Προς το περιεχόμενο

Roccat Keyboard+Mouse :)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κ λέω να κάνω ένα δώρο στον ευατό μου γιατί το πληκτρολόγιο κ το ποντίκι που έχω εχουν κλείσει 10ετία(ξέρω μην με βρίσετε δεν με ενοιαζε τόσο το θέμα μεχρι πρότινος).Μετα απο πολύ ψάξιμο αποφάσισα να πάρω τα εξής: https://www.skroutz.gr/s/2765746/Roccat-Isku-FX.html και https://www.skroutz.gr/s/2579240/Roccat-Kone-XTD.html

Τα παρακάτω τα διάλεξα με γνώμονα το design το φως στα πλήκτρα(τα θεωρώ χρήσιμα μιας κ δεν μου αρέσει να έχω ανοιχτή λάμπα οταν παίζω games κατα την διάρκεια της νύχτας) κ διάφορα reviews που διάβασα σε ξένες σελίδες.Απλά θέλω την γνώμη σας για αυτά, αν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για τα συγκεκριμένα περιφερειακά αν οχι να μου αναφέρετε γιατί και αν έχετε κάτι να προτείνετε στα ίδια λεφτά με παρόμοιο design, φως στα πλήκτρα,wrist rest κτλ.

Να σημειώσω οτι επειδή δεν με ένοιαξε ποτέ να τα σκάσω χοντρά για keyboard και mouse καλά θα είναι να μην ανέβει το budget πάνω απο 200 βέβαια αν ειναι για 10-20 ευρω πάνω δεν θα κολλήσω εκεί.

Και κάτι ακόμη επειδή το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο δεν είναι μηχανικό κ έχω διαβάσει διάφορα σχόλια οτι αυτό ειναι αρνητικό αλλά δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο γιατί όπως προείπα δεν έδωσα ποτέ βάση σε αυτά,θα ήθελα όσοι γνωρίζουν να μου εξήγησουν τι παραπάνω θα μου προσφέρει ενα μηχανικό πληκτρολόγιο γιατί απο όσο βλέπω τα μηχανικά πληκτρολόγια ειναι λίγο πιο ακριβά.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

Μπορείς άνετα να βρεις ένα μηχανικό ακόμα κι λίγο πιο φθηνό κι μάλιστα φωτιζόμενο, δεν έχει πολλές διαφορές με ένα κανονικό απλά κάνει έναν κλικι ήχο όταν πατάς πλήκτρα κι είναι πιο ωραίο στην αίσθηση.

Κατά την γνώμη μου σου προτείνω να δώσεις ένα 120 για keyboard κι ένα 50 το πολύ για ποντίκι μιας κι εκεί δεν θα δεις διαφορά κι κατά την γνώμη μου δεν αξίζει τα λεφτά ένα ποντίκι.

Θες οπωσδήποτε να είναι από την εταιρία roccat;

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

Μπορείς άνετα να βρεις ένα μηχανικό ακόμα κι λίγο πιο φθηνό κι μάλιστα φωτιζόμενο, δεν έχει πολλές διαφορές με ένα κανονικό απλά κάνει έναν κλικι ήχο όταν πατάς πλήκτρα κι είναι πιο ωραίο στην αίσθηση.

Κατά την γνώμη μου σου προτείνω να δώσεις ένα 120 για keyboard κι ένα 50 το πολύ για ποντίκι μιας κι εκεί δεν θα δεις διαφορά κι κατά την γνώμη μου δεν αξίζει τα λεφτά ένα ποντίκι.

Θες οπωσδήποτε να είναι από την εταιρία roccat;

Όχι δεν με νοιάζει η μάρκα απλά αυτά είδα κ μου άρεσαν για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω.Αν το μηχανικό ειναι μόνο αίσθηση κ τον κλικι ήχο δεν με πολυ νοιάζει ο θόρυβος, η αίσθηση ίσως λιγάκι αλλά 10 χρονια με το ίδιο πληκτρολόγιο-ποντίκι σίγουρα οτι και να πάρω θα είναι μεγάλη βελτίωση.Είδα κ τα razer και κάτι άλλα από CM αλλα γενικά μπερδέυτηκα-κουράστηκα κ κάπου τα παράτησα να ψαχτώ άλλο κ κατέληξα σε αυτα τα 2 που μου αρεσαν περισσοτέρο από όσα βρήκα.

Να σας δώσω να καταλάβετε αυτά έχω τόσα χρόνια.

post-279402-0-72093800-1388344006_thumb.jpg

Δημοσ.

Οπότε να καταλάβω θες μηχανικό;

Μπορείς να κοιτάξεις κι σε razer, steelseries κι logitech.

Αν κι σου ξαναλέω να μην δώσεις τόσα για ποντίκι γιατί διαφορά δεν θα δεις.

Δημοσ.

οχι δεν με νοιάζει αν είναι μηχανικό απλά κάτι καλής ποιότητας με φωτισμό κ ωραίο design πάνω κάτω σε ομορφιά σαν αυτά που διάλεξα.Το ποντίκι ειλικρινά το διάλεξα γιατί μου άρεσε σαν εμφάνιση :P

Δημοσ.

Αν θες ακριβό μηχανικό πληκτρολόγιο κι όμορφο θα έλεγα αυτό, αν θες πάλι μηχανικά κι καλή κατασκευή αυτό κι αυτό είναι πολύ καλά!

Τώρα, αν θες να μην είναι μηχανικό κι να είναι αρκετά όμορφο αυτό κι αυτό που είναι λίγο πιο ακριβό είναι πραγματικά πολύ ωραία κι μέσω του ειδικού software μπορείς να ρυθμίσεις το το χρώμα του κάθε πλήκτρου ξεχωριστά (στο 2ο καθώς το πρώτο έχει μόνο άσπρο χρώμα).

Τώρα σε ποντίκι ποιοτικό κι με χαμηλή τιμή αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα αυτό ή αυτό που είναι κι πιο ακριβό (αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα το πρώτο είναι πιο φθηνό κι πιο όμορφο κι ούτως ή άλλος σιγά την διαφορά που θα δεις στα dpi)... Έχουν ρύθμιση βάρους κι τα δύο με το ειδικό software.

Τώρα δες κι άλλες γνώμες γιατί ότι κι να πω εγώ είναι λάθος :Ρ

Δημοσ.

Αν θες ακριβό μηχανικό πληκτρολόγιο κι όμορφο θα έλεγα αυτό, αν θες πάλι μηχανικά κι καλή κατασκευή αυτό κι αυτό είναι πολύ καλά!

Τώρα, αν θες να μην είναι μηχανικό κι να είναι αρκετά όμορφο αυτό κι αυτό που είναι λίγο πιο ακριβό είναι πραγματικά πολύ ωραία κι μέσω του ειδικού software μπορείς να ρυθμίσεις το το χρώμα του κάθε πλήκτρου ξεχωριστά (στο 2ο καθώς το πρώτο έχει μόνο άσπρο χρώμα).

Τώρα σε ποντίκι ποιοτικό κι με χαμηλή τιμή αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα αυτό ή αυτό που είναι κι πιο ακριβό (αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα το πρώτο είναι πιο φθηνό κι πιο όμορφο κι ούτως ή άλλος σιγά την διαφορά που θα δεις στα dpi)... Έχουν ρύθμιση βάρους κι τα δύο με το ειδικό software.

Τώρα δες κι άλλες γνώμες γιατί ότι κι να πω εγώ είναι λάθος :Ρ

ευχαριστώ καταρχήν για το χρόνο που αφιέρωσες να απαντήσεις.Τα μηχανικά keyboard που μου πρότεινες τα είχα στις επιλογές μου κ ειδικά το razer με χάλαγε λιγάκι(αν είχε σε μπλε) ο πράσινος φωτισμός μιας κ το tower μου έχει μπλε φωτισμο αλλα μικρό το κακό το άλλο που με χάλασε σε όλα αυτά ηταν το wrist rest αφου κανένα τους δεν εχει.Κ γενικά δεν με εντυπωσίασαν σαν εμφάνιση(μου αρέσουν οι καμπύλες τι να πω).

Οσο για τα άλλα που μου πρότεινε δεν θα το έλεγα οτι δεν μου αρέσουν απλά ανάμεσα σε αυτα θα προτιμώ το roccat.Τα mouse μου αρεσαν αλλά απο την φώτο που τα βλέπω φαίνονται σαν να έχουν πλαστικά οχι κ τόσο καλής ποιότητας..Πρεπει να τα δω απο κόντα μου φαίνεται κ αν μπορώ να τα πιάσω να δω σε αίσθηση πως ειναι.

Δημοσ.

το πληκτρολογιο κ το ποντικι που αναφερεις καλα ειναι αλλα θα σου προτεινω κ αυτα:

http://e-byte.gr/ind...-white-usb.html

http://e-byte.gr/index.php/computers-13/peripherals/keyboards/razer-deathstalker.html

Ωραίο το ποντίκι κ άσπρο μου φέρνει αναμνήσεις απο το πρώτο μου pc celeron 366mhz  με το κλασσικό ασπρο ποντίκι με τιν μπίλια.

Το πληκτρολόγιο κ αυτό πολυ όμορφο αλλα στα ιδιά λεφτά που κάνει προτιμώ το ροκατ λογώ περισσότερο πλήκτρων(δεν χρειάζεται συνδυασμό πλήκτρων κατι που το θεωρώ +),εχει ωραίο σχήμα δεν ειναι το κλασσικό ορθογώνιο σχήμα κ το γεγονός οτι αλλάζει χρώμα στα ledakia του για να τα συνδυάσω με τα υπάρχοντα led που έχει το pc μου ήδη ώστε να μην μοιάζει τελείως καγκούρικο αποτελεί ένα ακόμη + για μένα.Βάση του δικού μου γούστου πάντα.Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες κ εσυ να μου απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...