Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το iphone 4 και μετα η apple δεν εχει κανει καμια τρομερη αλλαγη στα κινητα της ... πιστευω ο θανατος του steve jobs επαιξε ρολο...  Οταν βγει το 6 και αν εχουν κανει καλη δουλεια τοτε ναι ... 

LG G2 με 32GB μνήμη, όχι 16. Τεράστιο κρίμα να μην έχει sd card slot. Από κάμερα τα πάει μια χαρά.

Τελικα ειναι καλη ή ειναι χαλια η καμερα ??? 

To Galaxy γιατι ειναι τοσο χαλια οσο λετε ??? εχει καλυτερη καμερα απο το G2 λετε.. απο την αλλη τα χαρακτηριστικα ειναι σχεδον ιδια με το galaxy μονο ο επεξεργαστης εχει διαφορα ... εχει και επεκταση μνημης το galaxy ...

LG G2 με 32GB μνήμη, όχι 16. Τεράστιο κρίμα να μην έχει sd card slot. Από κάμερα τα πάει μια χαρά.

Η κορεάτικη version..

2 Μπαταριες εχει ??? Παντως φαινεται φοβερο κινητο ...

Δημοσ.

Oποιος σου λεει οτι το G2 εχει χαλια καμερα ειναι βλακας και παραπληροφορει κοσμο επειδη θα το διαβασε σε καποιο ακυρο σιτε...Το κινητο το εχω πανω απο ενα μηνα τωρα και ο αδερφος μου εχει το S4 απο τον σεπτεμβρη. Η καμερα του g2 ειναι απο τις καλυτερες και αν πας σε σοβαρα σιτε να δεις ειναι καλυτερη και απο του Z1 η οποια ειναι 20+ΜP...Αν ειναι να παρεις τωρα κινητο μην κανεις καμια μαλακια και παρεις το S4 καθως σε λιγο βγαινει το S5....Γνωμη μου ειναι ειτε θα παρεις το g2 ή το note3 ή θα περιμενεις λιγο για το s5. Αν πας και παρεις τωρα το s4 η iphone εισαι κοροιδο και σου αξιζει να κλαις τα λεφτα σου. Αυτα απο μενα.

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχάς αν δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια και δε βρίσκεις την οθόνη του 4S μικρή, η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεσαι καινούριο κινητό. Το 4S (του οποίου είμαι κι εγώ κάτοχος) είναι εξαιρετικό και μπορεί να σε βγάλει άνετα ένα χρόνο ακόμα.

Από εκεί και πέρα, αν έχεις αποφασίσει για τους λόγους σου ότι θες καινούριο κινητό, δες αν οι εφαρμογές που σου ειναι απαραίτητες υπάρχουν σε android και αν υπάρχουν πάρε ένα android κινητό.

Η διαφορά που θα δεις ανάμεσα στο κινητό σου και σε ένα iPhone 5 ή 5s δε θα είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογήσει τα χρήματα που θα έχεις δώσει, οπότε θεωρώ ότι μια αλλαγή πλατφόρμας είναι καλύτερη επιλογή.

Το S4 & το G2 που έχουν αναφερθεί είναι και τα 2 εξαιρετικά κινητά με πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα τους. Και πραγματικά για αυτούς που λένε ότι η κάμερα του G2 είναι χάλια, δε μπορώ να καταλάβω αν τη συγκρίνουν με άλλα κινητά ή με φωτογραφικές μηχανές. Προσωπικά, επειδή έχω δει απο γνωστούς και τα δυο κινητά, έχουν πάρα πολύ καλές κάμερες. Οπότε μεταξύ των 2 απλά δες ποιο σου αρέσει περισσότερο, απλά αν σε παίρνει πάρε έκδοση με 32GB.

Επίσης αυτό που θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά είναι το Nexus 5. Και επειδή πολλοί θα πεταχτούν να πουν για την κάμερα που είναι 8ΜΡ, διάβασε κι αυτό http://www.intomobile.com/2013/11/11/photo-shootout-nexus-5-vs-lg-g2/

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα το g2 ειναι καλύτερο σε πολλους τομείς απο το s4, π.χ. cpu κ gpu, αυτονομία, ποιοτητα κατασκευης κτλ

Για iphone πιστευω δεν αξιζει η μεταβαση απο το 4s στο 5s, ακόμα πιστευω οτι αν και τα iphone εχουν την πιο smooth εμπειρια χρησης πλεον υστερουν πολύ οσον αφορα στην οθονη.

Εγω προτεινω και το nexus 5 αν μπορεις να το παρεις απο εξωτερικο γιατι αυτη την στιγμη ειναι το πιο value for money high end κινητο. Αλλιώς παρε το g2

Δημοσ.

Αν δεν βιάζεται και θες iPhone 5s για να το έχεις 2 χρονια που το θες. Αν βιάζεται μονόδρομος το G2. Όχι S4.

Δημοσ.

Παιδια αυριο το πρωι αγοραζω καινουριο κινητο δε μπορω να περιμενω..... για το g2 ακουσα απο κατοχους οτι εχει χαλια καμερα δε θελω να δωσω τοσα λεφτα και να μην εχει καλη καμερα ... Για το g2 οποιος το εχει αγορασει μπορει να μου στειλει κανενα αξιοπιστο μαγαζι απο σκρουτζ ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το ποιο ειναι καλυτερο αναμεσα στο s4 kai to g2 ειναι υποκειμενικο.

αμα ειναι να δοσεις 400 ευρω πας στο s4 γιατι το g2 με 16 μνημη δε φτανει πουθενα.

αν πας στα 500 τοτε παρε το g2 32gb.

εχω αλλαξει παρα πολλα κινητα.το s4 ηταν το καλυτερο κινητο που ειχα μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Άσε τι λένε οι φίλοι σου και δες κάνα review για την κάμερα (συγκριτικο)

Το g2 είναι αντικείμενικα καλύτερο από το s4. Υπερέχει σε οθόνη, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, κάμερα, μπαταρία και ποιότητα κατασκευής. Επίσης πολύ σημαντικό ότι δεν έχει touchwiz και θα παίρνει αναβαθμίσεις για πιο πολύ καιρό. Πεταμένα λεφτά αν πας για το s4

Δημοσ.

Πραγματικα δε ξερω ειμαι σε διλημμα... Η galaxy S4 ή LG G2 αυριο το πρωι ενα απο τα δυο θα το αγορασω ....

Δημοσ.

Πραγματικα δε ξερω ειμαι σε διλημμα... Η galaxy S4 ή LG G2 αυριο το πρωι ενα απο τα δυο θα το αγορασω ....

S4 καλυτερη καμερα,super amoled(τη μερα δε βλεπεις με ηλιο)βαθυ μαυρο και κατα 90% μαυρα στιγματα και καρτα sd

G2 πιο καινουριο,μια χαρα καμερα αλλα οχι καλυτερη του s4 κατα τη γνωμη μου,lcd οθονη μαυρο οτι ναναι και αν εισαι "τυχερος"μπορει να πετυχεις και κανα clouding στις γωνιες,δεν εχει καρτα μνημης.

Απο θεμα hardware και τα 2 τουμπανακια ειναι τι να λεμε.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγω θα επαιρνα s4 ναι.

1 Αλλο samsung αλλο lg

2 Καλυτερη καμερα (με ενδιαφερει)

3 Δεν θελω led lcd και τηλεοραση πλασμα εχω σπιτι να φανταστεις.

4 Θελω καρτα sd γιατι βαζω αρκετα μεσα και θελω χωρο.Τωρα ειμαι με 32αρα microsd και εχω μονο 5gb ελευθερα.

Το μονο μειον ειναι οτι ισως παρει το g2 1 update παραπανω απο το s4 ισως...δεν με ενδιαφερει ομως.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...