Thinart Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μίζερη ιδεολογία περασμένων εποχών; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2013 από Thinart 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα με αρέσει η μοναξιά όταν δεν υπάρχει άνθρωπος που να χωνεύω όταν βρω κόσμο που συμπαθώ(ποιο σπάνια κ απο εξωγήινο αλμπίνο) γίνομαι άλλος άνθρωπος και με αρέσει η πολυκοσμία (με αυτούς , τους υπόλιπους δε τους θέλω) ελπίζω να βγάλατε νόημα γιατι σήμερα ειμαι κουρασμένος κ δύσκολα βγάζω κ εγω ο ίδιος νόημα απο αυτά που λεω 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Η μοναξια δεν ειναι ιδεολογια . Just for info, αλλο μοναξια, αλλο μοναχικοτητα. Το 2ο, εκτος απο προσωπικη επιλογη ειναι και ιδεολογια για καποιους. 1
Gtr34 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Just for info, αλλο μοναξια, αλλο μοναχικοτητα. Το 2ο, εκτος απο προσωπικη επιλογη ειναι και ιδεολογια για καποιους. Σωστά . μιλάει για μπακούρια όμως όχι για εργένηδες .
Fotis13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Just for info, αλλο μοναξια, αλλο μοναχικοτητα. Το 2ο, εκτος απο προσωπικη επιλογη ειναι και ιδεολογια για καποιους. Σωστο αυτο ηθελα να γραψω αλλα με προλαβες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα