Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικο πρεπει να λυσουν πρωτα θεματα hacking και μετα να το πλασαρουν επισης φανταστηκατε ποτε οτι μπορει να μην γινεται για κακο σκοπο και μπορει να γινει για κατι ποιο ασφαλες?

Δηλ που το προβλημα να εχω ενα τσιπακι που θα ειναι βιβλιαριο υγειας εστω στην περιπτωση που ειμαι σε τετοια κατασταση και δεν μπορω να πω το ιστορικο μου για το τι φαρμακευτικη αγωγη θα ακολουθησουν οι γιατροι, ειναι ταυτοτητα χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω παντου την ταυτοτητα μου και εχει και το διπλωμα οδηγησης και αφμ χωρις να χρειαζεται να τρεχω στην εφορια για το παραμικρο....

Βασικα αυτο....τεραστιο τεχνολογικο επιτευγμα αν γινει κατι τετοιο και μπορουμε να εχουμε ανα πασα στιγμη ολα οσα χρειαζομαστε πανω μας. 

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται να μελλοντολογήσει πάνω στο πού θα έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε κάποια στιγμή (σαν ανθρωπότητα, γιατί εμείς δε θα προλάβουμε) παρακαλώ αν δεν το έχει κάνει ήδη να διαβάσει λίγο Vinge και να σκεφτεί ότι το προσπαθούμε ήδη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ετσι ειναι το γνωριζω στατιστικα ειμαστε αλλα καποιοι εχουν την πεποιθηση οτι κατι κανουν η καποιοι ειναι και ολα τα συστηματα φτιαχτηκαν για να παρακολουθουν αποκλειστικα αυτους και το κανουν και θεμα και προσβαλλονται απο την στιγμη που κανεις δεν δινει σημασια και το επικεντρο ειναι η μαζα....

Μα είναι κάποιοι.. είναι Έλληνες και έχουνε την ΙΧΩΡ. 

Δημοσ.

Παντως στα σκυλια ειναι υποχρεωτικο πλεον.Στο τριτο εμβολιο το βαζεις με κοστος 50 ευρω μαζι με τα εμβολια.GPS δεν εχει αν δεν κανω λαθος απλα καποιες πληροφοριες του ιδιοκτητη σε περιπτωση απωλειας του σκυλου.Δεν ξερω αν ισχυει οτι θα γινει και στους ανθρωπους αλλα καλο θα ηταν ολοι μας οταν βλεπουμε μια ειδηση να το ψαχνουμε λιγο παραπανω ιδιως οταν ειναι απο μεσα οπως η Ελ.Ωρα.Τις προαλλες ειχε πρωτοσελιδο οτι πιασανε σε ρανταρ στην Αγγλια τον αγιο Βασιλη....

Δημοσ.

Το microchip που τοποθετείται στα ζωα συντροφιάς δεν έχει καμία σχέση με GPS . Απλά έχουν εναν αριθμό ο οποίος αντιστοιχεί στο όνομα του ιδιοκτήτη . Ο αριθμός εμφανίζεται περνώντας την συσκευή ανάγνωσης πάνω απο το σημείο εμφύτευσης .

Δημοσ.

Εσυ εισαι απο αυτους που τα ξερουν ολα.Το φακελωμα δεν σου λεει απολυτως τιποτα..

Οσο για τα πολιτικα δικαιωματα που λες,θα στα αφαιρεσουν και εσενα και εμενα και σε ολους με το καιρο.

Οσο για το τσιπακι,κοντος ψαλμος που λενε...

Αυπνος 1 μηνα θα μεινω απο την αγωνια .

Οπως οι παρακολουθησεις τις NSA και οι καταγραφες προσωπικων δεδομενων που νομιμοποιηθηκε..Οπως οι επιθεσεις στους Πυργους της Ν.Υ που ηταν εκ των εσω για να αυξηθουν τα μετρα ασφαλειας και να εχουν ενα πατημα να ελεγχονται τα παντα σε μεγαλυτερο βαθμο..Γενικοτερα πραγματα τετοιου ειδους,στα οποια βρισκουν πατημα για να μας ελεγχουν ολο και περισσοτερο.

Οπως αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω για το Obama care..Ολα ξεκινουν απο το προαιρετικο και σιγα σιγα θα γινει υποχρεωτικο.Εχουμε ακουσει για πληρωμες χωρις ρευστο με ειδικες καρτες..

Επισης,οπως λεει παλι το παιδι απο πανω,καποτε γελουσαμε με το ενοικιο στα ιδια μας τα σπιτια και σιγα σιγα να που το βρισκουμε μπροστα μας..Ολα αυτα εσενα δηλαδη σε κανουν να εισαι σιγουρος οτι κατι τετοιο δεν μπορει να γινει με τα τσιπ?Δεν ειπα οτι θα γινει απο αυριο..Αλλα στο αμεσο μελλον θα μας πανε και εκει..

Δεν μπορω να καταλαβω καποιους που ειρωνευονται,για νεφελιμ και και και..Αν θελετε να τρολαρετε μην ποσταρετε καν..

Να υποθεσω οτι ολα αυτα τα θεωρειτε μλκς και επιστημονικη φαντασια ετσι?

http://en.wikipedia.org/wiki/Patient_Protection_and_Affordable_Care_Act

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26511&subid=2&pubid=55812

Ειναι ενος ειδους αρχη αυτη..

Sherlock  εσυ?

Δημοσ.

Μεγαλη αγωνια γιαυτο το τσιπ καμια 20αρια χρονια η εκκλησια και αυτοι που φοβουνται την τεχνολογια μας τα εχουν ζαλισει οτι μια μερα θα ερθει αυτο το τσιπ που θα μας ελεγχει, στερει δικαιωματα, κλεινει τραπεζικα accounts, θυσιαζουν την γυναικα σου στον ασταρωθ και αλλα τετοια μονο που περα απο την θυσια στον ασταρωθ ολα τα αλλα μπορουν να συμβουν και χωρις το τσιπ...Επισης ενα τσιπ σε μεγεθος ρυζιου αν εχει gps, αποθηκευτικο χωρο και μπαταρια και φυσικα να το δεχτει ο ανθρωπινος οργανισμος κοστιζει γιατι ειναι μικροσκοπικο...

Η εκκλησία τα έκανε π@@τάνα μόνο και μόνο επειδή ένα κρατικό έγγραφο άλλαξε μορφή, λες και οι πιστοί της όποιας θρησκείας θα δείξουν ταυτότητα στον Άγιο Πέτρο.

Οι τεχνοφοβικοί (βλέπε και αντίστοιχο τρέχον thread) θεωρούν το ίντερνετ ναρκωτικό, δεν τους ενοχλεί όμως ο νόμιμος τζόγος, τα "μεσημεριανάδικα" και η γενικότερη αποβλάκωση του πληθυσμού. 

Δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τα όσα υποστηρίζουν διάφοροι γραφικοί.

Δηλ που το προβλημα να εχω ενα τσιπακι που θα ειναι βιβλιαριο υγειας εστω στην περιπτωση που ειμαι σε τετοια κατασταση και δεν μπορω να πω το ιστορικο μου για το τι φαρμακευτικη αγωγη θα ακολουθησουν οι γιατροι, ειναι ταυτοτητα χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω παντου την ταυτοτητα μου και εχει και το διπλωμα οδηγησης και αφμ χωρις να χρειαζεται να τρεχω στην εφορια για το παραμικρο....

Όμως, συνεχίζοντας από παραπάνω, παρότι σέβομαι το δικαίωμα σου να γουστάρεις τσιπάκια για λόγους ασφάλειας και ευκολίας, δεν ανέχομαι την επιβολή μιας τέτοιας πρακτικής από το κράτος. Το θέμα δεν είναι θρησκευτικό, είναι ηθικό.

τωρα αν πιστευεται οτι ενα τετοιο τσιπ θα ελεγχει την ανθρωποτητα ειναι λαθος στην θεωρια και στην δομη...Εχουν βρει τροπους να ελεγχουν τον καθενα οποτε θελουν δεν χρειαζετε καν αυτο... Μονο και μονο που καθε μερα ολοι ειμαστε εκει εξω και προσπαθουμε να βρουμε τροπους να πληρωσουμε της υποχρεωσεις μας μια χαρα μας κοντρολαρουν και μας ελεγχουν.

Καντε ενα πειραμα αφηστε απληρωτο εναν λογαριασμο 10 εισπρακτικες θα σας παρουν με φουλ γνωση τον στοιχειων σας... Τα στοιχεια που ο καθενας εδωσε με την συγκαταθεση του...

Χρησιμοποιώ smartphone, online υπηρεσίες, debit και paysafe κάρτες. Έχω επιλέξει όμως να το κάνω, γνωρίζοντας πως έτσι δίνω τη δυνατότητα σε κρατικούς φορείς και εταιρείες να παρακολουθούν τις δραστηριότητές μου. Αν μου τη βαρέσει όμως, μπορώ να σουτάρω τα εν λόγω μαραφέτια και να πάω να ζήσω στα βουνά.

Αντίθετα, κάτι το οποίο επιβάλλεται δια νόμου στον πολίτη, δε μπορεί να "εξουδετερωθεί". Στα @@ μου για το μέσο λοιπόν, η υποχρεωτική φύση ενός τέτοιου νόμου είναι που με προβληματίζει. Θα ήμουν αρνητικός είτε μου ζητούσαν να "φορέσω" RFID, είτε μου επέβαλαν να βάλω το smartphone στον κώλο μου, ώστε να το κουβαλάω παντού (αχ και έχουν μεγαλώσει πολύ κι αυτά πλέον).

Το κράτος οφείλει να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες, όχι να τους αντιμετωπίζει ως εν δυνάμει παρανόμους, οι οποίοι πρέπει να παρακολουθούνται.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαρέθηκαν να μας ψεκάζουν, ε; :-D

Ναι νομίζω τους τελείωσε το υγρό. Αρκετά ψεκάσανε,ρίξανε και στους Fotis13 και ΣΙΑ...

Το τόπικ απ' την άλλη ο ορισμός του ότι να 'ναι (αν είναι να κάνουμε την οποιαδήποτε είδηση τοπικ εδώ μέσα, να το ξέρουμε να το κάνουμε μπουρδέλο από τώρα με 500τόπικ/ημέρα να τελειώνουμε.).Η εμφύτευση εξάλλου έχει ξεκινήσει καιρό τώρα σε αστυνομικούς στο Μεξικό και με πρόσχημα τις απαγωγές και την υγεία  θα διευρυνθεί λογικά μελλοντικά και για τους υπόλοιπους.

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

Αυπνος 1 μηνα θα μεινω απο την αγωνια .

Sherlock  εσυ?

Αργεις αλλα τα πιανεις...

Ναι νομίζω τους τελείωσε το υγρό, αρκετά ψεκάσανε,ρίξανε και στους FotisVazelos και ΣΙΑ νομίζω, οπότε job done!

Το τόπικ απ' την άλλη ο ορισμός του ότι να 'ναι (αν είναι να κάνουμε την οποιαδήποτε είδηση τοπικ εδώ μέσα, να το ξέρουμε να το κάνουμε μπουρδέλο από τώρα με 500τόπικ/ημέρα να τελειώνουμε.).Η εμφύτευση εξάλλου έχει ξεκινήσει καιρό τώρα σε αστυνομικούς στο Μεξικό και με πρόσχημα τις απαγωγές και την υγεία  θα διευρυνθεί λογικά μελλοντικά και για τους υπόλοιπους.

Ειπα οτι ισως ειναι στα σκαρια κατι τετοιο και μας το φερνουν λαου λαου..Πρωτα θα ειναι προαιρετικο,μετα με προσχημα τις απαγωγες,μετα την υγεια οπως λες και εσυ,μετα για κατι αλλο και αργοτερα κατι αλλο.Ε Καποια στιγμη θα το κανουν υποχρεωση και τελειωνει το θεμα..

Αυτο ειπα και πολλοι επεσαν να με φανε και να ειρωνευονται...

Δεν εκανα θεμα την ειδηση αυτη καθ'αυτη αλλα το ολο θεμα που "ακουγεται"..

Και ειπα οτι ισως,αργα ή γρηγορα να γινει πραγματικοτητα.Αλλα βεβαιως εχουμε εδω μεσα και τους μεντορες που κοβουν το ..λι τους και ειναι καθετοι οτι δεν προκειται να γινει κατι τετοιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εκκλησία τα έκανε π@@τάνα μόνο και μόνο επειδή ένα κρατικό έγγραφο άλλαξε μορφή, λες και οι πιστοί της όποιας θρησκείας θα δείξουν ταυτότητα στον Άγιο Πέτρο.

Οι τεχνοφοβικοί (βλέπε και αντίστοιχο τρέχον thread) θεωρούν το ίντερνετ ναρκωτικό, δεν τους ενοχλεί όμως ο νόμιμος τζόγος, τα "μεσημεριανάδικα" και η γενικότερη αποβλάκωση του πληθυσμού. 

Δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν τα όσα υποστηρίζουν διάφοροι γραφικοί.

Μέχρι εδώ συμφωνούμε!!

Όμως, συνεχίζοντας από παραπάνω, παρότι σέβομαι το δικαίωμα σου να γουστάρεις τσιπάκια για λόγους ασφάλειας και ευκολίας, δεν ανέχομαι την επιβολή μιας τέτοιας πρακτικής από το κράτος. Το θέμα δεν είναι θρησκευτικό, είναι ηθικό.

Χρησιμοποιώ smartphone, online υπηρεσίες, debit και paysafe κάρτες. Έχω επιλέξει όμως να το κάνω, γνωρίζοντας πως έτσι δίνω τη δυνατότητα σε κρατικούς φορείς και εταιρείες να παρακολουθούν τις δραστηριότητές μου. Αν μου τη βαρέσει όμως, μπορώ να σουτάρω τα εν λόγω μαραφέτια και να πάω να ζήσω στα βουνά.

Αντίθετα, κάτι το οποίο επιβάλλεται δια νόμου στον πολίτη, δε μπορεί να "εξουδετερωθεί". Στα @@ μου για το μέσο λοιπόν, η υποχρεωτική φύση ενός τέτοιου νόμου είναι που με προβληματίζει. Θα ήμουν αρνητικός είτε μου ζητούσαν να "φορέσω" RFID, είτε μου επέβαλαν να βάλω το smartphone στον κώλο μου, ώστε να το κουβαλάω παντού (αχ και έχουν μεγαλώσει πολύ κι αυτά πλέον).

Το κράτος οφείλει να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες, όχι να τους αντιμετωπίζει ως εν δυνάμει παρανόμους, οι οποίοι πρέπει να παρακολουθούνται.

Τωρα δεν μιλησα πουθενα να γινει μεσω επιβολης απο το κρατος αμα γουσταρεις το βαζεις και διευκολινεις την ζωη σου αλλωστε μια τετοια μεθοδος θα ξεσηκωσει κοσμο και επισης ειναι ασυμφορη για το κρατος...

Αν σε ενοχλει τοσο πολυ το συγκεκριμενο το οποιο στην ουσια ξεκινησε απο συνομοσιολογους μην του δινεις ιδιεταιρα σημασια και συνεχισε την ζωη σου....Αλλα αν θες να μιλησουμε για προστασια απο το κρατος και επιβολη τοτε βλεπεις καθε μετα οπως ολοι μας οτι ειμαστε απροστατευοι και το κρατος θα κανει οτι διαταξουν οι αφεντες του οπως το να περναν μια νομοθεσια και εσυ να πληρωνεις χαρατσια και οτι αλλο θελει καποιος στην θεση ενος υπουργου γιατι τοτε δεν επαναστατεις οπως θα κανεις αν σε υποχρεωσουν να φορεσεις το τσιπακι(δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο)...

Χρησιμοποιεις την τεχνολογια για το συμφερον σου και πιστεψε με ολοι μας εχουμε εγκλωβιστει μεσα στην τεχνολογια που εγινε για το συμφερον μας και μας βοηθαει και μας παει μπροστα αλλα δεν νομιζω την σημερον ημερα να υπαρχει ανθρωπος που πραγματικα μπορει να τα εγκαταλείψει ολα και παει να ζησει στα βουνα ακομα και γιαυτο θελει ψαξιμο οποτε αν ψαξεις στο γνωστο σημειο καποιος καπου θα γνωριζει οτι εσυ πηγες στα βουνα....

Για το κρατος δεν ειμαστε τιποτα αλλο περα απο κρεας που πρεπει να πληρωσει 

Επεξ/σία από lepaterious
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...