Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου κατάθεση δεν πληρώνεις αν πληρώσεις απευθείας απο την στοιχηματικη εταιρια. (Οπως το PAYPAL. δεν ανεβάζεις τα χρήματα απλα πληρώνεις και επι τόπου σου τραβαει ΜΟΝΟ το ποσο)

το 1.80 το πληρωνεις 1 φωρα ανα μηνα στην αναληψη στην ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ

Αναληψεις καταθεσεις απο/προς εταιρίες ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Έβαλα 100 ευρώ και μου τράβηξε από την χρεωστική 101,9.

Επίσης δεν λέει πουθενά (ή τουλάχιστον δεν το βρήκα ακόμα) ότι εάν κάνω 5 φορές ανάληψη σε ένα μήνα θα πληρώσω 1,80 ευρώ μόνο για την πρωτη.

Δημοσ.

Έβαλα 100 ευρώ και μου τράβηξε από την χρεωστική 101,9.

Επίσης δεν λέει πουθενά (ή τουλάχιστον δεν το βρήκα ακόμα) ότι εάν κάνω 5 φορές ανάληψη σε ένα μήνα θα πληρώσω 1,80 ευρώ μόνο για την πρωτη.

Φιλε μου..

Δεν βαζεις 100 στο SKRILL και μετα στην εταιρια

Κανεις καταθεση 365 πχ μεσω skrill. Σου λεει.. δεν εχεις υποληπο.. και εκει ουσιαστικα τραβαει απο την καρτα το ποσο.. δεν χρειαζεται να κανεις TOPUP ή UPLOAD.

1.80 πληρωνεις για την καθε μια ναι. Αν σκοπευεις να τραβας καθε μερα λεφτα δεν σε σιμφερει. Αν κανεις μια μπανκα και τραβας στο τελος του μηνα τα κερδη σου (δηλαδη ασχολισε με το στοιχημα) τοτε αξιζει.

Καθε αναλαληψη απο την εταιρεια μια φορα για καθε μηνα (η πρωτη) επιβαρυνει την εταιρεια και μονο.

Μιλαμε για την αναληψη απο SKRILL στην καρτα/λογαριασμο και οχι απο την εταιρια!

Δημοσ.

εγω ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει νομιμη στοιχηματικη εταιρεια στην Ελλαδα οπου να εχει χρηματιστιριο(EU/USD .κτλ) οπως ειχε η βετ365 καποτε μιας και τωρα το εβγαλαν, δεν θελω forex μιας και παιζω με μικροποσα

Δημοσ.

Επισης μπορεις να βαλεις ενα αρχικο ποσο και στη συνεχεια να το ανανεωνεις με paysafe.

Γιατι να το κανεις αυτο?

Σε καποιες εταιριες οταν καταθετεις με PAYSAFE η αναληψεις τον κερδων που προήλθαν απο αυτες θα πρεπει να σταλθουν στο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σου λογαριασμο 

Δημοσ.

Γιατι να το κανεις αυτο?

Σε καποιες εταιριες οταν καταθετεις με PAYSAFE η αναληψεις τον κερδων που προήλθαν απο αυτες θα πρεπει να σταλθουν στο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σου λογαριασμο 

Για να βαζει οσα θελει οποτε θελει και να μην κανει καταθεσεις στην skrill συνεχεια και του κραταει χρηματα (μπορει να μην εχει τη δυνατοτητα να κανει καταθεση ενα μεγαλο ποσο κατευθειαν). Ετσι κι αλλιως ή μεσω skrill ή απευθειας απο την εταιρεια, τα λεφτα στον τραπεζικο λογαριασμο σου θα μπουν.

Μιλαμε για την αναληψη απο SKRILL στην καρτα/λογαριασμο και οχι απο την εταιρια!

Απο τη στοιχηματικη εταιρεια μια αναληψη καθε μηνα ειναι δωρεαν (επιβαρυνεται αυτη με τις κρατησεις της τραπεζας ή της skrill).

Δημοσ.

Για να βαζει οσα θελει οποτε θελει και να μην κανει καταθεσεις στην skrill συνεχεια και του κραταει χρηματα (μπορει να μην εχει τη δυνατοτητα να κανει καταθεση ενα μεγαλο ποσο κατευθειαν). Ετσι κι αλλιως ή μεσω skrill ή απευθειας απο την εταιρεια, τα λεφτα στον τραπεζικο λογαριασμο σου θα μπουν.

Απο τη στοιχηματικη εταιρεια μια αναληψη καθε μηνα ειναι δωρεαν (επιβαρυνεται αυτη με τις κρατησεις της τραπεζας ή της skrill).

1)Φιλε μου ΟΧΙ. Οταν κανεις καταθεση με PAYSAFE εχει αρκετες εταιριες (και η BET365 μεσα) οπου τα κερδη απο καταθεση με PAYSAFE θα τα στιλει στον λογαριασμο τραπεζας (με την αναλογη χρεωση και καθυστέρηση). Και γιατι να τραβαει στον λογαριασμο και να πρεπει να περιμενει και 3-4 εργασιμες ενω στην SKRILL μπαίνουν σε λιγες ωρες (μερικες φωρες ουτε ωρα?). Τελος οι καταθεσεις με SKRILL ειναι δωρεαν. στην paysafe αρκετες εταιριες κρατανε και το κατι τις τους. Αν παιζει 10ευρω την βδομαδα πασο.. αλλα και παλι η αποστολη στην τραπεζα κοστιζει.

2)Και παλι ΟΧΙ. Ολες οι εταιριες (η εστω το 95%) τις συναλαγες με SKRILL τις κανει δωρεαν.. ειτε 1 ειτε 200!

Οταν εχεις 5-6 εταιριες να παιζεις ειναι λογικο να θελεις τα λεφτα σου αμεσα διαθεσημα.

Αρα γιατι να τρεχεις με τραπεζικους λογαριασμους? Εχεις τα λεφτα σου στην SKRILL τα πετας στην εταιρια που βρισκες την καλυτερη αποδοση και το βραδυ τα τραβας στην SKRILL. (αν κερδισεις) την επομενη μερα ξανα τα ιδια.. αν ειναι να περιμενεις 3-4 μερες η να τα εχεις σε 1 και μονο εταιρια ειναι λαθος.

Με την SKRILL γλιτώνεις ΟΛΑ τα εξοδα και την καθυστέρηση. Η paysafe ειναι τελειος λαθος τρόπος αν ασχολείσαι με το στοίχημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...