Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Έχω πρόβλημα με εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Στον δίσκο αυτό υπήρχε ένα φάκελος (πιθανόν με το προγραμματα οδηγησης του σκληρού δίσκου) και τα αρχεια μου ήταν σε ξεχωριστούς φακέλους. Αυτός ο φάκελος δεν είχε όνομα, και μου εμφάνιζε ό,τι αρχείο υπήρχε στο σκληρό δίσκο. Κάτι σαν συντόμευση όποιου αρχείου περνούσα. Τα αρχεία μου ήταν σε πολλούς φακέλους και έτσι είπα να τα μετακινήσω προσωρινά εκεί μέσα μέχρι να κάνω εκκαθάριση. Το πρόβλημα είναι ότι έκτοτε τα αρχεία δεν είναι προσβάσιμα, ενώ δεσμεύουν κανονικά το χώρο στο σκληρό. Σαν συντομεύσεις δηλαδή, των οποίων τα αρχεία μετακινήθηκαν.Πλεον εμφανίζεται το εξής σφάλμα,και δεν ξέρω πως θα μπορέσω να τα βρω παλι. Σκέφτηκα να βρω κάποιο εξειδικευμενο file explorer αλλά δεν νομίζω να λύσει το πρόβλημα. Ενώ εμφανίζονται όλα τα αρχεία και όλες οι διαδρομές που περιλαμβάνοντε μέσα στον σκληρό, δεν μπορείς να τροποποιήσεις τίποτα απο εκεί μέσα ούτε να διαγράψεις το φάκελο. Please, ας βοηθήσει κάποιος γιατί έχω σημαντικά αρχεία μέσα!Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2013 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα