ondoin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια σε ολους. Εχω 150 ευρω και λεω να παρω ενα tablet. Το ψαχω το θεμα εδω και μια εβδομαδα αλλα επειδη υπαρχουν τοσα πολλα, εχω κουραστει. Μπορειτε να με βοηθησετε να διαλεξω ενα? Θα ειναι για κανονικη χρηση. Ιντερνετ, βιβλια, παιχνιδια, καμια ταινια και ισως λιγο Skype. Θα ηθελα να ειναι απο ελληνικα μαγαζια και οχι κινεζικα sites. (Το ξερω οτι ολα κατασκευαζονται στην Κινα, αλλα ειναι αλλιως οταν το βλεπεις απο κοντα, το ακουμπας κλπ.) Επισης να εχει Google Play (Οχι Slideme Market). Να εχει οθονη 8 - 9''. 1 GB RAM. Επεξεργαστη παλι 1GB και πανω (αν εχει x2 η' x4 ακομα καλυτερα). Εσωτερικη μνημη 4GB και πανω και μια καλουτσικη μπαταρια. Να μην ειναι απο αυτα που τελειωνει σε 2-3 ωρες. Και να εχει οσο πιο τελευταια εκδοση Android. Λιγο ασχετο αλλα καπου διαβασα οτι το Android 4.1 δεν υποστηριζει μεταφορα APP 2 SD σε καποιες συσκευες. Ειναι αληθεια? Το ρωταω γιατι τα πολλα tablets που ειδα στα λεφτα μου, εχουν αυτην την εκδοση (Android 4.1).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα