NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλα για να κανει κάποιος σύγκριση, πρέπει να λετε τα cc και το έτος κυκλοφορίας
kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 και ηλικια οδηγου,χρονια διπλωματος ,bonus,τι καλυπτει κτλ... δεν εχει νοημα γενικα υπαρχουν ψαχτηρια που βγαζουν τιμες
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Anytime με διαφορά. Είχα μείωση 100€ στο ασφάλιστρο για αυτοκίνητο 1.8 λίτρων και πήρα plus θραύση κρυστάλλων.
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον και εγώ στην Anytime θα πάω αν και βγαίνει παρόμοια τιμή με myDirect. Μια ερώτηση, εκεί που υπολογίζει τα ασφάλιστρα λέει ηλικία ιδιοκτήτη οχήματος. Το όχημα είναι στο όνομα του πατέρα μου αλλά το οδηγώ κυρίως εγώ. Με την ηλικία του πατέρα μου βγαίνουν πιο φθηνά τα ασφάλιστρα και δεν ρωτάει ηλικία οδηγού αλλά ιδιοκτήτη. Δεν είμαι σε κάποια από τις κατηγορίες αυξημένων ασφαλίστρων (<23, <1 χρόνο δίπλωμα). Γενικά μόνο αυτά τα στοιχεία θέλουν ή αφού αγοράσω θα ζητήσουν κι άλλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα