Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης,προς τους λάτρεις του faq της Q:Εκτός απο τη συγκεκριμένη προσφορά,αυτές τις μέρες κυκλοφορούσε και μια άλλη με sms,πάλι με διπλασιασμό του ποσού ανανέωσης.Συγκεκριμένα ήταν η κάτωθι (που θα την γνωρίζετε,αφού καυχιέστε ότι διαβάζετε και τα εξειδικευμένα φόρα κινητής)

post-227832-0-67732900-1388605566_thumb.jpg

Δεν θα έπρεπε και σε αυτή λοιπόν με βάση τη λογική σας,να λήγει το ποσό του διπλασιασμού σε 1 μήνα;Guess what λοιπόν,το bonus έχει διάρκεια ένα χρόνο.Το κείμενο του sms είναι παρόμοιο,δεν αναφέρεται πουθενά η διάρκεια,οπότε γιατί στην προσφορά του ts έπρεπε να "ξέρει" ότι είναι για 1 μήνα μόνο ο διπλασιασμός των ευρώ;

Για να σας δω λοιπόν...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@makfil, εχεις κανει μπου@@@@ο το θεμα. Εισαι εκτος θεματος φιλε, απλα σταματα.

--------

ts εχεις απολυτο δικαιο. Ευχαριστουμε για την ενημερωση.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι οι περισσότεροι εδω πέρα πιάσατε το νόημα. Δεν μπορώ να απαντήσω στο καθε ποστ ξεχωριστά. Είμαι ικανοποιημένος μιάς και ο σκοπός που έγραψα το εν λόγω πόστ εκληρώθηκε και δεν είναι άλλος απο το να ενημερώσω μην την πατήσουν και άλλοι. Σωστός ο pedrojay μου έχει έρθει και αυτό το μήνυμα. Εδώ και μια βδομάδα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα εξυπηρετησης πελατών για να μου απαντησουν. Στην πρώτη μου επικοινωνία ο υπάλληλος μου ειπε οτι οι προσφορές ισχύουν για ενα μηνα αλλα εχω δίκιο καθώς ετσι οπως είναι διατυπωμενο το μηνυμα είναι λάθος και δεν επιδεχεται αλλη ερμηνείας περαν απο της δικής μου και θα καταθεσει αιτηση στην οποία θα μου απαντησουν εντος 3 ημερων. Αύριο θα παρω και θα τους ριξω τα μπινελικια τους καθώς η κοροιδια συνεχιζεται καθως δεν μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν και η κληση μου προωθειται κανονικοτατα.

Πολυ απλά μολις καταναλωθει ο χρονος που εχω θα την κανω για αλλη εταιρεία καθώς αυτο που με κραταγε στην wind ηταν οι προσφορες μιάς και το σήμα της ειναι για τα πανηγυρια. Αυτό που δεν ανέχομαι πρωτιστως ειναι να με εμπαίζει μια εταιρεία στην οποία είμαι συνδρομητής με τρία διαφορετικα νουμερα εδω και 15 χρόνια.

Κλείνοντας αναρωτιεμαι με τις παροπίδες που φορούν ορισμένοι οι οποίοι με κανουν να αναρωτιεμαι αν πρεπει να γυρίσω στην εποχη του να λολα να εν αμηλο. Αληθεια μηπως εχουν καποια εμμισθη σχεση με την εταιρεια;

Καλή χρονιά σε όλους και τα ματια ανοιχτα στους αετονυχηδες,,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...