ohristou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πριν καποιες μερες ελαβα το ακολουθω μηνυμα της Q, ενω το ιδιο ελαβα και σε αλλη συσκευη με Wind:SUPER ΓIOPTINA ΔΩPA! ΔIΠΛAΣIOΣ XPONOΣ OMIΛIAΣ K 300Λ ΠPOΣ W/Q K ΣYMMETOXH ΣTO ΔIAΓΩNIΣMO ΓIA 2000€ ΣE SUPER MARKET, ME ANANEΩΣH 20€ ΣE KATAΣTHMA WIND EΩΣ 9/1!Κανοντας λοιπόν ανανέωση 20 ευρω λαμβανω το ακολουθο μήνυμαΣYΓXAPHTHPIA! MOΛIΣ EΛABEΣ TA ΓIOPTINA ΣOY ΔΩPA! ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ, 5 ΩPEΣ BONUS ΠPOΣ W/Q KAI AYTOMATH ΣYMMETOXH ΣTO ΔIAΓΩNIΣMO ΠOY ΔINEI 2.000E ΓIA TA ETHΣIA EΞOΔA TOY SUPER MARKET! ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY KAΛEΣE ΔΩPEAN, 1269 ΓIA F2G K WIND CARD, H' 1225 ΓIA Q. KAΛEΣ ΓIOPTEΣ!Παιρνοντας τηλεφωνο στο 1225 μου αναφέρει στην αρχή οτι εχω υπολοιπο 40 ευρώ μεχρί της 27 δεκεβριου 2014 στην συνέχεια ομως μου λέει οτι τα 20 ευρώ στο υπολοιπό μου ληγουν σε ενα μηνα. Απαράδεκτη κοροιδια. Το μήνυμα της προσφορας ειναι σαφες και δεν αναφέρει τιποτα για διαρκεια 1 μηνα απλα αναφερει διπλασιασμο του χρονου ομιλιας εννοωντας 1 χρόνο. Τα μηνυματα πριν της περιοδο των εορτων ειχαν την κατω μορφη και αναφερεαν οτι ο επιπλεον χρονος ομιλιας ισχυει για 30 μερες και δεν χρησιμοποιειται για την αγορα πακετων. Αντιγραφω απο το κινητο μου.ΔΩPO ΔIΠΛAΣIA AΞIA ΣTHN 1H ANANEΩΣH ΠOY ΘA KANEIΣ AΠO 5€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 4 MEPEΣ! O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔIAPKEI 30 MEPEΣ K ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA AΓOPA ΠAKETΩNΚαι αφου εκανα την ανανεωσηH AΞIA THΣ TEΛEYTAIAΣ ANANEΩΣHΣ ΔIΠΛAΣIAΣTHKE! O EΠIΠΛEON XPONOΣ EXEI ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ (ΔEN EΠITPEΠEI AΓOPA ΠAKETΩN, ΠEPIAΓΩΓH K YΠHPEΣIEΣ ΠPOΣTIΘEMENHΣ AΞIAΣ)Νομίζω σε οpοιον ξερει αναγνωση ειναι σαφης η διαφορα καθως και η λαμογια της Wind οπου στην γιαορτινη προσφορα δεν αναφερει τιποτα για ισχυ 30 ημερων καθως και οτι ο επιπλεον χρονος ομιλιας δεν χρησιμοποιειται για αγορα πακετων. Προσοχη λοιπόν αν βαλετε 20 ευρω και πανω τα τον επιπλεον χρόνο ομιλίας θα πρέπει να τον καταναλωσετε σε ενα μήνα.Αρε λαμογια της Wind. Μόλις καταναλώσω την καρτούλα μου χάνετε τρεις αριθμούς γαιτί η π@υστια με ενοχλεί παρα πολύ. Κανοντας συσγκριση των δύο μηνυματων τα συμπεράσματα δικά σας. Καλές γιορτές. 1
gatokoritso Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 κατσε εγω ηξερα οτι μια εβδομαδα εως ενα μηνα κραταει ο χρονος ομιλιας τα λεπτα δηλαδη.τα ευρω δεν εχω ακουσει να τα πειραζει κανεις.στη wind πήρες να ρωτησεις?
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Προφανώς, αν και πελάτης της Q, δεν έχεις διαβάσει τις FAQ. Στην 7η ερώτηση "Πόσο διαρκούν τα δωρεάν λεπτά από το Bonus Ανανέωσης;" η απάντηση είναι "Τα δωρεάν λεπτά/SMS/MB ισχύουν για 30 μέρες από την ανανέωση". 1
ohristou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Aυτο που λετε εσεις παιδια ειναι ποσο χρονικη αξια εχουν τα πακετα ομιλιας μηνυματων η ιντερνετ που θα εβεργοποιησεις. Εγω λεω για αλλο πραγμα. Την προσφορα δηλαδη που σου κανουν ανα τακτα διαστηματα και συνηθως αφορα τον διπλασιασμο της αξιας ανανεωσης που θα κανεις σε καταστημα Wind. 1
Salonikios933 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 <p>Πριν καποιες μερες ελαβα το ακολουθω μηνυμα της Q, ενω το ιδιο ελαβα και σε αλλη συσκευη με Wind:<br><br><span style="color:#ff0000;">SUPER ΓIOPTINA ΔΩPA! ΔIΠΛAΣIOΣ XPONOΣ OMIΛIAΣ K 300Λ ΠPOΣ W/Q K ΣYMMETOXH ΣTO ΔIAΓΩNIΣMO ΓIA 2000€ ΣE SUPER MARKET, ME ANANEΩΣH 20€ ΣE KATAΣTHMA WIND EΩΣ 9/1!</span><br> Κανοντας λοιπόν ανανέωση 20 ευρω λαμβανω το ακολουθο μήνυμα<br><br><span style="color:#ff0000;">ΣYΓXAPHTHPIA! MOΛIΣ EΛABEΣ TA ΓIOPTINA ΣOY ΔΩPA! ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ, 5 ΩPEΣ BONUS ΠPOΣ W/Q KAI AYTOMATH ΣYMMETOXH ΣTO ΔIAΓΩNIΣMO ΠOY ΔINEI 2.000E ΓIA TA ETHΣIA EΞOΔA TOY SUPER MARKET! ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY KAΛEΣE ΔΩPEAN, 1269 ΓIA F2G K WIND CARD, H' 1225 ΓIA Q. KAΛEΣ ΓIOPTEΣ!</span><br><br> Παιρνοντας τηλεφωνο στο 1225 μου αναφέρει στην αρχή οτι εχω υπολοιπο 40 ευρώ μεχρί της 27 δεκεβριου 2014 στην συνέχεια ομως μου λέει οτι τα 20 ευρώ στο υπολοιπό μου ληγουν σε ενα μηνα. Απαράδεκτη κοροιδια. Το μήνυμα της προσφορας ειναι σαφες και δεν αναφέρει τιποτα για διαρκεια 1 μηνα απλα αναφερει διπλασιασμο του χρονου ομιλιας εννοωντας 1 χρόνο. Τα μηνυματα πριν της περιοδο των εορτων ειχαν την κατω μορφη και αναφερεαν οτι ο επιπλεον χρονος ομιλιας ισχυει για 30 μερες και δεν χρησιμοποιειται για την αγορα πακετων. Αντιγραφω απο το κινητο μου.<br><br><span style="color:#ff0000;">ΔΩPO ΔIΠΛAΣIA AΞIA ΣTHN 1H ANANEΩΣH ΠOY ΘA KANEIΣ AΠO 5€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 4 MEPEΣ! O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔIAPKEI 30 MEPEΣ K ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA AΓOPA ΠAKETΩN</span><br><br> Και αφου εκανα την ανανεωση<br><br><span style="color:#ff0000;">H AΞIA THΣ TEΛEYTAIAΣ ANANEΩΣHΣ ΔIΠΛAΣIAΣTHKE! O EΠIΠΛEON XPONOΣ EXEI ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ (ΔEN EΠITPEΠEI AΓOPA ΠAKETΩN, ΠEPIAΓΩΓH K YΠHPEΣIEΣ ΠPOΣTIΘEMENHΣ AΞIAΣ)</span><br><br> Νομίζω σε οpοιον ξερει αναγνωση ειναι σαφης η διαφορα καθως και η λαμογια της Wind οπου στην γιαορτινη προσφορα δεν αναφερει τιποτα για ισχυ 30 ημερων καθως και οτι ο επιπλεον χρονος ομιλιας δεν χρησιμοποιειται για αγορα πακετων. Προσοχη λοιπόν αν βαλετε 20 ευρω και πανω τα τον επιπλεον χρόνο ομιλίας θα πρέπει να τον καταναλωσετε σε ενα μήνα.<br><br> Αρε λαμογια της Wind. Μόλις καταναλώσω την καρτούλα μου χάνετε τρεις αριθμούς γαιτί η π@υστια με ενοχλεί παρα πολύ. Κανοντας συσγκριση των δύο μηνυματων τα συμπεράσματα δικά σας. Καλές γιορτές.</p> Το 1225 είναι τηλεφωνητής. Μας δουλεύεις έτσι ; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Salonikios933 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Επανέρχομαι. Πήρα τηλέφωνο στο 1269. όντος έτσι είναι. πάλι τα ίδια η wind. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
ohristou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε..Είσαι ότι να νε...Η προσφορά σου διπλασιάζει τα χρηματα Αλλά όχι για 1 χρόνο.έλεος είσαι...Τι κοροϊδία;;; Επειδή Δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται..έλεος..... Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη Τρεις κ έγινε υπουργος Το οτι να ναι να το κρατησεις για τον εαυτο σου. Περισυ υπηρχε η ιδια προσφορα με την οποια με 30 ευρω που εβαλα τα οποία εγιναν 60 και ισχυαν για ενα χρονο περασα αρκετο καιρο. Τα μηνυματα σε κοκκινο τα διαβασες; α )SUPER ΓIOPTINA ΔΩPA! ΔIΠΛAΣIOΣ XPONOΣ OMIΛIAΣ K 300Λ ΠPOΣ W/Q K ΣYMMETOXH ΣTO ΔIAΓΩNIΣMO ΓIA 2000€ ΣE SUPER MARKET, ME ANANEΩΣH 20€ ΣE KATAΣTHMA WIND EΩΣ 9/1! β) ΔΩPO ΔIΠΛAΣIA AΞIA ΣTHN 1H ANANEΩΣH ΠOY ΘA KANEIΣ AΠO 5€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 4 MEPEΣ! O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔIAPKEI 30 MEPEΣ K ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA AΓOPA ΠAKETΩN Γιατι στο ενα λεει οτι ισχυει για ενα μηνα (το οποιο ειναι ομοια με αυτα που μου στελνουν ανα ενα μηνα περιπου τους τελευταιους μηνες)και στο αλλο οχι; Απαντησε μου σε αυτο. Να διαβαζεις ξερεις; Σε μια χωρα ραγιαδων και ηλιθιων βασιλευει η Wind και η καθε Wind πινοντας στην υγεία των κοροιδων. Σκοπός μου να βοηθήσω και αλλους να μην την πατησουν απο την π@υστια της Wind να μαζεψει τα 20ευρα του κοσμου, γνωστοποιοντας το γεγονος. Ο/Η καθενας πρατει αναλογως. ΥΓ. Ο υπαλληλος εξυπηρετησης πελατων της εταιρειας μαλλον δεν με θεωρει οτι να ναια και μου ειπε οτι εχω απολυτο δικιο αφου το μηνυμα ειναι διατυπωμενο λαθος. Απλως περιμενω απο το αρμοδιο τμημα να με καλεσουν αλλα σιγη ιχθυος μιας και το 20αρικο μου το αρπαξανε, τωρα αντε γεια!
PCharon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δε κατανοώ την επίθεση στον TS. Επιπλέον, ένα post αναφέρθηκε ήδη από εμένα. Ευχαριστώ τον TS διότι θα τη πάταγα κι εγώ με παρόμοιο μήνυμα (που όντως έμοιαζε ενδιαφέρον) και θα έχω το νου μου ανεξάρτητα εταιρείας, διότι δεν υπάρχει κάποια «default λογική» στο ότι τα δωρεάν ευρώ σε μία κάρτα λήγουν συντομότερα από τα ευρώ ανανέωσης, θα πρέπει αυτό να είναι ξεκάθαρο στο διαφημιστικό SMS. Όταν βάζω εγώ 20 και μου λέει δώρο άλλα 20 χωρίς διευκρίνηση, δεν υπαγορεύει καμία λογική υπόθεση πως τα άλλα 20 έχουν οξεία λευχαιμία με 4 εβδομάδες ζωής. Για το οποιοδήποτε FAQ υπάρχει οπουδήποτε στο internet κι όχι στο τηλέφωνο ή στους όρους χρήσης του συνδρομητή, βάζω στοίχημα πως η πλειονότητα των χρηστών έχει άγνοια. Το μετεόρτιο γκουγκλάρισμα για να τη πούμε στον TS είναι άστοχο. 3
manbook Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 O διπλασιασμός του χρόνου ομιλίας σε € είναι ό,τι χειρώτερο έχει να επιδείξει η μανατζαραίικη λογική. Καλό είναι,άσχετα αν το "τρως" σε είκοσι τηλέφωνα,ανεξάρτητα χρόνου,ακόμη και για ένα καλημέρα... Το καλό με τη Q είναι όταν "γλύφεις" λίγο-λίγο τη κάβα ανά 80',ογδόντα λεπτά ομιλίας σε βήμα μισού λεπτού,που οι άλλοι στα καρτοκινητά δίνουν ενάμισυ ως δυόμισυ λεπτά βήμα:3€!!!
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Για το οποιοδήποτε FAQ υπάρχει οπουδήποτε στο internet κι όχι στο τηλέφωνο ή στους όρους χρήσης του συνδρομητή, βάζω στοίχημα πως η πλειονότητα των χρηστών έχει άγνοια. Το μετεόρτιο γκουγκλάρισμα για να τη πούμε στον TS είναι άστοχο. Επειδή καταλαβαίνω ότι το σχόλιο αυτό απευθύνεται σ' εμένα, σου απαντώ ότι: 1. κατά την άποψή μου, το διάβασμα των FAQ της καρτοκινητής κάθε εταιρίας είναι κάτι που πρέπει να έχει κάνει κάθε συνδρομητής, εκ των προτέρων, δεδομένου ότι αποτελούν ένα είδος οδηγού ή όρων χρήσης του συνδρομητή, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση κινητής δεν υπάρχει συμβόλαιο. 2. Όπως και στην καθημερινότητά μας, άγνοια νόμου δεν συγχωρείται, έτσι και το να μην ενημερώνεται κάποιος για τους όρους χρήσης της καρτοκινητής του δεν δικαιολογείται με εκφράσεις του τύπου "βάζω στοίχημα ότι η πλειονότητα των χρηστών έχει άγνοια", πολύ περισσότερο μάλιστα όταν επιχειρεί να ρίξει το βάρος του λάθους σε άλλον και όχι στον εαυτό του. 3. Απάντησα στον TS έχοντας διαβάσει, από μέρες, τις FAQ για το f2g και Q, δεδομένου ότι έκανα αίτηση στην Wind, για να μετατρέψω τα εταιρικά μου τηλέφωνα σε καρτοκινητά, και ήθελα να γνωρίζω, από πριν, τους όρους χρήσης τους. Έτσι, λοιπόν, "το μεθεόρτιο γκουγκλάρισμα για να την πούμε στον TS" αποδεικνύεται τουλάχιστον άστοχο, για να μην πω προσβλητικό, όταν δεν γνωρίζεις ...
PCharon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Άλλο πράγμα οι νόμοι του κράτους, άλλο οι όροι ενός συμβολαίου κι άλλο η ύπαρξη κάποιου FAQ όπου διευκρινίζεται το περιεχόμενο ενός διαφημιστικού μηνύματος που μεταδίδεται με άλλο μέσο. Κι εγώ να το έπαιρνα το μήνυμα θα τσίμπαγα, θα νόμιζα πως θα καταφέρω να βάλω διπλό ποσό μέσα. Δε θα φανταζόμουν καν πως ενδέχεται διαφορετική διάρκεια λήξης των 20 ευρώ από τα 40, ώστε να μπω σε διαδικασία να ψάξω ή να ρωτήσω πού έχει κρύψει η WIND τους όρους της προσφοράς.
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. ΥΓ Σε εξειδικευμένα fora, όπως το myphone, είναι γνωστό το θέμα της ισχύος των επιπλέον λεπτών τόσο από την ανανέωση όσο και της συγκεκριμένης προσφοράς.
ohristou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια εσεις που υποστητιζετε την Wind λεγοντας πως ειναι αυτονοητο να εχει ισχυ ενα μηνα αφου αναφερεται στους ορους χρησης γιατι δεν μου αποντατε σε αυτό: Γιατι στα μηνυματα που μου στελνει τοσο καιρο το αναφερει ρητα ενω σε αυτο που αφορα την γιορτινη προσφορα (με 20 ευρω εναντι πεντε ευρω των συχνων παλιοτερων μηνυματων). Αφου ειναι αυτονοητο οτι εχουν ισχυ ενα μηνα τα επιπλεον ευρω η χρονος ομιλιας, ποτε κανει λαθος η εταιρεια οταν το αναφερει η οταν δεν το αναφερει για αφου δεν χρειαζεται να το αναφερει γιατι το ανεφερε μεχρι τωρα. Ξαναγραφω τα μηνυματα το πρωτο ειναι το τελευταιο μηνυμα προσφορας τον Δεκεβριο και το δευτερο σταλθηκε τον Νοεβριο. α )SUPER ΓIOPTINA ΔΩPA! ΔIΠΛAΣIOΣ XPONOΣ OMIΛIAΣ K 300Λ ΠPOΣ W/Q K ΣYMMETOXH ΣTO ΔIAΓΩNIΣMO ΓIA 2000€ ΣE SUPER MARKET, ME ANANEΩΣH 20€ ΣE KATAΣTHMA WIND EΩΣ 9/1! β) ΔΩPO ΔIΠΛAΣIA AΞIA ΣTHN 1H ANANEΩΣH ΠOY ΘA KANEIΣ AΠO 5€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 4 MEPEΣ! O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔIAPKEI 30 MEPEΣ K ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA AΓOPA ΠAKETΩN Το FAQ ειναι γενικος μπουσουλας. Καθε προσφορα αναιρει την προηγουμενη παντα. Καθε προσφορα ειναι εξειδικευμενη. Μην παιζουμε με την λεξεις και με την νοημοσυνη μας. Δηλαδη αν σου στειλει μια προσφορα η εταιρεια και σου πει με 1 ευρω σου κανω δωρο δεκα τι θα σκεφτεις οτι επειδη δεν αναφερεται στους ορους δεν ισχυει η θα βασιστείς σε αυτο; 3
PCharon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Συμφορουμίτη εσύ τη πληροφορία την έδωσες, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, δε χρειάζεται να δώσεις κανένα λόγο. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν το γράφει οπουδήποτε αλλού, είναι υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίζουν το αντικείμενο της προσφοράς στο διαφημιστικό τους μήνυμα. Εδώ τελειώνει η κουβέντα, γι αυτό εξάλλου έχουν εφευρεθεί και τα σχετικά πρόστιμα για τη παραπλανητική διαφήμιση. Πάντως, αν καταναλώνεται ΠΡΩΤΑ το δωρεάν ποσό κι ύστερα ξεκινάει η κατανάλωση του δικού σου, έχει κάποιο νόημα η προσφορά ακόμα και για ένα μήνα. Ελπίζω έτσι να γίνεται, αλλιώς είναι ακόμα μεγαλύτερη απατεωνιά. 3
ca6mio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη καποιοι ειστε διαβασμενοι και ειδικοι δεν σημαινει οτι και ο καθε αποδεκτης ενος διαφημιστικου μηνυματος μπορει να ξερει τι σημαινει πραγματικα αυτο που διαβαζει. Αν στο μηνυμα δεν υπαρχει παραπομπη σε ορους τοτε κανενα FAQ δεν εχει νομικη ισχυ αλλα ισχυει η λογικη ερμηνεια του περιεχομενου του μηνυματος. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα