k4t4r4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα!3 σκληρη στο συστημα μου 1) windows 72)Windows 73)Απλος χωρις windows μεσαειχα κανει φορματ τους σκληρους μου περασα και στον καθενα απο windows 7ολα καλα δουλευαν αρκετο καιρο αλλα ξαφνικα μου εμφανιζε οτι εχει προβλημα στον σκληρο και πως θα επρεπε να κανω back up το αγνοουσα το μυνημα και δεν εκανα μετα απο 2-3 μερες δεν διαβαζε τον ενα σκληρο για boot και ετσι εκανα τον αλλο μετα πηγα να δω τα αρχεια μου να τα τραβηξω και ενω τον εβλεπε σαν αποθηκευτικο χανοταν...τωρα δεν τον βλεπει και οταν ειναι και οι 2 πανω στο pc οταν ανοιγει κολαει στα windows start και δεν ξεκιναει το συστημα... ουτε σε safe mode κολλαει εκει που κατι γραφει η γραμμη για DIskοταν βγαλω αυτον που παρουσιαζε τα σφαλματα ξεκινανε τα windows κανονικα συνδεσα μονο του τον αλλο και μου βγαζει black screen και λεει Windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computerThis error can be by unplugging a removable storage device such an external USB drive while the device is in use , or by faulty hardware such as a properly connected and the restart your computerif u continue to receive this error messege contact to hardwareFile : \Boot\BCDStatus : 0xc00000e9Info : An unexpected I/O error has occurredτι μπορω να κανω?σκεφτηκα επιδει δεν εχω κατι να τον μετατρεψω σε USB να παρω τα αρχεια μου να τον συνδεα ενω ειχαν ξεκινησει τα windows αλλα σκευτομαι μην μου καψει την motherboard
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο να κανεις σκεφτηκα επιδει δεν εχω κατι να τον μετατρεψω σε USB να παρω τα αρχεια μου
WalkerSW Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τπτ δεν μπορεις κανεις... ο σκληρος σε προειδοποιησε πριν πεθανει (πραγμα σπανιο) αλλα εσυ τον εγραψες στα @@ σου οποτε και τα ηθελε ο ποπος σου... Δυστυχως bye bye αρχεια.... Για αυτο φωναζουμε ολη την ωρα εδω μεσα οτι ολα τα σημαντικα μη ανακτήσιμα αρχεια μας παντα σε τουλαχιστον 2 διαφορετικα αποθηκευτικα μεσα ή στο cloud..... Μπορεις να δοκιμασεις καποιο προγραμμα ανακτησης αρχειων αν θελεις, αλλα απο την στιγμη που κολαει ακομη και στο bios δεν πιστευω οτι θα σε βοηθησει....
k4t4r4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 μου εβγαζε να τον κανω back up δεν το πηρα στα σοβαρα ..ηταν υγειεις ... δλδ αν τον κανω format δεν θα δουλεψει?στο BIOS τον βρισκω κανονικα απλα μου κολλαει τα windows οταν ειναι και οι 2 τωρα μαζι πανω και δεν κανουν εκκινηση κολλανε στο logo
WalkerSW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασε τον σε μια εξωτερική θήκη ως Usb... ή με κανενα Linux live usb... αλλα μην ελπιζεις πολλα... Και όχι το φορμάτ δεν προκειται να κανει τπτ...
k4t4r4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα γιατι δεν γινεται να ξεκινησουν τ WINDOWS οταν ειναι συνδεμενος αυτος πανω?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα γιατι δεν γινεται να ξεκινησουν τ WINDOWS οταν ειναι συνδεμενος αυτος πανω? Γιατι τα εχουν φτύσει, τια αλλο
WalkerSW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα γιατι δεν γινεται να ξεκινησουν τ WINDOWS οταν ειναι συνδεμενος αυτος πανω? Γτ πολυ απλα προσπαθούν να τον διαβάσουν και δεν μπορούν.... εχει πεθανει ο δισκος...
k4t4r4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μου πηρα συσκευη που τον εκανα σε εξωτερικο με USBτον διαβασε αλλα μου λενε τα windows οτι θελει διαμορφωθει πρωτα πριν χρησιμοποιηθει!υπαρχει καποιο προγραμμα να τραβηξω τα αρχεια μου?
WalkerSW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν διάφορα... Δες το αντίστοιχο sticky για την ανάκτηση δεδομένων.
navagos72 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery Καλή τύχη!
k4t4r4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου!αν και προσπαθω να το κανω να τον διαβασει σαν αποθηκευτικο χωρο πρωτα για να μπορεσω να τα παρω εκανα το chkdsk D:/r και μου εβγαλε στον σκληρο που εχω το προβλημα οτι The type of the file system is RAWCHKDSK is not available for RAW drivesΤι ειναι αυτο το RAW ?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου! αν και προσπαθω να το κανω να τον διαβασει σαν αποθηκευτικο χωρο πρωτα για να μπορεσω να τα παρω εκανα το chkdsk D:/r και μου εβγαλε στον σκληρο που εχω το προβλημα οτι The type of the file system is RAW CHKDSK is not available for RAW drives Τι ειναι αυτο το RAW ? Οσο τους παιδεύεις τους δίσκους τοσο το χειρότερο, οι δίσκοι με πρόβλημα μπαίνουν σε usb adapter και οτι σώσεις έσωσες, εκτος αν δεν σε ενδιαφέρει το περιεχόμενο τους
k4t4r4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δλδ νικο τι μπορω να κανω να τελειωνω και εχω μπερδευτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα