Tony_Stark_21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Πρώτη φορά ακούω ή διαβάζω κάτι τέτοιο! Οπότε σίγουρη μούφα... με τόσα που σαβουρώνω σίγουρα θα έχω κάνει κανα τέτοιο συνδυασμό και δεν έχω πάθει τπτ. Για αυγο με σοκολατα εννοεις; Υπαρχει η φημη αλλα μαλλον ειναι ουρμπανια
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 για να καταλάβεις οτι κάτι τέτοιο δεν στέκει μπορείς να σκεφτείς πόσα γλυκά περιέχουν αυγό κ σοκολάτα πχ κέικ σοκολάτα
Adon1s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης ούτε πασχαλινά σοκολατένια αυγά δεν θα υπήρχαν ... μυθ μπάστηντ
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 TS, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να φας άφοβα κόκκινη μπογιά και αυγά. 1
Silverage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μούφα είναι.Εγω πάντως δεν έχω πρόβλημα.Σοκολάτα, αυγά, ψάρι με όποιο συνδιασμό θες τα έχω φάει.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πουθενά... ήταν απλά για τον χαιρετισμό. Γεια! 2
Silverage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχει λιγούρες και δεν ξερει αν κάνει να τα τρώει μαζί. Το "γεια" είναι που σκοτώνει.
doctorkostis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω η απολυτη δοκιμη ειναι χαβιαρι (αυγα ψαριου δηλαδη) με μερεντα. Αν το καταφερεις αυτο, μπορεις να φας τα παντα μετα. Και απο αλλεργια και απο αηδια.
Adon1s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω η απολυτη δοκιμη ειναι χαβιαρι (αυγα ψαριου δηλαδη) με μερεντα. Αν το καταφερεις αυτο, μπορεις να φας τα παντα μετα. Και απο αλλεργια και απο αηδια. Ή αλλοιώς , ταραμάς ;;
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μου αρέσει που πατάς like στο "γεια" ενώ εσύ δεν μπορείς να γράψεις το "αλλιώς" και το γράφεις "αλλοιώς" 1
noob Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχει λιγούρες και δεν ξερει αν κάνει να τα τρώει μαζί. Το "γεια" είναι που σκοτώνει. Άμα πεινούσε τόσο θα είχε φάει το καταπέτασμα και δεν θα κρατούσε ώρα. :Ρ Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή ότι έχει τέτοια πείνα που δε βλέπει μπροστά του,εξού και το ''γεια''.
Gtr34 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 <p>Νομιζω η απολυτη δοκιμη ειναι χαβιαρι (αυγα ψαριου δηλαδη) με μερεντα. Αν το καταφερεις αυτο, μπορεις να φας τα παντα μετα. Και απο αλλεργια και απο αηδια.</p> Η δυσκολια σε αυτη την δοκιμασια ειναι να αγορασεις το χαβιαρι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα