TZORTZINO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Ενδιαφέρομαι να πραγματοποιήσω το μεταπτυχιακό μου και λόγω εργασίας με ωράριο (9-6) θα ήθελα να το παρακολουθήσω από απόσταση. Θα με ενδιέφερε ένα μεταπτυχιακό στην πληροφορική και κυρίως στο προγραμματισμό. Αν έχετε κάποια υπόψιν πολύ ευχαρίστως να τα ακούσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές!!!
leonidas_fs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Open University & University of Liverpool απο εμένα που έχω εμπειρία και στα 2. Αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες για τα συγκεκριμένα πανεπιστήμια, γράψε τις απορίες σου και θα σου απαντήσω. Ενδεικτικά μπορείς να πας στο http://www.findamasters.com και να βρεις απο εκει ποια πανεπιστήμια προσφέρουν online μεταπτυχιακά! 1
rikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 To University of Liverpool εχω ακουσει οτι μοιραζει πτυχια αβερτα. Ισχύει? Για μενα η καλυτερη επιλογη στο θεμα του ονλαιν ειναι το Harvard Extension School. Εκτος απο μαστερ εχει αρχισει και βγαζει και certificates. Για Master υπολογιζε το κοστος καπου στα 17.000 και το certificate στα 7.500. Πολυ οικονομικα θα ελεγα για να λες οτι εχεις πτυχιο απο Harvard. Μπορεις μαλιστα να απλωσεις τον χρονο σπουδων, στο δε μαστερ στα 5 χρονια στο δε certificate στα 3. Τελος μπορεις να παρεις απομονωμενα μαθηματα με 1500 ευρω κοστος το καθενα με τα κανονικα τους credits. 1
rg550 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μια σημειωσούλα, το Harvard Extension School δεν είναι 100% εξ αποστασεως. Πρέπει να πάρεις και κάποια credits on campus, για το μάστερ τουλάχιστον... για certificates δεν γνωρίζω.
rikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Σωστος, για την ακριβεια ενα μαθημα πρεπει να ολοκληρωσεις στο campus το οποιο σημαινει οτι αν χρονικα πας να το κανεις στο summer school θα σου παρει περιπου 2 μηνες. Doable ακομα και εαν δουλευεις με αδεια ανευ υποδοχων.
TZORTZINO Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις. Το Harvard λίγο δύσκολη περίπτωση μου φάνηκε λόγω εργασίας δεν θα μπορώ να λείπω. To Open University μου άρεσε αλλά θα το ψάξω. Από Ελλάδα υπάρχουν δημόσια ή ιδιοτικά από απόσταση;
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις. Το Harvard λίγο δύσκολη περίπτωση μου φάνηκε λόγω εργασίας δεν θα μπορώ να λείπω. To Open University μου άρεσε αλλά θα το ψάξω. Από Ελλάδα υπάρχουν δημόσια ή ιδιοτικά από απόσταση; Υπάρχει το ΕΑΠ αλλα δεν το προτείνω
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει το ΕΑΠ αλλα δεν το προτείνω για το ΕΑΠ έχεις προσωπική εμπειρία και δεν το προτείνεις;
Cossutius. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Περιεργο...εμενα μια χαρά μου φάνηκε το ΕΑΠ στα μεταπτυχιακά του και για προπτυχιακα απ όσο ακουω.Οκ έχουν κάποια προβληματα τα οποια τα συναντάς και αλλου ομως. Και ειναι και το φθηνότερο της αγοράς.. Εν πάση περιπτωση, το ΕΑΠ της Κυπρου επισης προσφέρει μεταπτυχιακά και μετά υπάρχει και αυτο που προτεινω εγω σε όσους έχουν να διαθέσουν κανα 7αρι...Ευρωπαικο Πανεπιστημιο Κυπρου.
leonidas_fs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αν είσαι απο Θεσσαλονίκη, μπορείς να κάνεις part time μεταπτυχιακό στο Διεθνές Πανεπιστήμιο, το οποίο είναι το πρώτο κρατικό αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Προφανως ε πες μας ρε φίλε τεκμηριωμένα να μάθουμε και εμείς οι αδαείς που σπουδάζουμε κάποια χρονάκια στο ΕΑΠ.. Ποιές οι ενστάσεις σου και τι προτείνεις να αλλάξει; το open της αγγλίας είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε distance learning και το πτυχίο του αναγνωρισμένο και πολύ δυνατό.
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ε πες μας ρε φίλε τεκμηριωμένα να μάθουμε και εμείς οι αδαείς που σπουδάζουμε κάποια χρονάκια στο ΕΑΠ.. Ποιές οι ενστάσεις σου και τι προτείνεις να αλλάξει; το open της αγγλίας είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε distance learning και το πτυχίο του αναγνωρισμένο και πολύ δυνατό. Κάθε χρόνο γίνονται προτάσεις αλλα γραμμένοι ειναι οι φοιτητές απο το ΕΑΠ. Παρόλα ταύτα το αποθεματικό του γεμίζει. Μπες στο γνωστό φόρουμ και διάβασε τις.
mylo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 φίλε μου ντρεπεσε να μας πεις γιατι αποτρέπεις κάποιον από το να σπουδάσει στο εαπ? σαφως και υπάρχουν προβλήματα αλλά είναι πολύ καλή περίπτωση για τα δεδομένα του φίλου.
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τα προβλήματα ειναι γνωστά στην σχολή της πληροφορικής. Υπάρχει και σε αυτό το φόρουμ θέμα. The truth is out there. Ps. Βασικά πάνω δεξιά ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα