poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 αν φαινετε καψιμο και το δουν την εκατσες δεν θα παιξει αλλαγη.οποτε προσπαθησε να μην φαινετε το καψιμο η να μην βρωμαει καμμενο.αν ακουμπαγε η μητρικη σε κανα κουτι λογικο βεβαια να κανει μπαμ.και μην πεις οτι εβγαλε σπιθες κτλ.απλα δεν αναβει μπας και παει για doa 1
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 OK,δεν θα το πω!! Απλα θέλω να ξέρω αν όντως είναι αυτό το πρόβλημα με την οθόνη που ενω λειτουργεί το PC λέει "no signal κτλ" και τι να κάνω αν τελικά την αλλάξω για να μην πάθει το ίδιο? Επίσης ειναι κακό που δεν ακούγεται το χαρακτηριστικό "Μπιμπ" κατα το boot? Δεν έκανε μπαμ απλα έβγαλε σπίθες +φλωγα μικρή σε ενα σήμειο...
Thanos1972 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 τα εχει φτυσει η μητρικη σου.μην το ψαχνεις.πες μας απο ποιο σημειο ακριβως εβγαλε φλογες. το οτι δεν κανει μπιπ,λογικο αφου τα εχει φτυσει. το οτι δεν δινει σημα στην οθονη,λογικο αφου τα εχει φτυσει. 1
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 <p>τα εχει φτυσει η μητρικη σου.μην το ψαχνεις.πες μας απο ποιο σημειο ακριβως εβγαλε φλογες.</p> <p>το οτι δεν κανει μπιπ,λογικο αφου τα εχει φτυσει.</p> <p>το οτι δεν δινει σημα στην οθονη,λογικο αφου τα εχει φτυσει.</p> Έβαλα φωτο! Απο τα 3 μαύρα τετραγωνάκια το κατω -κάτω που ειανι σαν κίτρινο έχει καεί και παραμορφωθεί απο το φλωγα...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 στεγνα δεν παιζει να γινει αλλαγη αμα το δουν ετσι.
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μα δεν εκανα κάτι και θα τους το πω...Έται όπως το είδατε αυτό φτάει ε??
Thanos1972 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 vrm δεν ειναι αυτα?τι σκατα συνδεσεις εκανες και το επαθες αυτο? καλα,παιζει να σου το αλλαξουν.ποτε δεν ξερεις.μην τους το πεις.πες οτι δουλεψε μια μερα και μετα....τιποτα.
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 vrm δεν ειναι αυτα?τι σκατα συνδεσεις εκανες και το επαθες αυτο? καλα,παιζει να σου το αλλαξουν.ποτε δεν ξερεις.μην τους το πεις.πες οτι δουλεψε μια μερα και μετα....τιποτα. Φιλέ μου δεν ξέρω είναι ακριβως πανω και κοντά στην ψυχτρα του CPU..δεν εκανα κάτι όλα σωστα είναι απλα πατησα οn και έγινε οτι έγινε... Πως να μην το ξαναπαθω?? Έχω φτιαξει τοσα PC 1η φορά...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μα δεν εκανα κάτι και θα τους το πω...Έται όπως το είδατε αυτό φτάει ε?? εμεις το ξερουμε οτι δεν εκανες τιποτα.αυτους αντε να τους πεισεις οτι δεν εκανες τιποτα.μακαρι να στην αλλαξουν indeed. Φιλέ μια υ δεν ξέρω είναι ακριβως πανω και κοντά στην ψυχτρα του CPU..δεν εκανα κάτι όλα σωστα είναι απλα πατησα οn και έγινε οτι έγινε... Πως να μην το ξαναπαθω?? Έχω φτιαξει τοσα PC 1η φορά... μπορει να ηταν ελλατωματικο απο την μανα του το συγκεκριμενο component.
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Επισης λέτε να επαθε τίποτα κάνα άλλο part απο αυτό το πράγμα και να καηκε? Παντως τώρα απλα δεν έχει σήμα η οθόνη κατα τα αλλά "λειτουργει" και η ψυχτρα και τα ανεμηστηρακια..ο σκληρός δεν ξέρω βέβαια...
WalkerSW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Βαλε μια μακρινή εικονα να δουμε τι συνδεσεις έχεις κανει.... δεν σκανε ετσι απλα τα vrm... Kαι αντ ενα το πουμε αλλη μια φορά το γεγονος ότι αναβει δεν σημαίνει ότι λειτουργει κιόλλας.... Εγω φοβάμαι τα χειροτερα και για το επεξεργαστή...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 αν βγαλεις ολες τις μνημες ,εχεις πανω το speaker και δεν ακους ουτε τα συνεχομενα εναλαξ μπιπ τοτε σιγουρα ειναι Mobo.
WalkerSW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειαζεται να δοκιμασει τπτ αλλο με σκασμένο vrm mobo ειναι 10000000%..
msakis01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειαζεται να δοκιμασει τπτ αλλο με σκασμένο vrm mobo ειναι 10000000%..[/ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι δεν έχει πλέον ζωή η μητρική. Υπάρχει περίπτωση να μην κουμπωσε καλά τον επεξεργαστή και γι αυτό να έγινε ότι έγινε,γιατί από ότι κατάλαβα και από ότι είπε το παλικάρι δεν βρήκε καθόλου η μητρική πάνω στο σασι. Μακάρι να μην πήρε και ο επεξεργαστής.
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Βασικα καλη δύναμη με το πλαίσιο σήμερα , αλλα αν ηταν οντως προβληματική η μητρική και δεν εγινε απο καποιο βραχυκύκλωμα (δικο σου φταίξιμο) δεν βλεπω λογο να μην στο αλλάξουν , εσυ πες απλα έφτιαξα το pc οπως τοσα και εγινε αυτο απο εκει και πέρα δεν ξερω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα