Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! :-D

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nexus 5. Απλά βλέπω πως στα μαγαζιά στο skroutz έχουν (πλέον) μόνο την έκδοση των 16GB.

Πιστεύετε πως επαρκούν τα 16GB (σίγουρα λιγότερα για το χρήστη) σύμφωνα με το πόσο έχουν μεγαλώσει οι εφαρμογές και τα παιχνίδια στο android?
Επειδή έχω το HTC Desire και είμαι παθών του "insufficient storage available" και ας έχω a2sd εγκατεστημένο, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα με νέο κινητό.
Τι βλακεία και αυτή να μην βάλουν sd card slot? <_<

Ακόμη, έχω διαβάσει τα διάφορα προβλήματα όπως:

1. Loose buttons
  2. Χαμηλό ηχείο (πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο Desire λόγω CM based rom)
  3. Issues with camera
  4. Μη ισχυρό vibration (μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι χτυπάει στην τσέπη τους)
  5. Μη επαρκής μπαταρία ( έχει και 2,3GHz CPU βεβαίως βεβαίως)

Όμως απ'ότι κυκλοφορεί στο νετ, έμαθα πως τα προβλήματα 1,2 και 3 έχουν βελτιωθεί από την LG.

Η μπαταρία δεν είναι κάτι που θα βελτιωθεί..
Τώρα, αν έχει κάποιος το nexus 5, να μοιραστεί εδώ την εμπειρία του με το κινητό και τα προβλήματα που ανέφερα.

Ακόμη, σε περίπτωση αγοράς από κάποιο μαγαζί, πλέον μπαίνει και το θέμα να έχουν την καινούργια έκδοση.

Επίσης διάβασα πως θα το φέρει η Wind τον μήνα αυτό, αλλά μάλλον την έκδοση των 16GB.

Άρα για να συνοψίσω:
Αξίζει το nexus κατα τη γνώμη σας? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο (android) κινητό?
(Γενικά σκεφτόμουν είτε HTC One X (πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, για κάποιο λόγο δε μου αρέσει τοσο), είτε LG G2 (αρκετά μεγάλη οθόνη, και αυτό με τα κουμπιά πίσω μου ξενίζει :P )

Η έκδοση των 16GB είναι βιώσιμη?

Σχετικά με τα προβλήματα, τι λέτε?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Ψάξε και βρες τα 32gb σε κάποιο ευρωπαϊκό play store, αγγλικό, γερμανικό κτλ. Δεν αξίζει να το πάρεις από Ελλάδα, αν βέβαια δεν έχεις τη δυνατότητα η δεν θέλεις να κάνεις αγορά από εξωτερικό πάρε καλύτερα το g2.

Τωρα για τα προβλήματα που λες εγώ θέμα με τα κουμπιά και τη δόνηση δεν είχα. Το πρόβλημα με την κάμερα διορθώθηκε με την 4.4.2

Ο ήχος για μένα είναι αρκετά δυνατός αλλά όχι πολύ καθαρός. Επίσης το σημείο που βρίσκεται το ηχείο δεν βολεύει γιατί πολλές φορές όταν χρησιμοποιώ το κινητό σε landscape το καλύπτω με το χέρι μου.

Κατά τα άλλα η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη, το κινητό έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι και απο επιδόσεις πετάει. 20 μέρες που το έχω δεν κόλλησε πουθενά.

Από μπαταρία δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου πω αφού κάνω πολύ βαριά χρήση με την οθόνη ανοικτή σχεδόν όλη μέρα. Απ ότι έχω ακούσει από άλλους με νορμάλ χρήση βγάζει άνετα μια μέρα.

Έχω τη έκδοση του Νοέμβρη (s/n 311).

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!

Πως μπορώ να αγοράσω από ευρωπαϊκό play store? 

Σχετικά με την παράδοση, γίνεται στην κατοικία μου ε?

Σχετικά με τον ήχο, εννοείς ότι γίνεται παραμόρφωση?

Και εγώ πιστεύω πως θα κάνω μέτρια προς βαριά χρήση..

Δημοσ.

Για να αγορασεις απο ευρωπαικο playstore πρεπει να παρεις με καποιο vpn προγραμμα π.χ. tunnelbear μια διευθυνση ip της χωρας απο την οποια θα το αγορασεις. Πρεπει ακομα να κανονισεις να στο στειλουν σε μια διευθηνση σε αυτην την χωρα και μετα ειτε να στο φερει καποιος γνωστος σου ειτε να κανονισεις με καποια courier να στο στειλει. Ψαξε στο google και θα δεις οτι υπαρχουν εταιριες που δημιουργουν για σενα μια ψευτικη διευθυνση στην αγγλια και μετα στο στελνουν αυτες ελλαδα με εξτρα κοστος. Πρεπει ακομα να εχεις ακομα πιστωτικη ή prepaid ή χρεωστική που εχει εκδοθεί στην χώρα απο την οποία θα το πάρεις, αν και αυτό δεν είναι απόλυτο, μερικές φορές ίσως καταφέρεις να το παρείς και με ελληνική κάρτα.

Επειδη οταν εχει το κινητο σε landscape καλυπτω με την παλάμη μου το ηχείο ο ήχος ακούγεται πολύ αδύναμα. Βέβαια αυτο μπορεις να το αποφύγεις αν το κρατάς με συγκεκριμενό τρόπο (εχοντας το ηχείο πανω αριστερά). 

Εγω σήμερα με πολύ ώρα παιχνίδια, browsing, μουσική, facebook, και μερικά sms εχω μετά απο 8 ώρες 25% μπαταρία (το wifi συνέχεια ανοικτό)

Δες και τι λενε τα παιδια εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=203

Δημοσ.

Ευχαριστω για το λινκ! Διαβασα και απο εκει τα διαφορα που λενε για τον τροπο που μου ανεφερες..Μου φαινεται πως ειναι "θορυβος" η ολη δουλεια και ισως υπαρχει και κινδυνος να γινει βλακεια.

Ναι το καταλαβαινω αυτο με το ηχειο..ειμαι παθων με το tablet μου - asus TF700.

Ενταξει λογικο μου ακουγεται για την χρηση που εκανες με full wifi ανοιχτο.

Ισως καταφερω να το παραγγειλουν καποιοι γνωστοι ενος φιλου που μενουν εξωτερικο..
Θα μιλησει ο φιλος μου σημερα μαζι τους και περιμενω να μου πουν..Θα ξαναστειλω εδω για τυχον ενημερωση! ;)

Απλα απ'οτι βλεπω απο το play store υπαρχει αναμονη 3-4 βδομαδες :/

Κατι τελευταιο, στην περιπτωση που γινει αγορα μεσω play store, λογικα θα μου ερθει η τελευταια "improved" εκδοση ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...