orfeas71995 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους. Ψαχνομαι για ενα gaming mouse που να μην κοστιζει πανω απο 35 ευρω και θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας. Μεχρι στιγμης αυτο που εχω βρει ειναι το παρακατω, για το οποιο παντως εχω διαβασει πολυ καλα σχολια. Site: Steelseries Sensei
tralalo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Όμορφο κι μέσω ειδικού software ρυθμίζεις το βάρος Sharkoon Drakonia 1
ΝΙΚΟΣ 253 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Εγώ έχω να σε προτείνω αυτό http://www.skroutz.gr/s/297703/Thermaltake-eSPORTS.html 4000 dpi, γερή κατασκευή, καταπληκτικό value for money, Προσωπικά με έχει καλύψει απόλυτα
DimiChal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Με κλειστά μάτια ... http://www.skroutz.gr/s/365762/Logitech-Gaming-Mouse-G300.html (στο e-shop το πήρα 30 γιούρια) 6 επιπλέον κουμπιά για οτιδήποτε, πανέμορφο με τα χρώματα που αλλάζει & είναι Logi... Είναι ότι καλύτερο στα λεφτά του ! να προσθέσω επίσης οτι έχει 3 διαφορετικά προφίλ για τα game που διαλέγεις, που όταν πατάς play (το παιχνίδι) να μπαίνει το αντίστιχο προφίλ στο ποντίκι!
tralalo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 να προσθέσω επίσης οτι έχει 3 διαφορετικά προφίλ για τα game που διαλέγεις, που όταν πατάς play (το παιχνίδι) να μπαίνει το αντίστιχο προφίλ στο ποντίκι! dpi εννοείς;
DimiChal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 dpi εννοείς; και dpi και πλήκτρα και χρώματα, πχ αν στα 6 επιπλέον πλήκτρα έχει f1 f2 f3 f4 f5 f6 και σε βολέυει για το lineage ξέρω γω, στο άλλο το προφίλ θα έχεις G H X C V Ζ που σε βολεύουν για dota/lol... έχει πάρα πολλές επιλογές , όλα αυτά με τα κατάλληλα drivers της logi, αν τελικά διαλέξεις αυτό στείλε μου πμ να τα πούμε μέσω σκαιπ να στα εξηγήσω πιο απλά !! Δεν θα το μετανιώσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα