mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδιά! Σκεφτομαστε να αλλάξουμε ασφαλεια αυτοκινήτου γιατι του φαινονται πολλά του πατερα μου. Μεχρι στιγμης για αυτο που οδηγώ πληρωνε 160-170 ευρω/εξάμηνο για 1600cc peugeot 307 2005ή6 (δε θυμαμαι). Προτεινετε καμια ασφαλιστική οικονομική για αυτοκινητα +5ετιας. Ή πείτε ποσα πληρώνετε εσεις για τα δικά σας και σε ποιά εταιρεία.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω ειναι πολυ καλη η τιμη, ποια ασφαλιστικη εχεις
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Anytime mary1. Μπες στη φορμα https://www.anytimeonline.gr/car και δες μονη σου πόσο θα πληρώσεις. Συνήθως ειναι κανα 10-15 ευρώ πιο κατω από τις υπόλοιπες ασφαλιστικές.
mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω ειναι πολυ καλη η τιμη, ποια ασφαλιστικη εχεις Εχμ...να σου πω την αλήθεια δε θυμαμαι, ειναι ή Interlife ή International life Και με οδικη μεσα. Anytime mary1. Μπες στη φορμα https://www.anytimeonline.gr/car και δες μονη σου πόσο θα πληρώσεις. Συνήθως ειναι κανα 10-15 ευρώ πιο κατω από τις υπόλοιπες ασφαλιστικές. Μονο τι ωρα το πήρα δε ρωταει!!!Που να θυμαμαι τετοιες λεπτομερειες;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εχμ...να σου πω την αλήθεια δε θυμαμαι, ειναι ή Interlife ή International life Και με οδικη μεσα. Μονο τι ωρα το πήρα δε ρωταει!!!Που να θυμαμαι τετοιες λεπτομερειες; Με τετοιο συμβόλαιο που εχεις, αν δεν κάνεις λαθος στις τιμες. δεν προκειται να βρεις άλλο, και αν βρεις μπορεί να ειναι μαϊμού
mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Με τετοιο συμβόλαιο που εχεις, αν δεν κάνεις λαθος στις τιμες. δεν προκειται να βρεις άλλο, και αν βρεις μπορεί να ειναι μαϊμού Ναι ε;; Λες; Για πιο σιγουρα θα δω αυριο το συμβολαιο και την 1η ημερομηνια κυκλοφοριας του αυτοκινητου .
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν το κουνάς και πολύ, κάνε μια τρίμηνη. Υπάρχουν εταιρίες που τις προσφέρουν πλέον.
mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το κουναμε. Και εγω και η μαμά το χρησιμοποιουμε.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εχμ...να σου πω την αλήθεια δε θυμαμαι, ειναι ή Interlife ή International life Και με οδικη μεσα. Μονο τι ωρα το πήρα δε ρωταει!!!Που να θυμαμαι τετοιες λεπτομερειες; Στην αδεια γραφει τα παντα για αυτά που σε ρωτάει. Εμεις παντως 170 νομιζω δίνουμε για 1800αρι του 2007 στην Ιντερσαλονικα και στην anytime παλι αν θυμαμαι καλα μου το εδινε κοντα στα 160. Επίσης την 1η φορά που θα πας να κλεισεις στην anytime και αν προκειται για μεταχειρισμένο ίσως να μην σε αφήσει να προχωρήσεις και να πρέπει να κανεις τηλεφωνικά τη διαδικασία. Επίσης παλι για την 1η φορά θα έρθει ένα κουριερ για να του δώσεις μια φωτοτυπία της αδειας του αυτοκινητου.
kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 https://www.google.gr/#q=%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1 υπαρχουν και σιτε που σου βγαζουν προσφορες για πολλες μαζι
balander10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πάνω κάτω τα ίδια είναι σε όλες τις ασφαλιστικές δεν πρόκειται να γλιτώσεις κανένα φοβερό ποσό. Αυτό που δεν καταλαιβαίνω και μου φαίνεται χαζό είναι γιατί δεν μας τα μειώνουν αν δεν έχουμε πάθει τίποτα ως τώρα εγώ έχω το δίπλωμα από το 1997 και ούτε μια μείωση αν και δεν έχω πληρώσει ποτέ κανέναν.
mary Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ναι το σωστο αυτο θα ήταν. Τελικά η πρωτη αδεια του αυτοκινητου ειναι το Μαρτιο του 2005. Πληρωνω 162ευρω εξαμηνη ασφαλιση με οδικη στην International life για 1600cc. Καλά ειναι; Εσεις πόσο δινετε ρε παιδιά και σε ποιες ασφαλιστικές;
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ναι το σωστο αυτο θα ήταν. Τελικά η πρωτη αδεια του αυτοκινητου ειναι το Μαρτιο του 2005. Πληρωνω 162ευρω εξαμηνη ασφαλιση με οδικη στην International life για 1600cc. Καλά ειναι; Εσεις πόσο δινετε ρε παιδιά και σε ποιες ασφαλιστικές; Σου ειπα και πιο πανω, εισαι μια χαρα.
L0rd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 178 Ευρο το εξάμηνο στην International Life Clio 2002 1.4 16v Αλλά είμαι ένα βήμα πρίν την μεικτή
balander10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 175 το εξάμηνο σε ευρωπαϊκή πίστη. Ολα τα βασικά έχω στο πακέτο + οδική βοηθεια αλλά δεν έχω βάλει κλοπή. Audi A3 1,6 2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα