mylo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 καλό είναι πάντως να αναφέρεις τα προβλήματα της σχολής που θεωρεις εσυ σημαντικότερα και όχι να λες τον φίλο κάτσε και ψαξε
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Το τι θεωρώ εγω σημαντικό δεν εχει σημασία. Σημασία εχει οτι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν αρκετα χρόνια και δεν έχουν λυθεί ακόμα. Αυτα
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 To Open της Αγγλίας είναι αρκετά καλό, με καλή υποδομή και πέρασα 2,5 πολύ ωραία χρόνια εκει. Τώρα είμαι στο πανεπιστήμιο του Liverpool για MSc. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, ας μου πει!
SlimData Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Φίλε Λεωνίδα, στο open ισχύει πως το κόστος για bsc και msc κυμαίνεται γύρω στα 20;
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κόστος Open University για BSc & MSc degrees: BSc Psychology "At today's prices, the fee for the whole degree is £15,372." BSc Mathematics "At today's prices, the fee for the whole degree is £15,799." BSc Computing and IT " At today's prices, the fee for the whole degree is £15,372." MSc Degrees: Arts and HumanitiesEducationHealth CareMathematicsPsychologyScienceSocial Sciences £3,500 - £6,000 ComputingEngineeringEnvironmentInformation SystemsDevelopment managementSystems Practice £6,000 - £10,000 MBA around £16,000 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από leonidas_fs 1
Monkey D. Luffy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 leonidas_fs στο Liverpool ποιό είναι το κόστος για το ΜΒΑ και για ένα MSc ας πούμε το Corporate Finance?
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κόστος Open University για BSc & MSc degrees: BSc Psychology "At today's prices, the fee for the whole degree is £15,372." BSc Mathematics "At today's prices, the fee for the whole degree is £15,799." BSc Computing and IT " At today's prices, the fee for the whole degree is £15,372." MSc Degrees: Arts and Humanities Education Health Care Mathematics Psychology Science Social Sciences £3,500 - £6,000 Computing Engineering Environment Information Systems Development management Systems Practice £6,000 - £10,000 MBA around £16,000 examination fees δεν εχει;
Skylined Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 MSc Degrees: Arts and Humanities Education Health Care Mathematics Psychology Science Social Sciences £3,500 - £6,000 Computing Engineering Environment Information Systems Development management Systems Practice £6,000 - £10,000 Αυτά τα κόστη είναι ανά έτος of full-time study να φανταστώ, επί 3 χρόνια συνολικά. Έχεις και την επιλογή να κάνεις τις σπουδές σε πιο αργό ρυθμό για πτυχίο στα 6 χρόνια και γι' αυτό μάλλον περιλαμβανει και μια χαμηλότερη τιμή για part-time study. Eπίσης έχει άλλες τιμές για όσους διαμένουν στο νησί και άλλες για όσους διαμένουν εκτός νησιού, τσεκάρετέ το και αυτό.
mikelamar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μια απορία: εξετάσεις δεν εχουν; Πως εξετάζεσαι απο απόσταση; Sent from my iPhone using Insomnia
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οι τιμές που έβαλα παραπάνω ( Για το Open University), ειναι για αυτούς που μένουν Ελλάδα! Examination fees καθώς και βιβλία ειναι μέσα στην αναγραφόμενη τιμή ( τουλάχιστον για το BSc που το έζησα εγω!) leonidas_fs στο Liverpool ποιό είναι το κόστος για το ΜΒΑ και για ένα MSc ας πούμε το Corporate Finance? Αν κρίνω απο το δικό μου MSc στην πληροφορική, υπολόγισε γύρω στα 14-15.000€ ολόκληρο το MSc, μαζί με dissertation fees κτλ κτλ.Για MBA δεν εχω την παραμικρή ιδέα! Πολύ χοντρικά φαντάζομαι 20.000€+.... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από leonidas_fs
SlimData Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πολλά, πάρα πολλά τα λεφτά, αλλά για όποιον μπορεί να τα δώσει είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές..
Skylined Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι σχετικό. Δε θα τα δώσεις όλα μαζί, είναι pay as you go που λένε, πληρώνεις για τα μαθήματα που παρακολουθείς. Και μπορείς να εργάζεσαι συγχρόνως. Υπόψη ότι μιλάμε για αναγνωρισμένο καλό πτυχίο. Κάτι άλλο που ρωτήθηκε πιο πάνω για τις εξετάσεις. http://www.open.ac.uk/study/explained/where-can-i-study/how-does-studying-work-if-youre-outside-the-uk
SlimData Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Επειδή δεν ξέρω τους κανόνες τους ακριβώς, αν υποθέσω ότι επιτρέπουν να το βγάλεις παρτ-ταιμ σε εξαετία, μιλάμε και πάλι για ένα ποσό περί τα 3000€ το χρόνο, ίσως και 4000€. Δεν τα λες και λίγα στην σημερινή οικονομική πραγματικότητα. Και δεν συζητάω καν για τα 6000€+/έτος που χρειάζονται στην τριετία Αν μένεις με τους γονείς σου και έχεις τον μισθό σου στην τσέπη, γίνεται. Αν ο μισθός σου είναι 1500€+, πάλι κάτι γίνεται. Για εμένα που έχω μικρότερο μισθό και ένα σπίτι να συντηρήσω, δεν γίνεται. Εννοείται όμως πως είναι πάρα πολύ καλή λύση για όποιον μπορεί
panos2171 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιας και αυτό που μας απασχολεί είναι η απόσταση για σπουδές. Το θέμα έχει ως εξής, φίλος πέρασε πέρυσι στο οικονομικό απθ τυχαία μιας και για άλλη σχολή, θεωρητική έδωσε πανελλήνιες αλλά δεν τα κατάφερε.Η απόσταση από τη σχολή είναι δύο ώρες μιας και είναι σε άλλη πόλη οπότε η καθημερινή μετακίνηση δεν είναι εφικτή. Το θέμα τώρα είναι πάει απλά και μόνο για να έχει ένα πτυχίο οικονομικών στα....32 του το λιγότερο (και αν τα καταφέρει μιας και είναι θεωρητικός, έχει πτυχίο φιλολογίας) ως εφόδιο; Θα αξίζουν τα 4 -5 χρόνια διαβάσματος και εξόδων φυσικά (μεταφορικά, βιβλία,σημειώσεις κλπ, και κατά πάσα πιθανότητα και κάποιο φροντιστήριο) για ένα πτυχίο που υποθετικά μπορεί να σου προσφέρει πολλά αλλά πρακτικά τίποτα όπως όλα τα άλλα πτυχία; Άντε και να ακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό μετά, στα 35 με μηδενική προϋπηρεσία και αυτά τα χαρτιά θα υπάρξει κάτι στον ορίζοντα ώστε να αξίζει ο κόπος αλλά και η ύπαρξη διάθεσης διαβάσματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα