Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να το πουμε αλλη μια... Το μονο που μπορεις να κανεις είναι να προσπαθήσεις να ανακτήσεις τα αρχεια με καποιο προγραμμα και μετα εφοσον δεν εχει εγγύηση να τον πετάξεις.... 

Μου φαίνεται οτι είσαισ την φαση της αρνησης και δεν θες να δεχτεις οτι ο σκληρος σου αφησε χρόνους....

Δημοσ.

να τον συνδεα ενω ειχαν ξεκινησει τα windows αλλα σκευτομαι μην μου καψει την motherboard

Ειδικά αν είναι SATA ο σκληρός, όχι μόνο δεν θα "κάψεις την mobo", αλλά παίζει και να αναγνωριστεί.

(Αλλά και IDE να είναι, απλά θα σου κολλήσει το σύστημα. Αν υπάρχει κάτι που "κινδυνεύει", ο ίδιος ο δίσκος είναι και όχι η μητρική.)

Ναι αλλα γιατι δεν γινεται να ξεκινησουν τ  WINDOWS οταν ειναι συνδεμενος αυτος πανω? 

Όταν ένας δίσκος έχει πρόβλημα (είτε "φυσική" ζημιά, είτε με το file system του) τα Windows ενδέχεται να μην μπορούν να φορτώσουν όσο αυτός είναι συνδεδεμένος (προσπαθούν να τον "διαβάσουν"/δεν μπορούν και κολλάνε).

φιλε μου πηρα συσκευη που τον εκανα σε  εξωτερικο με USB

τον διαβασε αλλα μου λενε τα windows οτι θελει διαμορφωθει πρωτα πριν χρησιμοποιηθει!

υπαρχει καποιο προγραμμα να τραβηξω τα αρχεια μου?

Yπάρχουν διάφορα, αλλά τα καλά είναι sharewares. Αν βρεις κάποιο από αυτά "σπασμένο", δοκίμασέ το :

Active File Recovery (κοίτα αυτό πρώτα)

Get Data Back

Recover My Files

Easy Recovery

File Scavenger

Επίσης, αν τυχόν δεν βρίσκει κάτι το πρόγραμμα, δες αν ο δίσκος αναγνωρίζεται στη Διαχείριση Δίσκων, προσπάθα να του κάνεις "φορμάτ" (=δημιουργία συστήματος αρχείων) και μετά να ξαναχρησιμοποιήσεις, πχ το Active File Recovery.

Τι ειναι αυτο το  RAW ?

Όταν έχουν χαθεί οι πληροφορίες οι σχετικές με το file system στο οποίο είναι φορμαρισμένος ο δίσκος, τότε χαρακτηρίζεται ως "raw" το file system (="ανύπαρκτο", εν προκειμένω. Πιο...λογοτεχνική μετάφραση, θα ήταν το "ακατέργαστο" πάντως.)

Διάβασε αυτή εδώ τη σελίδα και ακολούθησε τις οδηγίες που θα δεις ; http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page-3

Χλωμό να καταφέρεις κάτι, αλλά δοκίμασε.

Δημοσ.

φιλε μου εισαι ωραιος ολα μαζι σε ενα reply ομορφα και τα προγραμματα που πρεπει να ψαξω  να βρω σε ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω με καποια απο τα προγραμματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...