Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζει κανείς να μ πει αν στα εν λόγω γυμναστήρια του δήμου θεσσαλονίκης πληρώνεις κάτι? χρειάζεται κάτι για την εγγραφή πλην μια υ/δ που έχει στο σιτε?

http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/GenDnsiDioikOikonYpiresion/DnsiEkpAthlitismou/TmimaDimGym-Kolymvitiriou/Gym

από μηχανήματα ξέρετε τη παίζει?

Δημοσ.

Κατι πληρωνεις παντα,ωστοσο οχι τρομερα ποσα(καμια σχεση με γυμν) αλλα και παλι δεν φτανουν τα κανονικα γυμναστηρια.

Δεν υπαρχει επιβλεψη,υπαρχουν ελαχιστα οργανα..

....και λιγες κοπελες ;-)

Γενικα αν θες να κανεις δουλεια,δεν στο προτεινω..

Δημοσ.

Ξεκινα περπατημα και κανε διατασεις..ουτε μηχανηματα θες ουτε τιποτα..

Διατάσεις για ποιον λόγο ;

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

για φοιτητές είναι 10Ε το μήνα και για άνεργους νομίζω δωρεάν, θέλει χαρτί απο καρδιολόγο και ίσως δερματολόγο

δεν λέει καθόλου πάντως, τουλάχιστον αυτό που είναι κοντά σε μένα

μπορείς να βρεις και ιδιωτικό, έχει πάρει το μάτι μου κάτι προσφορές με 140Ε το χρόνο

Δημοσ.

Οταν ξεκινας να αθλεισαι,ειναι παντα απαραιτητες οι διατασεις..ειδικα στο περπατημα..για αποφυγη τραυματισμων κυριως..
Δημοσ.

Οταν ξεκινας να αθλεισαι,ειναι παντα απαραιτητες οι διατασεις..ειδικα στο περπατημα..για αποφυγη τραυματισμων κυριως..
Δίκαιο έχεις. Εγώ έχω ήδη τραυματισμό στον αγκώνα από βαρυ. Όχι χτύπημα αλλά τράβηγμα. Την έπαθα άσχημα.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Τους πρωτους μηνες οταν ανεβαζα κιλα ειχα θεμα σε αγκωνες,καρπους(κυριως) γιατι παρεβλεπα τις διατασεις..μετα που το καταλαβα εστρωσε η κατασταση..

Δημοσ.

Τους πρωτους μηνες οταν ανεβαζα κιλα ειχα θεμα σε αγκωνες,καρπους(κυριως) γιατι παρεβλεπα τις διατασεις..μετα που το καταλαβα εστρωσε η κατασταση..

Τώρα που έχω εσωτερικό τραύμα όμως τι κάνω ;

Δημοσ.

Τώρα που έχω εσωτερικό τραύμα όμως τι κάνω ;

Παγο και απαγορευτικο στα βαρη για 2-3 βδομαδες*Σορρυ για το οφφ-τοπικ.Παντως εξακολουθω να πιστευω πως το περπατημα ειναι ιδανικη λυση..
Δημοσ.

συμφωνώ για το περπάτημα και για το τρεξιμο. στη νεα παραλία παω για περπάτημα και για τρεξιμο καυτατζογλειο απλά έλεγα να κάνω και λίγο από βαρη σε κανα μηχανιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...