mylo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 γνωρίζει κανείς να μ πει αν στα εν λόγω γυμναστήρια του δήμου θεσσαλονίκης πληρώνεις κάτι? χρειάζεται κάτι για την εγγραφή πλην μια υ/δ που έχει στο σιτε? http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/GenDnsiDioikOikonYpiresion/DnsiEkpAthlitismou/TmimaDimGym-Kolymvitiriou/Gym από μηχανήματα ξέρετε τη παίζει?
ThodorisZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Κατι πληρωνεις παντα,ωστοσο οχι τρομερα ποσα(καμια σχεση με γυμν) αλλα και παλι δεν φτανουν τα κανονικα γυμναστηρια. Δεν υπαρχει επιβλεψη,υπαρχουν ελαχιστα οργανα.. ....και λιγες κοπελες ;-) Γενικα αν θες να κανεις δουλεια,δεν στο προτεινω..
mylo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 για να ξεσκουριάσω θέλω, ούτε να χτίσω κορμι βουνό, ούτε να παίρνω μάτι τις κοπέλες.
ThodorisZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκινα περπατημα και κανε διατασεις..ουτε μηχανηματα θες ουτε τιποτα..
Salonikios933 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκινα περπατημα και κανε διατασεις..ουτε μηχανηματα θες ουτε τιποτα.. Διατάσεις για ποιον λόγο ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Porg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 για φοιτητές είναι 10Ε το μήνα και για άνεργους νομίζω δωρεάν, θέλει χαρτί απο καρδιολόγο και ίσως δερματολόγο δεν λέει καθόλου πάντως, τουλάχιστον αυτό που είναι κοντά σε μένα μπορείς να βρεις και ιδιωτικό, έχει πάρει το μάτι μου κάτι προσφορές με 140Ε το χρόνο
ThodorisZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκινα περπατημα και κανε διατασεις..ουτε μηχανηματα θες ουτε τιποτα..Διατάσεις για ποιον λόγο ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Οταν ξεκινας να αθλεισαι,ειναι παντα απαραιτητες οι διατασεις..ειδικα στο περπατημα..για αποφυγη τραυματισμων κυριως..
Salonikios933 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκινα περπατημα και κανε διατασεις..ουτε μηχανηματα θες ουτε τιποτα..Διατάσεις για ποιον λόγο ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Οταν ξεκινας να αθλεισαι,ειναι παντα απαραιτητες οι διατασεις..ειδικα στο περπατημα..για αποφυγη τραυματισμων κυριως..Δίκαιο έχεις. Εγώ έχω ήδη τραυματισμό στον αγκώνα από βαρυ. Όχι χτύπημα αλλά τράβηγμα. Την έπαθα άσχημα.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
ThodorisZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τους πρωτους μηνες οταν ανεβαζα κιλα ειχα θεμα σε αγκωνες,καρπους(κυριως) γιατι παρεβλεπα τις διατασεις..μετα που το καταλαβα εστρωσε η κατασταση..
Salonikios933 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τους πρωτους μηνες οταν ανεβαζα κιλα ειχα θεμα σε αγκωνες,καρπους(κυριως) γιατι παρεβλεπα τις διατασεις..μετα που το καταλαβα εστρωσε η κατασταση.. Τώρα που έχω εσωτερικό τραύμα όμως τι κάνω ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Adon1s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα που άνοιξε η παραλία όλο το ισιάδι απο Μέγαρο ως Λευκό Πύργο λέει για τρέξιμο πιστεύω .
ThodorisZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Τους πρωτους μηνες οταν ανεβαζα κιλα ειχα θεμα σε αγκωνες,καρπους(κυριως) γιατι παρεβλεπα τις διατασεις..μετα που το καταλαβα εστρωσε η κατασταση..Τώρα που έχω εσωτερικό τραύμα όμως τι κάνω ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Παγο και απαγορευτικο στα βαρη για 2-3 βδομαδες*Σορρυ για το οφφ-τοπικ.Παντως εξακολουθω να πιστευω πως το περπατημα ειναι ιδανικη λυση..
mylo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 συμφωνώ για το περπάτημα και για το τρεξιμο. στη νεα παραλία παω για περπάτημα και για τρεξιμο καυτατζογλειο απλά έλεγα να κάνω και λίγο από βαρη σε κανα μηχανιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα