Zaknafein Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ήρθε ο καιρός να γίνει κι αυτή η αναβάθμιση, αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω... διάβασα reviews κτλ αλλά τα benchmarks που τρέχουνε δεν μου λένε και τίποτα + δεν έχω ιδέα στο θέμα αξιοπιστία τι παίζει. Η χρήση θα είναι φυσιολογική, δηλαδή για λειτουργικό, κάποια προγράμματα και 4-5 multiplayer παιχνίδια. Μουσική, σειρές, ταινίες και τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι σε άλλο δίσκο. Οι δίσκοι που κοιτάω είναι: Crucial M500 240GB (134€ από Crazy Sundays) Samsung 840 Evo 250GB (150-160€) Corsair Force LS 240GB (163€) Ο Crucial είναι καλή περίπτωση; Αξίζει τα ~30€ παραπάνω ο Samsung ή ο Corsair ; Το ρωτάω καθαρά λόγω brand name, όχι λόγω ταχύτητας.
STORM1978 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Από εμένα Evo! Και αν θες σειρά : Evo , M500 & Force LS. Αν έχεις και αρκετή μνήμη, δοκιμάζεις να βάλεις και το Rapid και θα δεις και μια μεγάλη αύξηση των ταχυτήτων του Evo! 1
dmsdms Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πανε για Evo η καλύτερη λύση ειναι εγω περιμένω ν πέσουν οι pro για να πάρω των 256
Heatspreader Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τον Crucial. Ο Evo είναι περισσότερο φορεμένος πάντως με ότι σημαίνει αυτό. Χτύπα τον και θα είσαι μια χαρά!
Zaknafein Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μάιστα, EVO it is then. Ευχαριστώ για τις γνώμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα