Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Πριν απο λίγες μέρες "έχτισα" ένα καινούργιο πσ βάζοντας μέσα τον Samsung SSD 840 Pro 128GB και έναν HDD 3ΤΒ . Στη συνέχεια εγκατέστησα τα Windows στον SSD. Το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να κάνω τον HDD ως τον κύριο σκληρό δίσκο όπου πχ ότι αποθηκεύω στην επιφάνεια εργασίας ή στα έγγραφα μου να πηγαίνει στον HDD?

Οποιαδήποτε άποψη πάνω στο θέμα ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φιλε το ιδιο έψαχνα και εγω οταν αλλαξα σκληρο στο laptop μου και ηθελα να φτιαξω δυο partitions το ενα μονο για εφαρμογες και το λογισμικό και το αλλο μονο για αρχεια. Μην μπλέξεις με περιπλοκους τρόπους που λενε στο Internet κανε το πιο απλό !
Θα σου πω τι εκανα σε Windows 7 .
1. Ανοίγεις αρχίκα τον φάκελο C:Χρήστες\Pilot11(ή οπως το εχεις ονομάσει)
2. Σε ξεχωριστό παράθυρο ανοίγεις απο τον ''Υπολογιστη'' τον δισκο HDD εκει φτιάχνεις εναν φάκελο Χρήστες(ή users στα αγγλικα) μεσα σε αυτον εναν φακελο Pilot11( ή οτι ονομα εχει και στο C) και εκει μεσα φτιαχνεις  οσους φακέλους βλέπεις και στο C:Χρήστες\Pilot11(βήμα 1ο) . Οι φάκελοι πρεπει να εχουν ακριβώς ιδιο ονομα με τους φακελους που βλέπεις στον Κυριο δισκο .
3. Αφού φτιάξεις τους φακελους στον HDD πας στο παραθυρο που ειχες ανοιχτό στο βήμα ενα και σε καθε εναν φάκελο κανεις το εξής :
δεξι κλικ->Ιδιότητες-> πας στην καρτέλα ''Θέση'' --> Μετακίνηση και εκει διαλέγεις τον ιδιο φάκελο που ειχες φτιαξει στο βήμα 2 αλλα στον HDD και μετά ΟΚ .
4. Κάνεις το ιδιο για όλους τους φακέλους
5. Πλεον οτι αποθηκευεις στην επιφάνεια εργασιας, στις λήψεις,στα εγγραφα μου , στην μουσικη , στις εικονες και γενικα οπουδηποτε θα αποθηκευεται στον HDD

Υ.Γ Μην προσπαθήσεις να κανεις αποκοπη ή αντιγραφη τον φάκελο Χρήστες απο τον SSD στον HDD .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...