Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ θα σου προτίνω κάτι άλλο(σε περίπτωση που δεν έβγαλες άκρη με τις προηγούμενες συμβουλές) κάνε ένα φορμάτ κ βάλε απο την αρχή τα windows.Μετά δούλεψε το pc για μερική ώρα έτσι χώρις drivers σε κάρτα γραφικών κτλ αν στην βγάλει πάλι την οθόνη το θέμα είναι hardware(σκληρός,ραμ,υψηλες θερμοκρασίες κτλ).Αν δεν σου βγάλει βάζεις έναν έναν τους drivers πχ πρώτα κάρτα γραφικών τον δουλέυεις τον υπολογιστή λίγη ώρα ετσι αν δεν σου βγάλει τίποτα συνεχίζεις κ κάνεις install και άλλον driver κ.ο.κ μέχρι να σου βγάλει την μπλε οθόνη.Αν την βγάλει κάποια στιγμή όταν βάλεις κάποιον driver μάλλον stuckaroun οι drivers..Ξέρω χρονοβορα διαδικασία αλλά έτσι θα διαπιστώσεις που είναι το πρόβλημα συγκεκριμένα.

Αυτά απο μένα αν κ από τώρα θεωρώ οτι ειναι hardware το θέμα έτσι όπως το κόβω

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ειμαι ειλικρινής σκέφτηκα να του γράψω για memtest κτλ άλλα δεν τον είδα τον άνθρωπο να το κατέχει και πολύ το θέμα κ είπα να του προτείνω κάτι πιο απλό.ασε που αναφέρω οτι αν δεν έβγαλε άκρη με τις συμβουλές που του δώσανε τα παιδιά πιο πάνω να κάνει αυτό που λέω εγω.Αναφερουν πχ το ccleaner..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες...

Λοιπον εχω κανει φορματ εχω επισης κανει ενημερωση τον windows κ install τους οδηγους τις καρτα γραφικων προς το παρων ολα δουλευουν κανονικα χωρις προβλημα... ολη νυχτα που εκανε ενημερωσης κ τα λοιπα δεν διεκοπη η λειτουργια του pc ,,,τωρα τι μου συμβουλευεται να κανω πχ;

Βρε εγω να το κανω αυτο το memtest και να τα παρω με τι σειρα ολα αλλα ποιο κατεβαζω απο ολα αυτα;

post-285185-0-33666500-1388492280_thumb.png

Δημοσ.

Για να τρέξει σωστά το memtest πρέπει να το κάψεις σε cd ή usb flash και να κάνεις boot με αυτό (τα windows δεν θα φορτώσουν)

• Moderators
Δημοσ.

Εχω κατεβασει αυτο κ το τρεχω εδω κ δυο ωρες 

To οποιο δεν ειναι το memtest που προταθηκε στο thread. Και υπαρχει λογος που δεν προταθηκε αυτο το οποιο χρησιμοποιεις.

Το συγκεκριμενο δεν μπορει να ελεγξει ολοκληρη την ram σου, με αποτελεσμα τα οποια αποτελεσματα σου βγαζει να μην ειναι 100% εγκυρα.

Δημοσ.

To οποιο δεν ειναι το memtest που προταθηκε στο thread. Και υπαρχει λογος που δεν προταθηκε αυτο το οποιο χρησιμοποιεις.

Το συγκεκριμενο δεν μπορει να ελεγξει ολοκληρη την ram σου, με αποτελεσμα τα οποια αποτελεσματα σου βγαζει να μην ειναι 100% εγκυρα.

εξού και έχω διαβάσει κατα καιρούς οτι πολλοί το κάνουν το συγκεκριμένο τεστ κ 2 και 3 κ 4 φορές για να σιγουρευτούν.

Καλησπερα παιδες...

Λοιπον εχω κανει φορματ εχω επισης κανει ενημερωση τον windows κ install τους οδηγους τις καρτα γραφικων προς το παρων ολα δουλευουν κανονικα χωρις προβλημα... ολη νυχτα που εκανε ενημερωσης κ τα λοιπα δεν διεκοπη η λειτουργια του pc ,,,τωρα τι μου συμβουλευεται να κανω πχ;

Βρε εγω να το κανω αυτο το memtest και να τα παρω με τι σειρα ολα αλλα ποιο κατεβαζω απο ολα αυτα;

Για μένα βαλε κ τους drivers της μητρικής κ δες..Αν ήταν hardware θα το είχε πάθει το κοκομπλόκο κάποια στιγμή το βράδυ εκτός αν θέλει ζόρισμα το Pc για να το πάθει.Μετά απο αυτό μάλλον stuckarisma driver μυρίζομαι registry μάλλον.

Μήπως του έβαλες λάθος drivers ή drivers που δεν υποστηρίζονται απο το OS?

• Moderators
Δημοσ.

εξού και έχω διαβάσει κατα καιρούς οτι πολλοί το κάνουν το συγκεκριμένο τεστ κ 2 και 3 κ 4 φορές για να σιγουρευτούν.

Το οποιο εξακολουθει να μην ειναι ολοκληρωμενο test ;)

Δημοσ.

Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με τοσα λινκ που εχει εκει μεσα κ εψαξα για κατι αλλο..

Εχω μητρικη MSI αλλα δεν ξερω ποια ακριβως πως μπορω να το βρω;

Το γραφει πουθενα εδω;

post-285185-0-98174400-1388506158_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με τοσα λινκ που εχει εκει μεσα κ εψαξα για κατι αλλο..

Δεν σε κατηγορω, λυση προσπαθεις να βρεις. Απλα λαβε υποψην οσους προσπαθουν να σε βοηθησουν, συνηθως θα σε οδηγησουν σε γρηγοροτερη επιλυση ;)

Δημοσ.

Ναι δεν λεω κ τους ευχαριστω αλλα εχω μπερδευτη ο καθενας λεει την γνωμη του κ δεν ξερω τι να κανω ενας λεει κανε μεμορι τεστ αλλος λεει βαλε οδηγους τις μητρικης ποιος μου λεει οτι κανω τα σωστα βηματα εναν θελω που να εχει ιδεα κ να με καθοδηγησει σωστα απο την αρχη...αν υπαρχει καποιος που θελει να με βοηθησει να δωσω σκυπε facebook ευχαριστως να με καθοδηγησει ...

Δημοσ.

Εχω μητρικη MSI αλλα δεν ξερω ποια ακριβως πως μπορω να το βρω;

Το γραφει πουθενα εδω;

χαχααχ μαλλόν σε βλέπω να το κάνεις εμπειρικά οπώς σου πρότεινα πιο πάνω.Ακολούθα τον οδηγό πρώτα.

ΑΑ για να δεις ποια μητρικη έχεις συνήθως το λέει πάνω στην μητρική στη άκρη οπότε άνοιξε το κουτί κ κάπου θα γράφει.. δες ένα παράδειγμα. Στην φώτο που σου έβαλα το έχω κυκλομένο το σημείο.

post-279402-0-37025700-1388514223_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...