Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αγωραση ενα USB 128 gb εχω πρόβλημα μολις του βαζω φακέλους με αρχεια το στικακι απο τους 10 φακελους η 6 εχει μεσα στον φακελο  μονο το setup τις εγκαταστασης. το στικακι κανει φορματ μονο σε exfat, εχει και ntfs αλλα μολις κανω διαμόρφωση με αυτο μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκλήρωση την διαδικασια.  Σας παρακαλω μια βοηθεια

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αγωραση ενα USB 128 gb εχω πρόβλημα μολις του βαζω φακέλους με αρχεια το στικακι απο τους 10 φακελους η 6 εχει μεσα στον φακελο  μονο το setup τις εγκαταστασης. το στικακι κανει φορματ μονο σε exfat, εχει και ntfs αλλα μολις κανω διαμόρφωση με αυτο μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκλήρωση την διαδικασια.  Σας παρακαλω μια βοηθεια

Από πού τ αγόρασες και πόσο; Κυκλοφορούν πολλά τέτοια sticks που και καλά είναι 128GB αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ λιγότερα.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχω μια υποψια:

Από που αγορασες το στικακι; Απο γνωστο μαγαζί ή απο ebay; Μπορεις να βαλεις το link;

Επίσης, πόσο το αγόρασες;

Δημοσ.

το αγορασα απο το ebay τιμη 25 ευρω

ακριβος τοιδιο στικακι το ειχε το eshop 330 euro

Μια καλή ένδειξη ότι είναι μούφα. Υπάρχουν και προγραμματάκια μέσω των οποίων το βλέπεις αυτό (αν θυμάμαι καλά) αλλά νομίζω πως δεν αξίζει καν τον κόπο.

Ρίξε καμιά αρνητική στον πωλητή μπας και τη γλυτώσει κανείς άλλος. Ζήτα και κανα refund απ τον τύπο.

Δημοσ.

Αν θες, δες κι εδώ. Στο πρώτο link (με τα κόκκινα γράμματα) που ριξα μια ματιά, έχει κάποιο tool για να βεβαιωθείς 101% πως πρόκειται για fake stick.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα στικάκι μουφα με πειραγμένο controller. Κάνε τα παρακάτω με την παρακάτω σειρά:

1. Γράψε αρνητική κριτική στον πωλητη (Οτι το στικάκι ειναι fake)
  2. Άνοιξε dispute για ζήτα refund

Τα προγράμματα που ανέφερε ο antonl είναι το h2testw ( http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml ) και το ChkFlsh ( http://mikelab.kiev.ua/index_en.php?page=PROGRAMS/chkflsh_en ). Στην περιπτωση σου ειναι σιγουρα άχρηστα, αλλά να ξέρεις για το μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...