spongos12345 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας παιδες ,μια ερωτηση ηθελα να κανω σχετικα με το online στοιχημα,καπου διαβασα πως πρεπει να εισαι πανω απο 21 χρονων για να παιξεις ισχυει αυτο?εγω ειμαι 18
panos2171 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο αλλά καλού κακού διάβασε τους όρους στην εταιρία που θέλεις να παίξεις.
arc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ισχύει με βαση την ελληνική νομοθεσία. Οι εταιρίες συνήθως κανουν τα στραβα ματια μεχρι να ερθει η ώρα της πληρωμης σοβαρών κερδων. Εκει ζητανε ταυτοτητα.
Grey Warden Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Υποτίθεται πρέπει να είσαι 21 για να μπεις σε καζίνο. Φαντάζομαι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι συγκεκριμένο για το online στοιχημα αλλά θα αναφέρεται γενικά σε τυχερά παιγνια. Ταυτότητα ζητάνε όλες οι εταιρίες για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις την 1η ανάληψη.
arc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά ρίχτε μια ματιά στο νόμο και μη δίνεται απαντήσεις του τύπου "Δε νομίζω" ή "Φαντάζομαι". Μπορεί το παιδί να χάσει λεφτά ή σε τραβηγμένη περιπτωση να εχει μπλεξίματα. Ο νόμος 4002/2011 (άρθρο 25 και κάτω) έχει ξεκάθαρες απαντήσεις. Το στοίχημα θεωρείται τυχερό παίγνιο, παίγνια θεωρούνται όλοι οι τρόποι (offline και μεσω διαδικτύου) και οι παίχτες πρέπει να εχουν συμπληρώσει το 21ο ετος. Ο νόμος υπάρχει. Το αν εφαρμόζεται είναι αλλο θέμα.
katsouras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Στειλε ενα mail αν δεν εχεις κανει εγγραφη καπου να σου πουν.Αν εχεις κ θες να βγαλεις λεφτα πρεπει να κανεις ταυτοποιηση στοιχειων οποτε αν δεν γινεται βαζεις του πατερα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα