haris.ana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό να πάρω ένα tablet απλά το θέμα μου είναι αν θα είναι iOS ή Windows 8. Συγκεκριμένα κοιτάω για iPad 350-430 ευρώ περίπου χοντρίκα και το ASUS VivoTab Smart έχει 380 από skroutz. Αυτά που θέλω να κάνω με το tablet είναι: 1. Ταινίες και Σειρές με υπότιτλους 2. Σερφάρισμα και Ηλεκτρονικά Βιβλία 3. Επεξεργασία κειμένου (word) παρουσιάσεις (power point) και PDF. 4. Ισως καμια φωτογραφία και Skype. Όποια βοήθεια και γνώμη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
StigmaX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για αυτά που ζητάς τα Windows θα είναι μακράν καλύτερη επιλογή. Μην πάρεις όμως το Vivo tab. Πάρε ένα με φετινό baytrail soc όπως Asus transformer book t100. Η διαφορά είναι χαοτική 1
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 και με το ipad μια χαρά θα είσαι, ίσα ίσα θα κολλήσεις και με τις εφαρμογές του, άσχετα αν τώρα έχεις άλλους σκοπούς. πάντως αυτά που ζητάς και από τα δυο γίνονται. 1
haris.ana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω καταρχας για τις απαντησεις σας! ειχα iphone 3gs, εχω τωρα htc android κινητο και windows 8 στο laptop! με ολα τα λειτουργικα την εχω μια εξοικιωση! απλα σε αυτα που θελω δεν ξερω τι ειναι καλυτερο! για ποιο λογο το tranfsformer book και οχι vivotab?
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω καταρχας για τις απαντησεις σας! ειχα iphone 3gs, εχω τωρα htc android κινητο και windows 8 στο laptop! με ολα τα λειτουργικα την εχω μια εξοικιωση! απλα σε αυτα που θελω δεν ξερω τι ειναι καλυτερο! για ποιο λογο το tranfsformer book και οχι vivotab? Το transformer t100 εχει 3x πιο δυνατο επεξεργαστη και καρτα γραφικων απο το vivo και στα windows tablet ειναι παρα πολυ συμαντικο,γιατι εχεις προσβαση σε πολυ περισσοτερες δυνατοτητες και προγραμματα/ Επισης ειναι πιο φτηνο γιατι ερχεται μαζι με το keyboard dock και σου δινει δωρεα τα ms office home&student,κατι που δε το εχει το vivo! Γενικα το vivo ως περσινο μοντελο και για τη τιμη και αυτα που προσφερει ΔΕΝ αξιζει καν να το κοιταζεις,που την στιγμη που τα φετηνα μοντελα οπως το t100 προσφερουν πολυ περισσοτερα πραγματα σε καλυτερη τιμη! 1
haris.ana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οκ σ ευχαριστω πολυ ektor7! αρα παω για transformer!
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οκ σ ευχαριστω πολυ ektor7! αρα παω για transformer! Τιποτα. Για περισσοτερες πληροφοριες και για τυχων αποριες για το asus T100 κοιτα και ρωτα εδω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα