Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανεναν ουτε ενημερωση δεν προλαβαινε να κανει τωρα ειμαι με safe mode with network κ κατεβαζω πρωτα τους οδηγους για μητρικη ...οσο για τα windows που μου ειπες δεν μου ζητησε καποιους κωδικους παρα μονο ονομα κ κωδικο χρηστη αυτα κ περιμενω τωρα να κατεβει το αρχειο με τους οδηγους τις μητρικης αλλα κανει 10 ωρες..

Δημοσ.

Τα windows τα κατέβασες από κάπου ή είχες DVD με την εγκατάσταση των windows;

τα εχω αγορασει εχω cd κανονικα

τα εχω αγορασει εχω cd κανονικα

Ειναι νορμαλ που κανει τοση ωρα ?

Δημοσ.

Βλέπω εδώ πολλές γνώμες .... επειδή και εγώ προέρχομαι από μπλε οθόνη και μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας έβγαλα άκρη θα ήθελα να σε ρωτήσω , στον υπολογιστή σου πόσες μνήμες έχεις ;  

<< Προσπάθησα να διαβάσω όλα τα σχόλια ώστε να είμαι όσο ποιο ακριβής και κατατοπιστικός γίνεται >>

Δημοσ.

Βλέπω εδώ πολλές γνώμες .... επειδή και εγώ προέρχομαι από μπλε οθόνη και μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας έβγαλα άκρη θα ήθελα να σε ρωτήσω , στον υπολογιστή σου πόσες μνήμες έχεις ;  

<< Προσπάθησα να διαβάσω όλα τα σχόλια ώστε να είμαι όσο ποιο ακριβής και κατατοπιστικός γίνεται >>

2 ddr3 2gb

Δημοσ.

Σβήσε τον υπολογιστή , τοποθέτησε την μία μνήμη δίπλα στο επεξεργαστή  ( αν ήδη δεν το έχεις κάνει )  και βγάλε την δεύτερη μνήμη από τον υπολογιστή. Δοκίμασε να τον δουλέψεις κανονικά ( όχι σε safe mode ) και  δες πως δουλεύει , αν συνεχίσουν η μπλε οθόνες κάνε το ίδιο και με την άλλη μνήμη , αφαίρεσε την πρώτη και βάλε την δεύτερη και πες μου τα αποτελέσματα .

( τοποθέτησε την μνήμη στην πρώτη θέση όπως  δείχνουν τα κόκκινα βελάκια )

post-285477-0-23926600-1388771282_thumb.jpg

Δημοσ.

Σβήσε τον υπολογιστή , τοποθέτησε την μία μνήμη δίπλα στο επεξεργαστή ( αν ήδη δεν το έχεις κάνει ) και βγάλε την δεύτερη μνήμη από τον υπολογιστή. Δοκίμασε να τον δουλέψεις κανονικά ( όχι σε safe mode ) και δες πως δουλεύει , αν συνεχίσουν η μπλε οθόνες κάνε το ίδιο και με την άλλη μνήμη , αφαίρεσε την πρώτη και βάλε την δεύτερη και πες μου τα αποτελέσματα .

( τοποθέτησε την μνήμη στην πρώτη θέση όπως δείχνουν τα κόκκινα βελάκια )

Έχει κάνει ολονύκτιο memtest και δεν έβγαλε πρόβλημα .. Δεν είναι οι μνήμες το πρόβλημα.

εγώ θα έλεγα να απενεργοποιήσεις τις συσκευές την mobo απο το bios ... Ήχο, δικτυο , third party controllers κτλ και να δεις αν συνεχίζουν οι bsod αν όχι αρχιζεις να τις ενεργοποιεις μια μια μέχρι να δουμε πια έχει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχει κάνει ολονύκτιο memtest και δεν έβγαλε πρόβλημα .. Δεν είναι οι μνήμες το πρόβλημα.

Όπως προανέφερα διάβασα όλα τα σχόλια πριν απαντήσω , δεν χάνει κάτι να το δοκιμάσει . 

Δημοσ.

Ενταξει παιδες τα καταφερα προς το παρων δεν εχω μπλε οθονες αλλα ηθελα να ρωτησω αν κατεβασω το AMD catalyst control center αυτοματα δεν μου κατεβαζει ολους τους οδηγους για καρτα γραφικων κ cpu κ.τ.λ

post-285185-0-13597700-1388772600_thumb.png

Δημοσ.

Το AMD catalyst control center είναι οι drivers μόνο για την κάρτα γραφικών σου. Οι υπόλοιποι drivers βρίσκονται στο site της msi που σου έδωσα παραπάνω οι οποίοι είναι για cpu, internet, audio. http://www.msi.com/product/mb/770-C45.html#/?div=Driver&os=Win7%2064 Τον τελευταίο driver στο site της msi μην τον κατεβάζεις γιατί είναι για RAID και εγκαθηστάται μόνο με floppy οπότε άστον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...