Fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μετά από μια μακροχρόνια απουσία από τον χώρο του στοιχήματος αποφάσισα να ξαναρχίσω το 2014. Επειδή ξέρω ότι πολλά έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες, με ποια sites μου προτείνετε να ξεκινήσω; Betfair κτλ που μπορούσες να κάνεις trade είναι νόμιμες στην Ελλάδα τώρα;
newtech Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μετά από μια μακροχρόνια απουσία από τον χώρο του στοιχήματος αποφάσισα να ξαναρχίσω το 2014. Επειδή ξέρω ότι πολλά έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες, με ποια sites μου προτείνετε να ξεκινήσω; Betfair κτλ που μπορούσες να κάνεις trade είναι νόμιμες στην Ελλάδα τώρα; Καλησπερα φιλε μου Για να παιξεις νομιμα ειναι λιγες οι ΚΑΛΕΣ Αν θελεις ριξε μια ματια εδω. Οτι banners υπαρχουν ειναι απο ΝΟΜΙΜΕΣ http://www.123pame.net (υπαρχουν και αλλες σιγουρα απλα επιλεγουμε αυτες με ΚΑΛΑ bonus αποδοσεις και αξιοπιστες) Απο εκει και περα οχι.. Betfair δεν μπορεις.
Phoenix7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 bet365! μακράν η καλύτερη..αν θες invite (το χα γράψει και σε άλλο post) , στείλε μου μήνυμα να σε κάνω, θα κερδίσουμε και από +25 ευρώ
Fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Χρησιμοποιώντας το Skrill μπορώ να παίζω σε όποια εταιρία θέλω;
Phoenix7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Χρησιμοποιώντας το Skrill μπορώ να παίζω σε όποια εταιρία θέλω; ναι. οι περισσότερες χρησιμοποιούν και το skrill πλέον
Fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Οπότε μπορώ να παίξω και betfair και να κάνω αναλήψεις;
newtech Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Οπότε μπορώ να παίξω και betfair και να κάνω αναλήψεις; Οχι δεν ειναι στις νόμιμες
ultrobyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λεω και εγω να επανελθω στο ιντερνετικο και μαλλον με κοβω για stoiximan,τι λετε ειναι αξιοπιστη? εχω ακουσει καλα λογια και γενικα μου αρεσει interface της. Απο αναληψεις/καταθεσεις τι παιζει στην stoiximan? Paypal δεχεται καμια νομιμη?
newtech Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λεω και εγω να επανελθω στο ιντερνετικο και μαλλον με κοβω για stoiximan,τι λετε ειναι αξιοπιστη? εχω ακουσει καλα λογια και γενικα μου αρεσει interface της. Απο αναληψεις/καταθεσεις τι παιζει στην stoiximan? Paypal δεχεται καμια νομιμη? Ναι η στοιχημαν ειναι απο τις πιο αξιοπιστες Ριξε μια ματια εδω επισεις καθος αν κανεις εγγραφη περαν τον 50€ (100%) θα λαβεις και μερος http://goo.gl/fb1evu Paypal οχι αλλα κανε moneybookers. Ειναι στην ουσια η PAYPAL του στοιχηματος http://www.123pame.net/index.php?/cp/3-skrill/
christos_0b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ειναι οντως τοσο καλη η stoiximan ? Ψαχνω αλλη μια εκτος bet365 να εχω να χασομεραω , εχει αντιστοιχη ποικοιλια , ενημερωσεις ?Με ενδιαφερει κυριως το Live και περισσοτερο τα κορνερ συγκεκριμενα ,.
chillbill Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εγώ συμφωνώ μεν ότι η stoiximan είναι πολύ καλή.. αλλά επειδή λέμε για ΝΟΜΙΜΕΣ, από που κι ως που ρε παιδιά είμαστε τόσο σίγουροι ότι είναι νόμιμη? Επειδή το λεν οι ίδιοι? Δείτε τον κατάλογο Site: εδώ , ελληνική επιτροπή παιγνίων, αναθεωρημένος κατάλογος με ημερομηνία 22/11/2013, ποιές εταιρίες ΔΕΝ έχουν άδεια, γραμμή 81, www.stoiximan.com... Τι ισχύει τελικά?! Κι όπως είπα κι εγώ ΑΝ διάλεγα κάποια αυτή τη στιγμή, σε αυτή θα πήγαινα αν ήμουν 100% σίγουρος ότι έχει άδεια, αλλά αν απλά λεν έχει, ενώ τελικά δεν..? Προφανώς κι άλλες πολλές που λεν ότι έχουν άδεια αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον κατάλογο..
newtech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εγώ συμφωνώ μεν ότι η stoiximan είναι πολύ καλή.. αλλά επειδή λέμε για ΝΟΜΙΜΕΣ, από που κι ως που ρε παιδιά είμαστε τόσο σίγουροι ότι είναι νόμιμη? Επειδή το λεν οι ίδιοι? Δείτε τον κατάλογο Site: εδώ , ελληνική επιτροπή παιγνίων, αναθεωρημένος κατάλογος με ημερομηνία 22/11/2013, ποιές εταιρίες ΔΕΝ έχουν άδεια, γραμμή 81, www.stoiximan.com... Τι ισχύει τελικά?! Κι όπως είπα κι εγώ ΑΝ διάλεγα κάποια αυτή τη στιγμή, σε αυτή θα πήγαινα αν ήμουν 100% σίγουρος ότι έχει άδεια, αλλά αν απλά λεν έχει, ενώ τελικά δεν..? Προφανώς κι άλλες πολλές που λεν ότι έχουν άδεια αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον κατάλογο.. Από την ΕΕΕΠ γίνεται επίσης διαχωρισμός ανάμεσα στα .com και .gr domains που λειτουργούνται από διαφορετικές εταιρίες. Π.χ. δεν είναι στη black list της ΕΕΕΠ τα Sportingbet.gr και Stoiximan.gr που λειτουργούν με άδεια αλλά είναι στη μαύρη λίστα τα Sportingbet.com και Stoiximan.com. Αυτό δεν πρέπει να σας προκαλεί σύγχυση αφού τα .gr domains των εν λόγω εταιριών λειτουργούν νόμιμα. Για όσους αναρωτιούνται γιατί π.χ. δεν υπάρχει στη λίστα το Bet365.com, είναι γιατί έχει "αυτομπλοκαριστεί" (βγάζει σχετικό μήνυμα), όπως και οι William Hill, Betfair, κτλ (που αφού έχουν "αυτομπλοκαριστεί" δεν είναι στη λίστα).
Fan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Έκανα λογαριασμό skrill αλλά βλέπω ότι έχει αρκετες χρεώσεις. Χρεώνεσαι 1,9% σε κάθε κατάθεση και 1,80 ευρώ όταν κάνεις ανάληψη!
newtech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Έκανα λογαριασμό skrill αλλά βλέπω ότι έχει αρκετες χρεώσεις. Χρεώνεσαι 1,9% σε κάθε κατάθεση και 1,80 ευρώ όταν κάνεις ανάληψη! Φιλε μου κατάθεση δεν πληρώνεις αν πληρώσεις απευθείας απο την στοιχηματικη εταιρια. (Οπως το PAYPAL. δεν ανεβάζεις τα χρήματα απλα πληρώνεις και επι τόπου σου τραβαει ΜΟΝΟ το ποσο) το 1.80 το πληρωνεις 1 φωρα ανα μηνα στην αναληψη στην ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ Αναληψεις καταθεσεις απο/προς εταιρίες ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα