Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο κάθε.. 1 φορά την εβδομάδα ας πούμε μου "σβήνει" μια το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και μία τα ηχεία και το μικρόφωνο.. και για να ξανασυνδεθούν πρέπει να κάνω restart το pc για να φτιάξουν.. μήπως ξέρει κανείς πως να το φτιάξω αυτό και τι φταίει;

pc: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200004085&t=PC1%20GAMER%20%CE%995 (η εικόνα δεν είναι αυτουνού του υπολογιστή)

Δημοσ.

Δεν χρειάζετε να ανοίγεις 3 θέματα για να προσθεσεις κάτι! Έχεις παρατηρήσει να το παθαινει όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Καταλάθος τα άνοιξα τα 3 θέματα.. δεν δούλευε η επεξεργασία, και όχι.. όλο τα συνιθησμένα, skype, gaming και internet. Επίσης όταν κλείνω το μικρόφωνο ενώ μιλάω με κάποιον, σε αυτόν ακούγετε ένα βουητό.. δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα πιο κατάλληλο για το δικό μου πρόβλημα..

Έχω dell inspiron και έχει κολλήσει το πληκτρολόγιο σε 2 πλήκτρα.Είναι το πλήκτρο με τον αριθμό εννιά και το πλήκτρο με την τελεία που δεν πατάει τίποτα όταν το πατάω με το shift.Έχω κοιτάξει για αναβάθμιση ή αν κάτι δεν λειτουργεί καλά αλλά μου λέει ότι όλα εντάξει με το πληκτρολόγιο.Επίσης, όταν άνοιγα τον υπολογιστή ήταν πατημένο συνεχώς το εννιά.. έχω κοιτάξει το πλήκτρο αν έχει σκουπιδάκια αλλά δεν είναι αυτό.Αυτό παρουσιάστηκε κι αμέσως μετά κόλλησε και το πλήκτρο.Δεν έχω πειράξει κάτι ούτε έχω προσθέσει/αφαιρέσει τίποτα στο πληκτρολόγιο.Με το πληκτρολόγιο οθόνης όλα τα πλήκτρα είναι εντάξει.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...