Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!!

έχω το xperia j st26i για την γυναίκα μου, για μένα ένα Nokia 301 ds και φίλος πουλάει το iphone 3gs με 100ευρώ....

1ον.αξίζει η αγορά;;;;

2ον.το οτι δεν είναι android πρέπει να του δώσω σημασία;;;

3ον.γιατί νικάει το nokia;;;; μόνο στο Inbuilt Storage (memory) υπερισχύει

4ον.βασικά θέλω κάτι που να κάνει τι δουλειά του laptop για να το έχω στα ταξίδια (παιχνίδια παιδιών, wifi ίντερνετ, κινούμενα σχέδια στο αυτοκίνητο απο εσωτ.μνήμη κτλ) το οποίο όμως να είναι και τηλέφωνο dual sim κατα προτίμηση και αν θέλω να συνδέομαι με καλώδιο σε τηλεόραση για παρακολούθηση ταινιών σε μεγαλύτερη οθόνη.

υπάρχει κάτι τέτοιο;;;;; :whistle: :X :-D

με ικαναποιεί το παραπάνω iphone ή μπορώ να βρώ κάτι άλλο εως 200ευρώ;;;;

δεν θέλω 2 τηλέφωνα οπότε με 1 tablet 7'' και το νόκια μου θα είμαι οκ;;;;;

Δημοσ.

Με κινητό κάτω των 200 ευρώ αυτά που θέλεις δεν νομίζω ότι γίνονται ικανοποιητικά. Οπότε καλύτερα να δεις ένα ποιοτικό tablet για να κάνεις την δουλειά σου. Στα 240 ευρώ υπάρχει το nexus 7 (2013/fhd)...

Δημοσ.

Με κινητό κάτω των 200 ευρώ αυτά που θέλεις δεν νομίζω ότι γίνονται ικανοποιητικά. Οπότε καλύτερα να δεις ένα ποιοτικό tablet για να κάνεις την δουλειά σου. Στα 240 ευρώ υπάρχει το nexus 7 (2013/fhd)...

με χαλάει που δεν έχει κάρτα sd και αυτό που λέει για χαμηλής ποιότητας φωτο....''η πίσω κάμερα ίσως είναι ένα από τα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου, καθώς η ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει είναι πολύ μέτρια έως και απογοητευτική''

η sd λύνεται με  sdcard to usb  ;;;;

η φωτογραφίες είναι τόσο χάλια ;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φώτο με tablet είναι απλά αστειο θέαμα

δεν το ξέρω αλλά βλέπω πολύ κόσμο που σηκώνει το τάμπλετ για να βγάλει φωτογραφία!!!!

και ειδικά φέτος στη πόλη μου που θεωρείται χριστουγεννιάτικος προορισμός το βλέπω καθημερινά!!!

αυτό τι είναι;;;;

τα έχουν ''στάξει'';;;

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ.

Νομίζω πως θα βοηθούσε αν μας ξεκαθάριζες ποιες ακριβώς είναι οι προτεραιότητές σου από τη συσκευή. Το να συνδέεται με την τηλεόραση; Το να μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί κάποια δουλειά γραφείου; Το να απασχαλούνται τα παιδιά; κοκ... Έτσι θα μπορέσουν και πιο έμπειρα μέλη του forum να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Νομίζω πως θα βοηθούσε αν μας ξεκαθάριζες ποιες ακριβώς είναι οι προτεραιότητές σου από τη συσκευή. Το να συνδέεται με την τηλεόραση; Το να μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί κάποια δουλειά γραφείου; Το να απασχαλούνται τα παιδιά; κοκ... Έτσι θα μπορέσουν και πιο έμπειρα μέλη του forum να σε βοηθήσουν.

λάθος μου...το αφαίρεσα διότι το γράφω στην αρχή.

ότι γράφω στο αρχικό post ισχύει...

δηλαδή...κάτι που να κάνει τι δουλειά του laptop για να το έχω στα ταξίδια (παιχνίδια παιδιών, wifi ίντερνετ, κινούμενα σχέδια στο αυτοκίνητο απο εσωτ.μνήμη κτλ) το οποίο όμως να είναι και τηλέφωνο dual sim κατα προτίμηση και αν θέλω να συνδέομαι με καλώδιο σε τηλεόραση για παρακολούθηση ταινιών σε μεγαλύτερη οθόνη.

γι'αυτό παραθέτω το iphone που πωλείται σε σχέση με το xperia που ήδη υπάρχει αν κάνουν την δουλειά που θέλω και ποιό είναι καλύτερο με την προυπόθεση οτι θα κρατήσω το δικό μου nokia καθώς στην λύση tablet δεν θα έχω κλήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...