GhostDel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πήγα έβγαλα μια Mastercard Debit από την Πειραιώς αλλά δεν έχω λεφτά στο λογαριασμό μου αυτή τη στιγμή. Έχει κανείς άλλος την ίδια κάρτα; Κάνει για αγορές μέσω ίντερνετ;
GhostDel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τι χαρτια σου ζήτησαν? εκκαθαριστικό(πήγα το Ε1 του πατέρα μου γιατί δεν έχω και εκεί με γράφει σαν άνεργο), αφμ, ταυτότητα
Dare-Devil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πήγα έβγαλα μια Mastercard Debit από την Πειραιώς αλλά δεν έχω λεφτά στο λογαριασμό μου αυτή τη στιγμή. Έχει κανείς άλλος την ίδια κάρτα; Κάνει για αγορές μέσω ίντερνετ; Κάνει αλλά πιο συμβατή με όλα τα καταστήματα παγκοσμίως είναι η Visa Debit . Η Mastercard έρχεται λίγο δεύτερη. Όσο για τα χαρτιά στην Πειραιώς ζητάνε ότι τους καπνίσει μου φαίνεται . Προσωπικά μιας και είμαι άνεργος δεν πήγα κανένα Ε1 του πατέρα μου . Μου ζητήσαν μια υπεύθυνη δήλωση απο την εφορία ότι δεν είμαι υπόχρεως φορολογικής δήλωσης. Σε άλλο υποκατάστημα Πειραιώς δε μου ζήτησαν τίποτα παρα μόνο να υπογράψω εκει σε αυτούς μια τέτοια υπεύθυνη δήλωση και όχι να τρέχω στην εφορία όπως μου ζήτησαν στο άλλο υποκατάστημα.
antonl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 [...] Όσο για τα χαρτιά στην Πειραιώς ζητάνε ότι τους καπνίσει μου φαίνεται . [...] qfe Πήγα σε κατάστημα σήμερα για ν ανοίξω λογαριασμό και ζητούσαν τον ουρανό με τ άστρα. Πήγα σε άλλο υποκατάστημα και τον άνοιξα με τα ίδια χαρτιά που με είχαν απορρίψει απ την πρώτη.
GhostDel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνει αλλά πιο συμβατή με όλα τα καταστήματα παγκοσμίως είναι η Visa Debit . Η Mastercard έρχεται λίγο δεύτερη. Όσο για τα χαρτιά στην Πειραιώς ζητάνε ότι τους καπνίσει μου φαίνεται . Προσωπικά μιας και είμαι άνεργος δεν πήγα κανένα Ε1 του πατέρα μου . Μου ζητήσαν μια υπεύθυνη δήλωση απο την εφορία ότι δεν είμαι υπόχρεως φορολογικής δήλωσης. Σε άλλο υποκατάστημα Πειραιώς δε μου ζήτησαν τίποτα παρα μόνο να υπογράψω εκει σε αυτούς μια τέτοια υπεύθυνη δήλωση και όχι να τρέχω στην εφορία όπως μου ζήτησαν στο άλλο υποκατάστημα. Πάντως με το paypal δεν μπορώ να τη συνδέσω αν και έχω τα λεφτά που κρατάει :@ άραγε απευθείας προς ηλεκτρονικά καταστήματα θα κάνει; Τι μου βγάζει τότε Mastercard αφού του λέω πως θέλω ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? Αυτό με τα χαρτιά άστο, Ελλάδα. Τελικά δικό μου λάθος αν και δεν με ενημέρωσαν από τη τράπεζα μετά της 19:30 γίνεται να κάνω συναλλαγές γιατί την έβγαλα σήμερα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από GhostDel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα