feniakom Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μούχλα απέκτησα από πέρσι που έκοψα το καλοριφέρ σε ορισμένα σημεία του σπιτιού. Οπως σωστα ειπώθηκε το Σπιτι πρέπει να ειναι και ζεστό και να αεριζεται σωστα. Επειδη κάτι τέτοιο ειναι πολυ έξοδο και η μούχλα θα εμφανιστεί, προτείνω ενα απλό αντιμουχλικο απ το σούπερ μάρκετ. Ψεκαζεις και η μούχλα εξαφανίζεται. Μυκητας ειναι... Εμένα μου εμφανίστηκε και στις ντουλάπες...παει το καλο κοστούμι :-p Μετα τον ψεξασμο στα σημεια τησ μουχλασ για 1 μέρα θα έχεις ανοιχτά. Και πλέον θέρμανση και αερισμος σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..αυτο που μπορει να γινει απο την μερια μου θα γινει αλλα για τον αερισμο και την θερμανση ειναι θεμα δικο του οποτε δεν φερω εγω ευθυνη καμια Από πότε οι περισσότεροι, πλέον σήμερα, χρησιμοποιούν καλοριφέρ; Σε ποιον κόσμο και σε ποια χώρα ζεις; Προφανέστατα πρέπει να φροντίσεις το σπίτι και με έξοδα του ιδιοκτήτη. Επίσης, ενεργειακό πιστοποιητικό έβγαλες για το σπίτι; Με τα κουφώματα τι έγινε (που λες ότι δεν είναι θερμομονωτικά) ; Επειδή λες ότι είναι νέος ενοικιαστής, σίγουρα θα πρέπει να έβγαλες. Αλλιώς τον έχεις μέσα χωρίς συμβόλαιο (και άρα χωρίς απόδειξη). Aγαπητε μου απο οτι φαινεται καλυτερα να μασας παρα να μιλας..διαβασε καλυτερα το post και μετα μιλα.Το "οπως και οι περισσοτεροι" αναφερεται στο οτι οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουν πλεον καλοριφερ!Το σπιτι νοικιαστηκε με ενεργειακο πιστοποιητικο εννοειται γιατι αλλιως οχι μονο δεν θα μπορουσα να κανω συμβολαιο αλλα και γιατι δεν θα μπορουσε να περασει ο λογαριασμος ρευματος στο ονομα του.Αλλη φορα φροντισε να απαντας επι του θεματος και οχι πετωντας αερολογιες..Δεν ξερω τι θεμα μπορει να εχεις με προγουμενους ιδιοκτητες αλλα επειδη εγω εχω κακη εμπειρια με κακους ενοικιαστηκες φροντιζω να ειμαι νομοταγης σε ολα ωστε να μπορω να κινηθω νομικα σε καθε περιπτωση..αμα δεν το καταλαβες πες μου σε ποια χωρα ζεις εσυ να σου το μεταφρασω αναλογως! Ο αλλος απο ενα τοπικ που καποιος ρωτησε τι να κανει με την υγρασια στο σπιτι του ενοικιαστη, ειναι ενα βημα πριν του στειλει το ΣΔΟΕ Ελληνικα forums ftw. Καλα οτι ο κοσμος εχει σαλταρει αυτο ειναι το μονο σιγουρο..αλλα καποιοι δεν ξερω αν ειναι για γελια ή μονο για κλαμματα. Δεν χρησιμοποιουν, γραφει. Σε ευχαριστω για την απαντηση γιατι καποιοι μπορει να σε τρελανουν!
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Aγαπητε μου απο οτι φαινεται καλυτερα να μασας παρα να μιλας..διαβασε καλυτερα το post και μετα μιλα.Το "οπως και οι περισσοτεροι" αναφερεται στο οτι οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουν πλεον καλοριφερ!Το σπιτι νοικιαστηκε με ενεργειακο πιστοποιητικο εννοειται γιατι αλλιως οχι μονο δεν θα μπορουσα να κανω συμβολαιο αλλα και γιατι δεν θα μπορουσε να περασει ο λογαριασμος ρευματος στο ονομα του.Αλλη φορα φροντισε να απαντας επι του θεματος και οχι πετωντας αερολογιες..Δεν ξερω τι θεμα μπορει να εχεις με προγουμενους ιδιοκτητες αλλα επειδη εγω εχω κακη εμπειρια με κακους ενοικιαστηκες φροντιζω να ειμαι νομοταγης σε ολα ωστε να μπορω να κινηθω νομικα σε καθε περιπτωση..αμα δεν το καταλαβες πες μου σε ποια χωρα ζεις εσυ να σου το μεταφρασω αναλογως! Έχεις δίκιο. Έκανα λάθος. Διάβασα λάθος. Συγνώμη. 1
feniakom Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο. Έκανα λάθος. Διάβασα λάθος. Συγνώμη. Συγχωρεμενος....
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 για να μην σε πρηζει συνεχεια τραβα δωστου εσυ το σπρευ και πες οτι μου δωσαν αυτο και οτι θελει περισσοτερο αερισμο το δωματιο.π.χ. της ωρες που λειπει να αφηνει πατζουρια. οπως και να μην βαζει ρουχα στα καλοριφερ.βγαζουν εξτρα υγρασια.ειναι κακο κυριως για το αναπνευστικο...
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 σε ευχαριστω πολυ..και μια τελευταια ερωτηση σε τι ειδους επαγγελματιες να απευθυνθω?μπογιατζηδες ή σε αυτους που πουλανε χρωματα? γιατι εγω την εφερα ή μηπως του το νοικιασα μουχλιασμενο για να μου ζητησει και τα ρεστα?θα τρελαθουμε εντελως? Σε καποιο Μπογιατζη που να ξέρει και να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό... Οσο για το δεύτερο σκέλος ξέρεις καλα ότι το να νοίκιαζεις ένα ακίνητο φέρνει υποχρεώσεις συνεπώς θα πρέπει να ανταποκρίθεις σε αυτές... Γιατι το θερμοσιφωνο στο δικό μου το βολικά τη χριστουγεννιάτικα εγω το χαλασα; Όχι, αλλα εγω το πλήρωσα... Είναι ένα και το αυτο! Και όταν εμπλέκονται λόγοι υγείας είναι πολυ επικίνδυνο αν αρνηθεις να στραφεί ακομα και νομικά εναντίον σου και να τρεχεις!
pournaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Σε καποιο Μπογιατζη που να ξέρει και να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό... Οσο για το δεύτερο σκέλος ξέρεις καλα ότι το να νοίκιαζεις ένα ακίνητο φέρνει υποχρεώσεις συνεπώς θα πρέπει να ανταποκρίθεις σε αυτές... Γιατι το θερμοσιφωνο στο δικό μου το βολικά τη χριστουγεννιάτικα εγω το χαλασα; Όχι, αλλα εγω το πλήρωσα... Είναι ένα και το αυτο! Και όταν εμπλέκονται λόγοι υγείας είναι πολυ επικίνδυνο αν αρνηθεις να στραφεί ακομα και νομικά εναντίον σου και να τρεχεις! Αν αποδεδειγμενα η υγρασια ειναι λογω προβληματος σπιτιου, προφανως και ο ιδιοκτητης πρεπει να αποκαταστησει τις ζημιες. Αν ομως η υγρασια ειναι αποτελεσμα κακης χρησης του σπιτιου;
manbook Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Κακός αερισμός (αλουμινένια πορτοπαράθυρα,διπλά τζάμια) σε συνδυασμό με τη μη ύπαρξη κεντρικής θέρμανσης. Θα ξαναγίνει. Άμα δεις τα ζόρια ότι δηλ "μπαίνεις μέσα" και πληρώνεις απ' τη τσέπη σου αντί με τα νοίκια να ξοφλάς τα παντοειδή χαράτσια (σιγά μη βάζεις λ7 στη τσέπη σου...),κλείστο,βγάλε ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ,πες στο διαχειρσιτή να σου μειώσει στο μισό τα κοινόχρηστα και περίμενε καλύτερες μέρες. Έχει παραγίνει το κακό.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Κακός αερισμός (αλουμινένια πορτοπαράθυρα,διπλά τζάμια) σε συνδυασμό με τη μη ύπαρξη κεντρικής θέρμανσης. Θα ξαναγίνει. Άμα δεις τα ζόρια ότι δηλ "μπαίνεις μέσα" και πληρώνεις απ' τη τσέπη σου αντί με τα νοίκια να ξοφλάς τα παντοειδή χαράτσια (σιγά μη βάζεις λ7 στη τσέπη σου...),κλείστο,βγάλε ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ,πες στο διαχειρσιτή να σου μειώσει στο μισό τα κοινόχρηστα και περίμενε καλύτερες μέρες. Έχει παραγίνει το κακό. Καλο!!! Αλλα δεν ισχυει πλεον, το 14 θα πληρώσουν και τα κλειστα σπιτια, σιγα μην τους αφηνε ο αντωνακης χαχααα
feniakom Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν αποδεδειγμενα η υγρασια ειναι λογω προβληματος σπιτιου, προφανως και ο ιδιοκτητης πρεπει να αποκαταστησει τις ζημιες. Αν ομως η υγρασια ειναι αποτελεσμα κακης χρησης του σπιτιου; Μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα αν μπορει καποιος 100% να μου πει τι φταιει!Γιατι και να του το φτιαξω εγω αλλα αν συνεχιζει αυτος να μην αεριζει ή δεν ξερω τι αλλο μπορει να κανει εννοειται οτι θα ισχυριζεται οτι φταιει το σπιτι προβαλλοντας χιλιους δυο ισχυρισμους..οποτε θα ειναι ο λογος μου ενάντια στον δικο του... Καλο!!! Αλλα δεν ισχυει πλεον, το 14 θα πληρώσουν και τα κλειστα σπιτια, σιγα μην τους αφηνε ο αντωνακης χαχααα Κακός αερισμός (αλουμινένια πορτοπαράθυρα,διπλά τζάμια) σε συνδυασμό με τη μη ύπαρξη κεντρικής θέρμανσης. Θα ξαναγίνει. Άμα δεις τα ζόρια ότι δηλ "μπαίνεις μέσα" και πληρώνεις απ' τη τσέπη σου αντί με τα νοίκια να ξοφλάς τα παντοειδή χαράτσια (σιγά μη βάζεις λ7 στη τσέπη σου...),κλείστο,βγάλε ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ,πες στο διαχειρσιτή να σου μειώσει στο μισό τα κοινόχρηστα και περίμενε καλύτερες μέρες. Έχει παραγίνει το κακό. Αν δεν ζουσα απο αυτο το σπιτι να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχα κλεισει μεχρι τωρα γιατι αποσβεση των χρηματων με τοση φορολογια δεν γινεται... Οσο για το δεύτερο σκέλος ξέρεις καλα ότι το να νοίκιαζεις ένα ακίνητο φέρνει υποχρεώσεις συνεπώς θα πρέπει να ανταποκρίθεις σε αυτές... Σαφως και το γνωριζω καλα και αν ειναι θεμα κατασκευαστικο εννοειται οτι θα ανταπεξελθω στις υποχρεωσεις μου..αλλωστε αυτο κανω τοσα χρονια που το νοικιαζω αλλα βαρεθηκα πλεον να πληρωνω ζημιες λογω "κακης" χρησης του σπιτιου! για να μην σε πρηζει συνεχεια τραβα δωστου εσυ το σπρευ και πες οτι μου δωσαν αυτο και οτι θελει περισσοτερο αερισμο το δωματιο.π.χ. της ωρες που λειπει να αφηνει πατζουρια. οπως και να μην βαζει ρουχα στα καλοριφερ.βγαζουν εξτρα υγρασια.ειναι κακο κυριως για το αναπνευστικο... δεν καιει καλοριφερ και για αυτο υποθετω οτι δημιουργηθηκε το προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα