Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Η κάρτα γραφικών (Sapphire Dual-X R9 270X OC w/ BOOST) τρώει γερό bottleneck από τον AMD A4 3400 μου (Athlon II X2 στα 2.7GHz)

Θέλω 3 Upgrade options!

Μία μέχρι 80€,μία μέχρι 200€ και τέλος μια επιλογή μέχρι 250€ (Δεν με ενδιαφέρει αν είναι AMD ή Intel,αρκεί να το σηκώνει το τροφοδοτικό και να είναι καλή επιλογή για Gaming) Επίσης δεν θέλω να κόψετε από mobo/cpu για να βάλετε SSD. SSD ίσως να βάλω ξεχωριστά κάνα μήνα μετά την αναβάθμιση

Ευχαριστώ!

Σύστημα :

Coolermaster K350 w/ Window
ASUS F1A55-M LX R2.0 (AMD FM1 Socket)

AMD A4 3400 (Dual Core 2.7GHz)
Radeon R9 270X (R9 270X 2GB OC)

4GB DDR3 1600MHz (Dual Channel)
Coolermaster T2 Blizzard (ψύκτρα για Socket 775/1155/1155/1156 και AM2(+)/AM3(+)/FM1,FM2,FM2+)
Corsair CX430M (Modular, 32A στην 12άρα
3 Fans έχω, 2 με μπλε led στα 70cfm και ένα low speed στα 30

Δημοσ.

AMD A8-3870K 3.0 GHz απενεργοποιησε την Onboard καρτα γραφικων,κανε του ενα γερο overclock και κατσε λιγο καιρο ετσι μεχρι να αλλαξεις ολο το συστημα αφου πουληθει το συγκεκριμενο.

Δεν συμφέρει αυτός; : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559884

Δημοσ.

να,ειδες,ουτε τον ειδα.συμφερει ναι.αλλα σκεψου και για αργοτερα την μεταπωληση.

απο την στιγμη που εχεις τοσο μικρο επεξεργαστη,συμφερει να κανεις αναβαθμιση μονο στον επεξεργαστη προς το παρον αφου μπορεις.

Δημοσ.

Έχει να προτείνει κανείς για τις άλλες κατηγορίες χρημάτων; Επειδή δεν τα βιάζομαι,μήπως να μάζευα για μια ASRock Z87 Extreme 4 + Core i5 4670K ?

Δημοσ.

μετα θα λες οτι σε κραταει πισω η καρτα γραφικων.

παρε τον τετραπυρηνο και αρχισε να μαζευεις απο τωρα για μια καλη αναβαθμιση σε αρκετο καιρο απο τωρα.

Δημοσ.

μετα θα λες οτι σε κραταει πισω η καρτα γραφικων.

παρε τον τετραπυρηνο και αρχισε να μαζευεις απο τωρα για μια καλη αναβαθμιση σε αρκετο καιρο απο τωρα.

Ε,σιγά..και να με κρατάει πίσω; Όταν βρω λεφτά (αν θελήσω,γιατί η R9 270X μια χαρά κάρτα είναι,δεν έχω τρελές απαιτήσεις...προς το παρόν θέλω να παίζω GTA IV σε full ρυθμίσεις online,που με σταματάει ο A4 επειδή δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί τα physics όλων των αυτοκινήτων/παικτών κλπ και σε medium-high όταν βγει,αν,το GTA V) δεν με ενδιαφέρει BF4 σε Ultra ρυθμίσεις. Εφ'όσον στις 24 Ιανουαρίου περιμένω 220€,+ να προσθέσω εγώ 40€ και να περιμένω και λιγάκι να μαζέψω παραπάνω το θεωρώ σπατάλη...άσε που ο i5 καίει και 15W λιγότερα και θα'μαι λιγότερο στριμωγμένα με το Corsair CX430M (32A,430W)

Επειδή με κόβω 99% να πάω με 4670K + Z87 Mobo,και θέλω η μητρική να είναι μπλε (το κουτί έχει παράθυρο και θέλω να το κάνω πανέμορφο,το'χω ονειρευτεί σε blue/silver/black scheme και ακόμη και μπλε extension καλώδια σκέφτομαι ν'αγοράσω) αυτή δεν είναι αρκετά καλή; : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523738

ASUS δεν παίρνω με τίποτα...οι Ivy Bridge ήταν πανέμορφες,οι τωρινές εξωτερικά απαίσιες...άκουσ'εκεί χρυσό?!?!?! Για gigabyte το σκέφτηκα αλλά δεν έχουν αρκετή ποσότητα μπλε...για την ακρίβεια αυτήν έβλεπα : https://www.skroutz.gr/s/3423573/Gigabyte-GA-Z87X-D3H.html Επίσης δεν έχει Sound Blaster κάρτα και τώρα που συνήθισα σ'αυτήν η onboard μου φαίνεται χάλια... ούτε mSata δεν έχει

Την επέλεξα λόγω SLI Support (2 κάρτες σε x8 x8,ώστε στο μέλλον να βάλω άλλη μια R9 270X) χρώματος (τέτοιο χρώμα θέλω να'χει,τα πάντα θέλω να'ναι σε blue scheme,έτσι σκέφτομαι ακόμη να πάρω στο μέλλον ένα Corsair HX 850,όπως και 2 sticks Corsair Dominator 1600MHz σε μπλε) mSata support,(θέλω να βάλω έναν μικρούλη 60GB της Kingston για boot) της κάρτας ήχου που είναι Creative Soundblaster,θέλω καλό onboard ήχο..έχω μια soundblaster play η οποία έχει τεράστια διαφορά από την onboard realtek HD (αλλά είναι usb και υποστηρίζει μόνο 2.1) 

και τέλος γιατί είναι Z87 Chipset

PER.523738.jpg

3a-HX850.jpg

Τα sleeved καλώδια : http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=90&table=PER&category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3+%D0%C5%D1%C9%D6%C5%D1%C5%C9%C1%CA%D9%CD&filter-7491=1

Ξέρω,είναι ακριβά αλλά θέλω να'χω το ωραιότερο αποτέλεσμα που μπορώ!

pvr9.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...