Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε laptop δοκιμασα να τρεξω, ετσι απο ενδιαφερον μετα απο 1 χρονο και κατι αγορας , το hd sentinel και αυτο μου εβγαλε δυστυχως.

36% Health μονο...

Να τον βαψω μπλε; Το περιεργο ειναι οτι φευγει σφαιρα και δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα.

Ειναι παντα αξιοπιστο το hd sentinel?

edit: Επαιξα με το 5 reallocated sector settings και το εβαλα στο -64 και μου ειπε για wake up σκληρων και πηγε στο 100%

Τελικα τι γινεται; Πως λειτουργει με το health του σκληρου;

post-124226-0-33154000-1388699170_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι πολύ πιθανό να κακαρώσει από στιγμή σε στιγμή, αφού έχει 64 reallocated sectors.

καλό είναι να πάρεις από μέσα οτιδήποτε χρήσιμα αρχεία έχεις.

Δεν μπορω να τα κανω fix?

Επαιξα με το 5 reallocated sector settings και το εβαλα στο -64 και μου ειπε για wake up σκληρων και πηγε στο 100%

Τελικα τι γινεται; Πως λειτουργει με το health του σκληρου;

Επεξ/σία από skar1983
Δημοσ.

Να "ξεπαίξεις" με τα +- του  reallocated sector γιατί είναι σαν το βάψιμο στις γυναίκες (απλώς κρύβει την τρομακτική πραγματικότητα).

5 reallocated sectors είναι σημάδι προσοχής αλλά οχι σημάδι οτι πας για αλλαγή δίσκου. Οι δίσκοι εχουν πολλά backup sectors σε περιπτωση που κάποια από τα κύρια αποφασίσουν να αποσυρθούν. Αν σου τελειώσουν τα spare τοτε Χιουστον εχεις προβλημα. Για αυτό το λόγο ο δίσκος συνεχίζει να παίζει καμπάνα. 

Πρακτικά:

• Παίρνεις backup τα δεδομένα σου
  • Φτιαχνεις τα recovery dvd αν δεν τα εχεις φτιάξει ήδη
  • Χρησιμοποιείς κανονικά το δίσκο και τον υπολογιστή αλλά τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα παρακολουθείς το νουμερο στο hard disk sentinel. Αν μένει σταθερό τότε δεν εχεις προβλημα και συνεχίζεις (σαν τα κουνελάκια ντουρασελ). Αν αρχίσει να αυξάνει με επιτυχυνόμενο ρυθμό, άρχισε να ψάχνεις δίσκο
  • Like 2
Δημοσ.

Αφου ουσιαστικά δεν εχεις λειτουργικό πρόβλημα ακομα δεν ειναι για αλλαγή , ομως κράτα τακτικά backup των αρχείων σου γιατι αν πέσει και αλλο το πιθανότερο ειναι να αρχίσει να σου βγάζει προβλήματα οποτε και τοτε θα πρέπει να τον αλλάξεις , αφου κρατάει ακομα ασε τον ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...