Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ απο κανονικη λειτουργια τα ιδια μου λεει απλα πλεον δεν προλαβαινω επειδη μολις φορτωνη τα windows με στελνει αλλα μολις εβαλα αυτων των ριμαδω οδηγο ξεκινησαν πριν μια χαρα ηταν 2 μερες 

κ απο κανονικη λειτουργια τα ιδια μου λεει απλα πλεον δεν προλαβαινω επειδη μολις φορτωνη τα windows με στελνει αλλα μολις εβαλα αυτων των ριμαδω οδηγο ξεκινησαν πριν μια χαρα ηταν 2 μερες 

Με κοβω παλι για format αυριο το μεσημερι θα μου ερθει κ το cd απο την μητρικη

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι καρτα ηχου τα δοκιμασα κ πολυ στο καπακι μπλε οθονη με πεταει τωρα πχ πριν λιγο με εβγαλε μπλε οθονη κολισε κ δεν εφυγε κ το εκλεισα απο το κουμπι εκκινησεις 5 δευτερα πατημενο κ μετα το ξανα ξεκινησα κ τωρα παλι ολα καλα μια ετσι ειναι μια γιουβετσι ρε παιδια υπαρχει ενα προγραμμα που κατεβαζεις κ μπαινει ο αλλος στο pc του αλλου ψινεται κανενας να το κατεβασω να μπουκαρι να δει τι γινεται?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα κ παλι μετα απο πολυ καιρο τελικα το  pc δουλευει κ παλι σωστα ...το πηγα εν τελι σε τεχνικο ο οποιος χρειαστηκε να του το παω κ δευτερη φορα γιατι νομιζε οτι το ειχε φτιαξει...Την πρωτη φορα μου ειπε οτι η μια απο τις δυο μνημες ram ηταν εντελος κατεστραμενη μαρεσει που εκανα κ ολονυκτιο memtest86 μουφα το προγραμμα προφανος...το περνω ερχομαι σπιτι το κουμπονο δεν περναει ενα λεπτο τα ιδια ειπα μια να το εσπαγα επιτοπου αλλα λυπηθηκα τα λεφτα που εδωσα μεχρι τωρα,το πηγα στο καπακι πισω κ το πηρα μετα 2 μερες,ειπε πως η θηκες απο τις ram ειχαν προβλημα κ τις εφτιαξε κ αυτο ηταν...Αυτο με το memtest86 ξανα ψαξτε το...

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα κ παλι μετα απο πολυ καιρο τελικα το  pc δουλευει κ παλι σωστα ...το πηγα εν τελι σε τεχνικο ο οποιος χρειαστηκε να του το παω κ δευτερη φορα γιατι νομιζε οτι το ειχε φτιαξει...Την πρωτη φορα μου ειπε οτι η μια απο τις δυο μνημες ram ηταν εντελος κατεστραμενη μαρεσει που εκανα κ ολονυκτιο memtest86 μουφα το προγραμμα προφανος...το περνω ερχομαι σπιτι το κουμπονο δεν περναει ενα λεπτο τα ιδια ειπα μια να το εσπαγα επιτοπου αλλα λυπηθηκα τα λεφτα που εδωσα μεχρι τωρα,το πηγα στο καπακι πισω κ το πηρα μετα 2 μερες,ειπε πως η θηκες απο τις ram ειχαν προβλημα κ τις εφτιαξε κ αυτο ηταν...Αυτο με το memtest86 ξανα ψαξτε το...

Την περιπτωση να μην εκανε σωστα τη δουλεια του ο τεχνικος την απορριπτουμε?

Οι πιθανοτητες να ειναι "μουφα το memtest86 προφανως" ειναι κομματακι μικρες σε συγκριση με αυτες οπου ο τεχνικος -που βρηκε "εντελως κατεστραμμενη" τη ram- ειναι λαθος.

Ηint:

[..]το πηγα εν τελι σε τεχνικο ο οποιος χρειαστηκε να του το παω κ δευτερη φορα γιατι νομιζε οτι το ειχε φτιαξει [..]

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη θεωρης οτι ο τυπος μου ειπε ψεμματα κ ειχε αναγκη τα 22 ευρω για να μου αλλαξει την μνημη ...εγω παντος μολις μου ειπε οτι ειναι ραμ του λεω οτι εκανα ολη νυχτα μεμτεστ86 ολη την νυχτα κ δεν εβγαλε κανενα προβλημα κ αυτος λεει οτι στην μια ραμ ηταν ολα κοκκινα τωρα τι να πιστεψω θα σε γελασω, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...