darthinvader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις μια καρτα ατμ σου στελνουν το πιν.Οι τραπεζες αυτο το πιν αν πχ συμβει κατι το ξερει η τραπεζα; Πχ αν παω στην τραπεζα δειξω ταυτοτητα μπλαμπλα υπαρχει περιπτωση να μου δειξουν το pin της καρτας ατμ μου;
gigisoni Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις μια καρτα ατμ σου στελνουν το πιν.Οι τραπεζες αυτο το πιν αν πχ συμβει κατι το ξερει η τραπεζα; Πχ αν παω στην τραπεζα δειξω ταυτοτητα μπλαμπλα υπαρχει περιπτωση να μου δειξουν το pin της καρτας ατμ μου; Όχι. Κάνεις αίτηση και σε κάποιο χρονικό διάστημα σου στέλνουν άλλο. Στο μεταξύ, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σε συναλλαγές που ζητάνε το pin.
darthinvader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Όχι. Κάνεις αίτηση και σε κάποιο χρονικό διάστημα σου στέλνουν άλλο. Στο μεταξύ, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σε συναλλαγές που ζητάνε το pin. ευχαριστω
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πας στην τράπεζα και βγάζεις καινούρια, 10 λεπτάκια
Kapws Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πας στην τράπεζα και βγάζεις καινούρια, 10 λεπτάκια Και είναι λέει μισθοδοσίας... κααααάβλα!
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 το Pin παραδιδετε κλειστο οπως βλεπεις οοποτε η θα σου αλλαξουν καρτα η θα παρεις νεο Pin.ακομα και αν το βλεπουν το παλιο στην ουσια δεν θα το πουν αλλα θα βγαλουν αλλο.για ευνοητους λογους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα