paoad Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Μια ερώτηση ρε παιδιά: Μου έφερε χθες ο Άη Βασίλης αυτό: http://galaiosphoto.gr/product_info.php?products_id=4591 Είναι το Galaxy Tab Τ311, 8 ιντσες ,3G, από το μαγαζί που πόσταρα στο λινκ Ποιό είναι το πρόβλημα? Τα χρωματα του μου φαίνονται κάπως ψόφια. Ειδικά όταν κοιτάζω μεσα απο την κάμερα. Στην αρχή νόμιζα πως είναι η ιδέα μου, αλλά το συνέκρινα και με ενα φιλο που έχει το ίδιο μοντελο και τα χρώματα είναι πολύ πιο ζωηρά. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις και είναι πανομοιότυπες (white balance, brightness κλπ...). Διευκρινίζω, η ανάλυση είναι ίδια. Τα χρώματα ειναι μουντα μονο. Μου ξεφεύγει κάτι? Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσεις την ζωηρότητα των χρωμάτων? Κάποιος μου είπε πως καμιά φορά η οθόνη χρειάζεται λίγη χρήση για να "στρώσει"! Ισχύει? Σας ευχαριστώ! Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη galaiosphoto.grΤο Galaxy Tab Τ311 είναι η τρίτη έκδοση του δημοφιλούς Tablet της Samsung με προηγμένες δυνατότητες και εμφάνιση που ξεχωρίζει. Διαθέτει λειτουργικό Android 4.2 Jelly Bean που του προσδίδει απόλυτη ελευθερία για να πραγματοποιείς ότι ρυθμίσεις θέλεις αλλά και να έχεις αποκτήσετε πρό
evmenis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πρωτα απο ολα μην κοιταζεις απο την καμερα ,εκει υπαρχουν απειρες ρυθμισεις που μπορει να ειναι διαφορετικες ,κοιτα σε μια σελιδα στο ιντερνετ και συγκρινε την εικονα με την ιδια σελιδα στο ταμπλετ του φιλου σου. Αν δεις μεγαλη διαφορα παρε τηλ. την υποστηριξη της samsung και εξηγησε τους το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα