναι μεθυσμένη και το 99% των posts είναι μεν off-topic, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια, δεν βγάζουν κανένα νόημα βασικά. Τι συμβαίνει στο Μπλα-Μπλα επιτέλους; 6
stavi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το topic είναι περίεργο. Η OP ενδέχεται να είναι μεθυσμένη και το 99% των posts είναι μεν off-topic, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια, δεν βγάζουν κανένα νόημα βασικά. Τι συμβαίνει στο Μπλα-Μπλα επιτέλους; καλά αφήστε το, δε φαίνεται να έχετε κι εσείς καμιά σοβαρή απάντηση, πάντως αυτό που έγραψα όντως συνέβη, τώρα τι σκατά έγινε ή δεν έγινε δεν ξέρω.. ποτέ δε με απασχόλησε πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα