Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ...!

Λοιπον να υπενθυμησω οτι εχω ανοιξη θεμα με καρτα γραφικων το οποιο νομιζαμε οτι ειναι το προβλημα αλλα τελικα δεν ειναι απο κει ναι μεν κατεβασαμε θερμοκρασιες αλλα πλεον εχω αλλο προβλημα σημερα ολοι μερα το συστημα δουλευε καλα επαιζα ερανα κ μολις γυρισα απο το καφε ανοιγω το pc κ μολις φορτωνε κ ηταν ετοιμο μπλε οθονη κ επανεκκινηση δοκιμασα 3-4 φορες τα ιδια αυτην την στιγμη ειμαι σε ασφαλη λειτουργια με υποστηριξη ιντερνετ ... μολις μπαινω παταω λεπτομεριες σφαλματος κ τσουπ αυτο το νουμερο... το αντιγραφω κ παταω αναζητηση στο ιντερνετ κ μου βγαζει να κατεβασω ενα προγραμμα για την ακριβεια το registry reviver το οποιο κ καταβασα το ετρεξα κ μου λεει οτι το συστημα ειναι σε κινδυνο κ οτι μου βρηκε 262 λαθη αλλα για να μου διωρθωση πρεπει φυσικα να πληρωσω γυρω στα 30 ευρω....ξερει κανεις καποιον αλλο τροπο εχουν βαση αυτα που λενε η ειναι τιποτα μαιμου προγραματα ...υπαρχει λυση στο ζητημα...?

Ευχαριστω εκ τον προτερων...!!!

Μολις τωρα ηθελα να το πεταξω το προγραμμα κ μου ανοιξε σελιδα να το αγορασω για 15 ευρω 

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω εκτελω κ επιστρεφω...να προσθεσω οτι με πεταξε κ σε ασφαλη λειτουργια...

επελεξε να μπεις σε safe mode with network . απο εκει κανε και το κατεβασμα και την εγκατασταση και το σκαναρισμα

Δημοσ.

Safe mode κι κάνε ένα καλό σκαν με το Malwarebytes όπως ανέφερε κι πιο πάνω ο φίλος, αφού τελειώσεις κάνε κι ένα σκαν με το ccleaner κι στο κουτάκι καθαριστής αλλά κι στο κουτάκι αμέσως πιο κάτω που γράφει "Μητρώο" για τυχόν παραμέτρους.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τιτλος τι ακριβως περιγράφει?

Ήταν για να τραβήξει την προσοχή :Ρ Καλά κι εσύ, αφορμή ψάχνεις :Ρ

Δημοσ.

Δεν γινεται δουλεια παιδες κατεβασα το προγραμμα κ πανω στο σκαναρισμα με πεταει κ με safe mode with network και με σκετο safe mode κ το θεμα ειναι οτι ουτε μια βδομαδα δεν εχει που εκανα φορματ δεν ξερω τι να κανω SOS!!! ειχε βρει 10 αντικειμενα by the way

Δημοσ.

Δεν είναι αναγκαστικό να να έχεις network αφού έχεις κατεβάσεις τα intaller κι σκανάρεις κανονικά, ούτως ή άλλος δεν χρειάζεσαι ίντερνετ για να σκανάρεις... BTW τι κατεβάζάζεις κι εσύ κι έχεις τόσους ιούς;

Δημοσ.

Καλησπερα ...!

Λοιπον να υπενθυμησω οτι εχω ανοιξη θεμα με καρτα γραφικων το οποιο νομιζαμε οτι ειναι το προβλημα αλλα τελικα δεν ειναι απο κει ναι μεν κατεβασαμε θερμοκρασιες αλλα πλεον εχω αλλο προβλημα σημερα ολοι μερα το συστημα δουλευε καλα επαιζα ερανα κ μολις γυρισα απο το καφε ανοιγω το pc κ μολις φορτωνε κ ηταν ετοιμο μπλε οθονη κ επανεκκινηση δοκιμασα 3-4 φορες τα ιδια αυτην την στιγμη ειμαι σε ασφαλη λειτουργια με υποστηριξη ιντερνετ ... μολις μπαινω παταω λεπτομεριες σφαλματος κ τσουπ αυτο το νουμερο... το αντιγραφω κ παταω αναζητηση στο ιντερνετ κ μου βγαζει να κατεβασω ενα προγραμμα για την ακριβεια το registry reviver το οποιο κ καταβασα το ετρεξα κ μου λεει οτι το συστημα ειναι σε κινδυνο κ οτι μου βρηκε 262 λαθη αλλα για να μου διωρθωση πρεπει φυσικα να πληρωσω γυρω στα 30 ευρω....ξερει κανεις καποιον αλλο τροπο εχουν βαση αυτα που λενε η ειναι τιποτα μαιμου προγραματα ...υπαρχει λυση στο ζητημα...?

Ευχαριστω εκ τον προτερων...!!!

Μολις τωρα ηθελα να το πεταξω το προγραμμα κ μου ανοιξε σελιδα να το αγορασω για 15 ευρω 

Σε όποιον υπολογιστή με win τρέξεις σκαν για registry το λιγότερο που θα σου βγάλει είναι τα 260 λαθη, και το "malwarebytes" δεν ειναι πανάκια με την έννοια οτι δεν λύνει, αλλα αντίθετα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα

Το πιθανότερο σε μπλε οθόνη είναι να εχεις πρόβλημα στο hardware

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου τον υπολογιστή τον έκανα φορματ πριν μια βδομάδα κ έχω κατεβάσει ένα steam ένα counter strike Team speak hwmonitor k to Google chrome δεν νομίζω να είναι ιός Παρ'όλα αυτά το έκανα φορματ κ θα το πάω κάπου να το δουν Γιατί θα το στειλω από το μπαλκόνι στο τέλος αγανάκτησα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...