Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σβήσε τον υπολογιστή , τοποθέτησε την μία μνήμη δίπλα στο επεξεργαστή  ( αν ήδη δεν το έχεις κάνει )  και βγάλε την δεύτερη μνήμη από τον υπολογιστή. Δοκίμασε να τον δουλέψεις κανονικά ( όχι σε safe mode ) και  δες πως δουλεύει , αν συνεχίσουν η μπλε οθόνες κάνε το ίδιο και με την άλλη μνήμη , αφαίρεσε την πρώτη και βάλε την δεύτερη και πες μου τα αποτελέσματα .

( τοποθέτησε την μνήμη στην πρώτη θέση όπως  δείχνουν τα κόκκινα βελάκια )

Οπως ειναι στην φωτο σου τα εχω αδερφε ετσι ηταν απο τοτε που το πηρα

Το AMD catalyst control center είναι οι drivers μόνο για την κάρτα γραφικών σου. Οι υπόλοιποι drivers βρίσκονται στο site της msi που σου έδωσα παραπάνω οι οποίοι είναι για cpu, internet, audio. http://www.msi.com/product/mb/770-C45.html#/?div=Driver&os=Win7%2064 Τον τελευταίο driver στο site της msi μην τον κατεβάζεις γιατί είναι για RAID και εγκαθηστάται μόνο με floppy οπότε άστον.

Κ πως εχω τωρα πχ ιντερνετ ηχο κτλ???

ολιγων ασχετο αλλα ποιο μου προτινεται...

post-285185-0-79549900-1388775594_thumb.png

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κ πως εχω τωρα πχ ιντερνετ ηχο κτλ???

Έχεις Internet και ήχο γιατί τα windows 7 & 8 έχουν προεγκατεστημένους κάποιους drivers για το internet και τον ήχο άλλα καλό είναι να βάλεις τους drivers της μητρικής σου.

Δημοσ.

http://www.ebay.de/itm/original-MSI-Mainboard-Treiber-CD-DVD-770T-C45-09-Windows-7-Vista-Win-XP-/250995860342?pt=Software&hash=item3a7084e376

Να το παρω να τελειωνουμε δυο μερες θελω να κατεβαζω οδηγους εδω ...

Ειναι το σωστο?

Να κ μια ιδεα απο τον καινουργιο σκληρο...

θελω να συμπληρωσω οτι διχως τις συμβουλες σας ακομα θα πολεμουσα ευχαριστω κ παλι...

post-285185-0-67378200-1388781269_thumb.png

Δημοσ.

Δεν γνωριζω αλλα ηθελα να προσθεσω οτι μονο στην αρχη μου βγαζει προβλημα μετα ολα καλα κ παιζω χωρις κοληματα χωρις τιποτα τι να πω θα περιμενω το CD με τους οδηγους απο την μητρικη μηπος απο κει παιζει τιποτα κ βλεπουμε μετα το παω σε ειδικο βαρεθηκα να ψαχνω ασε που δεν θα εχω ωρα μετα απο δευτερα παλι δουλεια ...

Δημοσ.

Έχεις Internet και ήχο γιατί τα windows 7 & 8 έχουν προεγκατεστημένους κάποιους drivers για το internet και τον ήχο άλλα καλό είναι να βάλεις τους drivers της μητρικής σου.

Καλημερα !!!

εσυ που μου λες να βαλω οδηγους μητρικης κ ηχου κ ιντερνετ δεν γινεται εβαλα του ιντερνετ ολα καλα, μολις βαζω για ηχο κρασαρι μπλε οθονες κ τα σχετικα, τις μητρικης δεν ξεκιναει καν η εγκατασταση βγαζει λαθος αλλα μολις κατεργω τους οδηγους του ηχου ολα κομπλε, δεν εχω τιποτα νομιζω μια χαρα προς το παρων, ευχαριστω παντος...

Δημοσ.

Καλημερα !!!

εσυ που μου λες να βαλω οδηγους μητρικης κ ηχου κ ιντερνετ δεν γινεται εβαλα του ιντερνετ ολα καλα, μολις βαζω για ηχο κρασαρι μπλε οθονες κ τα σχετικα, τις μητρικης δεν ξεκιναει καν η εγκατασταση βγαζει λαθος αλλα μολις κατεργω τους οδηγους του ηχου ολα κομπλε, δεν εχω τιποτα νομιζω μια χαρα προς το παρων, ευχαριστω παντος...

Απο αυτά που γράφεις εγώ καταλαβαίνω ενα πράγμα οτι το OS  που χρησιμοποιείς δεν υποστηρίζει τους οδηγούς ήχου που βάζεις.Ψάξε οδηγούς ωστέ να υποστηρίζει το OS που έχεις.

Δημοσ.

Απο αυτά που γράφεις εγώ καταλαβαίνω ενα πράγμα οτι το OS  που χρησιμοποιείς δεν υποστηρίζει τους οδηγούς ήχου που βάζεις.Ψάξε οδηγούς ωστέ να υποστηρίζει το OS που έχεις.

Δεν ειναι θεμα συμβατοτητας αν δεν υποστηριζόταν δεν θα εγκαθιστώνται καν οι οδηγοι... μαλλον προβλημα στην onboard ηχου ειναι. Τα ιδια μου εκανε και η δική μου... με το που εμπαινε σε πληρη λειτουργια η καρτα κατα την εγκατασταση οδηγων ετρωγα bsod.....

Εβαλα μια pci-e ηχου απενεργοποιησα την Onboard και καθαρισα.... 

Δημοσ.

θελω να κανω απεγκαταστασει τον τελευταιο ογηγο ηχου που εβαλα κ δεν γινεται κ μου πεταει αυτα

θελω να κανω απεγκαταστασει τον τελευταιο ογηγο ηχου που εβαλα κ δεν γινεται κ μου πεταει αυτα

κ παντα μου βγαζει το ιδιος λαθος 

post-285185-0-77313800-1388941091_thumb.png

post-285185-0-01282400-1388941101_thumb.png

post-285185-0-41571300-1388941244_thumb.png

post-285185-0-83268200-1388943044_thumb.png

Δημοσ.

Προσωπικά έχω πάψει  να βάζω οδηγούς στα window 7 & 8. Έκτος από την κάρτα γραφικών δεν κατεβάζω τίποτα άλλο , το σύστημα ανταποκρίνεται σωστά  και  μέχρι σήμερα δεν παρατήρησα κανένα σφάλμα σε όλες της δραστηριότητες ( Game - μουσική - βίντεο ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...