Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ειπα οτι δεν μπορει να μπει δεκτης gps το οποιο θα αναγνωριζει ακριβως που εισαι? Μιας και εισαι παντογνωστης και ο εξυπνος,ενω εμεις με το IQ υπο του μηδενος διαφωτισε μας και μην το παιζεις εξυπνος και επιτιθεσαι... Σε έχρισαν κάποιοι δικηγόρο τους και μιλάς εκ μέρους τους; Εάν όχι, προς τι ο πληθυντικός;
tolis_01 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το yahoo αναδημοσιεύει ότι βλακεία βρει, και ο κόσμος βλέποντας ένα τόσο γνωστό λογότυπο στο site το πιστεύει. Δεν είχα σκοπό να ποστάρω, αλλά επειδή βλέπω και απαντήσεις που υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από νουβέλα, απλά ήθελα να πω ότι όσο περίεργα και να παρουσιάζεται το συγκεκριμένο, στην Αμερική έχουν γίνει κάποιες τέτοιες κινήσεις. Με ένα πρόχειρο search: http://www.wired.com/threatlevel/2013/08/student-rfid-chip-flap/ (όχι εμφύτευση προφανώς, αλλά υποχρεωτική χρήση rfid chip).
lepaterious Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το yahoo αναδημοσιεύει ότι βλακεία βρει, και ο κόσμος βλέποντας ένα τόσο γνωστό λογότυπο στο site το πιστεύει. Δεν είχα σκοπό να ποστάρω, αλλά επειδή βλέπω και απαντήσεις που υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από νουβέλα, απλά ήθελα να πω ότι όσο περίεργα και να παρουσιάζεται το συγκεκριμένο, στην Αμερική έχουν γίνει κάποιες τέτοιες κινήσεις. Με ένα πρόχειρο search: http://www.wired.com/threatlevel/2013/08/student-rfid-chip-flap/ (όχι εμφύτευση προφανώς, αλλά υποχρεωτική χρήση rfid chip). Ναι μια κάρτα η οποια την εχεις στον λαιμο σου κρεμασμενη και οταν θα περνας απο μια πορτα μονο και τοτε θα ενεργοποιείτε και δεν θα παιρνεις απουσιες... Και επειδη ειναι στην Αμερικη οπου υπαρχει καθε καρυδιάς καρύδι θα υπαρξει και καποιος που θα το κανει θεμα χωρις λογο....Το rfid chip υπαρχει και στα super market και στα πολυκαταστηματα υπαρχει για αλλους λογους και οχι για να παρακολουθει καποιον.... Πλεον και οι πιστωτικες εχουν rfid πανω εδειξε και μια προσφατη διαφημιση οπου το λεει δεν ειδα βεβαια να ανοιγει κανα ρουθουνι η καμια λαοθάλασσα να διαδηλωνει στις πλατειες οποτε ποιο το ολο θεμα με το chip που ειναι μικρης εμβελειας δεν εχει μπαταρια και ειναι αχρηστο ολη την ωρα και χρησιμευει μονο αν του φερεις συσκευη που κανει αναμεταδοση και τα κινητα πλεον εχουν σε λιγο καιρο μπορει να υπαρχει και παντου αλλα δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα οταν υπαρχει παντου μονο να μην μπει στο σωμα καποιου...Αυτο ειναι το προβλημα του ανθρωπου να μην επιτρεψει την τεχνολογια μεσα του οχι οτι αυτη η τεχνολογια μπορει να του λυσει δεκαδες προβληματα και μιλαω γενικα για την τεχνολογια...Καποιοι νομιζουν οτι μια τετοια τεχνολογια οπως ενα τσιπ το οποιο θα μπει μεσα σου ειναι ευκολο να σχεδιαστει να υλοποιηθει και φυσικα να ελεγξει την ανθρωποτητα... Οι μονοι βεβαια που αρχιζουν και χανουν απο ολη αυτη την ιστορια γιατι ειναι απαρχαιωμενοι ειναι οι ανθρωποι ολων των θρησκειων μεσα στα χρονια η τεχνολογια και η επιστημη εχει απορρίψει της θεωριες τους με επιχειρηματα και πραξεις οταν τα φαρμακα δινουν ζωη και οχι η πιστη οταν η ιατρικη αναπτυσεται συνεχεια για να γινει ποιο αποτελεσματικη καταλαβαινει καποιος οτι η μαζα αρχιζει και βλεπει αποτελεσμα καπου αλλου και οχι στην πιστη, ανετα στο μελλον μπορει η τεχνολογια να ειναι ο καινουργιος θεος οταν θα βλεπει ο ανθρωπος οτι με τις προσευχες δεν εγινε τιποτα και εντελει με την επιστημη ελυσε το προβλημα του... Ο βηματοδοτης για παραδειγμα δεν ειναι αποτελεσμα πιστης αλλα ερευνας και τεχνολογιας οσο πιστη και να ειχες αν δεν ειχαν εφευρεσει τον βηματοδοτη καποιοι τωρα δεν θα ηταν αναμεσα μας.. Ειμαστε διχασμενες γενιες γιατι οι περισσότεροι μεγαλωσαμε χωρις καποια ουσιαστικη τεχνολογια και αποκτησαμε καποιες με τον καιρο και ετσι ειναι δυσκολο να δεχτουμε κατι σε σχεση με τις τωρινες και τις μελλοντικες γενιες οπου θα γεννηθουν μεσα σε αυτο το περιβαλλον και δεν θα μπορουν να φανταστουν την ζωη τους χωρις τεχνολογια...Εκει ακριβως χανει το δογμα στον νεο ανθρωπο οπου κανει την επιλογη του σε αυτο που ειναι ποιο εντυπωσιακο γιαυτον, μπορεις να του δωσεις ενα θρησκευτικο βιβλιο η ενα xbox και να κανει την επιλογη του και μαντεψτε ποια θα ειναι η επιλογη του. ...Εχει λοιπον την επιλογη ενος απαρχαιωμενου δογματος που του επιβαλλει καποιες απαγορευσεις για να ειναι καλος και σωστος για να δειξει την πιστη του και απο την αλλη εχει ενα αλλο δογμα που εξελισεται του προσφερει ελευθεριες και ευκαιριες να χρησιμοποιησει να κανει αυτο που θελει με το προιον στα χερια του...Οποτε διαλεγει και παιρνει... Ολες αυτες οι θεωριες περι ελεγχου της ανθρωποτητας εχετε αναρωτηθει γιατι ολες μα ολες εχουν σαν παραδειγμα μια τεχνολογια απο μια μυστικη εταιρια και υπαρχουν "ζωα" που το δεχονται? Για να τον χτυπησει τον αλλον στην λογικη και να πει "εγω ειμαι εξυπνος δεν θα το βαλω ποτε μου" ενω ταυτοχρονα οσο καποιοι μας πριζανε για το τσιπακι βγηκε το facebook το google το τραπεζικο συστημα εξελίχθηκε τα κινητα περασανε σε επομενο level και γενικα η ανθρωποτητα κατω απο τον φοβο μιας μυστικης τεχνολογιας που θα τον ελεγχει δεχτηκε χωρις να το καταλαβει μια τεχνολογια που οντως τον ελεγχει.... Εδω γιατι ολοι αυτοι οι συνωμοσιολογοι δεν προβλεψανε τιποτα?Μηπως ειναι και αυτοι κομματι ενος μεγαλυτερου πλανου(να μια συνωμοσια). 1
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ναι μια κάρτα η οποια την εχεις στον λαιμο σου κρεμασμενη και οταν θα περνας απο μια πορτα μονο και τοτε θα ενεργοποιείτε και δεν θα παιρνεις απουσιες... Και επειδη ειναι στην Αμερικη οπου υπαρχει καθε καρυδιάς καρύδι θα υπαρξει και καποιος που θα το κανει θεμα χωρις λογο....Το rfid chip υπαρχει και στα super market και στα πολυκαταστηματα υπαρχει για αλλους λογους και οχι για να παρακολουθει καποιον.... Πλεον και οι πιστωτικες εχουν rfid πανω εδειξε και μια προσφατη διαφημιση οπου το λεει δεν ειδα βεβαια να ανοιγει κανα ρουθουνι η καμια λαοθάλασσα να διαδηλωνει στις πλατειες οποτε ποιο το ολο θεμα με το chip που ειναι μικρης εμβελειας δεν εχει μπαταρια και ειναι αχρηστο ολη την ωρα και χρησιμευει μονο αν του φερεις συσκευη που κανει αναμεταδοση και τα κινητα πλεον εχουν σε λιγο καιρο μπορει να υπαρχει και παντου αλλα δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα οταν υπαρχει παντου μονο να μην μπει στο σωμα καποιου...Αυτο ειναι το προβλημα του ανθρωπου να μην επιτρεψει την τεχνολογια μεσα του οχι οτι αυτη η τεχνολογια μπορει να του λυσει δεκαδες προβληματα και μιλαω γενικα για την τεχνολογια...Καποιοι νομιζουν οτι μια τετοια τεχνολογια οπως ενα τσιπ το οποιο θα μπει μεσα σου ειναι ευκολο να σχεδιαστει να υλοποιηθει και φυσικα να ελεγξει την ανθρωποτητα... Οι μονοι βεβαια που αρχιζουν και χανουν απο ολη αυτη την ιστορια γιατι ειναι απαρχαιωμενοι ειναι οι ανθρωποι ολων των θρησκειων μεσα στα χρονια η τεχνολογια και η επιστημη εχει απορρίψει της θεωριες τους με επιχειρηματα και πραξεις οταν τα φαρμακα δινουν ζωη και οχι η πιστη οταν η ιατρικη αναπτυσεται συνεχεια για να γινει ποιο αποτελεσματικη καταλαβαινει καποιος οτι η μαζα αρχιζει και βλεπει αποτελεσμα καπου αλλου και οχι στην πιστη, ανετα στο μελλον μπορει η τεχνολογια να ειναι ο καινουργιος θεος οταν θα βλεπει ο ανθρωπος οτι με τις προσευχες δεν εγινε τιποτα και εντελει με την επιστημη ελυσε το προβλημα του... Ο βηματοδοτης για παραδειγμα δεν ειναι αποτελεσμα πιστης αλλα ερευνας και τεχνολογιας οσο πιστη και να ειχες αν δεν ειχαν εφευρεσει τον βηματοδοτη καποιοι τωρα δεν θα ηταν αναμεσα μας.. Ειμαστε διχασμενες γενιες γιατι οι περισσότεροι μεγαλωσαμε χωρις καποια ουσιαστικη τεχνολογια και αποκτησαμε καποιες με τον καιρο και ετσι ειναι δυσκολο να δεχτουμε κατι σε σχεση με τις τωρινες και τις μελλοντικες γενιες οπου θα γεννηθουν μεσα σε αυτο το περιβαλλον και δεν θα μπορουν να φανταστουν την ζωη τους χωρις τεχνολογια...Εκει ακριβως χανει το δογμα στον νεο ανθρωπο οπου κανει την επιλογη του σε αυτο που ειναι ποιο εντυπωσιακο γιαυτον, μπορεις να του δωσεις ενα θρησκευτικο βιβλιο η ενα xbox και να κανει την επιλογη του και μαντεψτε ποια θα ειναι η επιλογη του. ...Εχει λοιπον την επιλογη ενος απαρχαιωμενου δογματος που του επιβαλλει καποιες απαγορευσεις για να ειναι καλος και σωστος για να δειξει την πιστη του και απο την αλλη εχει ενα αλλο δογμα που εξελισεται του προσφερει ελευθεριες και ευκαιριες να χρησιμοποιησει να κανει αυτο που θελει με το προιον στα χερια του...Οποτε διαλεγει και παιρνει... Ολες αυτες οι θεωριες περι ελεγχου της ανθρωποτητας εχετε αναρωτηθει γιατι ολες μα ολες εχουν σαν παραδειγμα μια τεχνολογια απο μια μυστικη εταιρια και υπαρχουν "ζωα" που το δεχονται? Για να τον χτυπησει τον αλλον στην λογικη και να πει "εγω ειμαι εξυπνος δεν θα το βαλω ποτε μου" ενω ταυτοχρονα οσο καποιοι μας πριζανε για το τσιπακι βγηκε το facebook το google το τραπεζικο συστημα εξελίχθηκε τα κινητα περασανε σε επομενο level και γενικα η ανθρωποτητα κατω απο τον φοβο μιας μυστικης τεχνολογιας που θα τον ελεγχει δεχτηκε χωρις να το καταλαβει μια τεχνολογια που οντως τον ελεγχει.... Εδω γιατι ολοι αυτοι οι συνωμοσιολογοι δεν προβλεψανε τιποτα?Μηπως ειναι και αυτοι κομματι ενος μεγαλυτερου πλανου(να μια συνωμοσια). Αν ομως με τον καιρο βγουν και σου πουν οτι θα βαλουμε αυτο το τσιπ με σκοπο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την παρακολουθηση σαφως ειναι κατι το διαφορετικο απο οτι απλα σαν αναφορα στο τσιπ. Αν βγουν ας πουμε αυριο και πουν οτι για να μπορει καποιος να χρησιμοποιει το αυτοκινητο του θα πρεπει να εχει ειδικο gps για να ξερουν οι αρχες που ακριβως βρισκεται αλλα και να υπαρχει καμερα μεσα σε αυτο υποχρεωτικα ισως καποιοι να εχουν αντιδρασεις.Θελω να πω,οτι αντιδρασεις τωρα δεν υπαρχουν γιατι πολυ απλα το τσιπ αυτο δεν προοριζεται για αυτον τον σκοπο.Αν αυριο μεθαυριο ο σκοπος του γινει αποκλειστικα για τον λογο αυτο θα υπαρξουν αντιδρασεις και μαλιστα πολλες.. Σε έχρισαν κάποιοι δικηγόρο τους και μιλάς εκ μέρους τους; Εάν όχι, προς τι ο πληθυντικός; Εσυ γιατι κοφτεσαι?
lepaterious Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν ομως με τον καιρο βγουν και σου πουν οτι θα βαλουμε αυτο το τσιπ με σκοπο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την παρακολουθηση σαφως ειναι κατι το διαφορετικο απο οτι απλα σαν αναφορα στο τσιπ. Αν βγουν ας πουμε αυριο και πουν οτι για να μπορει καποιος να χρησιμοποιει το αυτοκινητο του θα πρεπει να εχει ειδικο gps για να ξερουν οι αρχες που ακριβως βρισκεται αλλα και να υπαρχει καμερα μεσα σε αυτο υποχρεωτικα ισως καποιοι να εχουν αντιδρασεις.Θελω να πω,οτι αντιδρασεις τωρα δεν υπαρχουν γιατι πολυ απλα το τσιπ αυτο δεν προοριζεται για αυτον τον σκοπο.Αν αυριο μεθαυριο ο σκοπος του γινει αποκλειστικα για τον λογο αυτο θα υπαρξουν αντιδρασεις και μαλιστα πολλες.. Μα δεν βλεπω τον λογο να παρακολουθησουν τον καθενα ξεχωριστα δηλαδη καποιοι πιστευεται οτι εχουμε να κανουμε με ενα ειδος μπαμπουλα που μια μερα θα βγει απο την ντουλαπα και θα μας ελεγχει και θα γινουμε ολοι ρομποτακια σε μελλοντικες δυστοπιες? Για να παρακολουθησεις ενα ατομο ολο το 24ωρο χρειαζεται ενα αλλο ατομο να το κανει οποτε δεν βγαινει νοημα στο δις ειναι ανεφικτο...Η πιστευεις οτι θα υπαρχει ενα super computer που θα παρακολουθει του παντες και θα κρινει την ζωη τους βαση οδηγιων... Τωρα γιατι να ενδιαφερθουν οι αρχες αν εσυ οδηγας ενα αμαξι και μπορουν να βρουν το σημα απο το κινητο .Ποιες ειναι αυτες οι αρχες που αναφερεις? Γιατι καποιος να θελει να κοντρολαρει την ανθρωποτητα με τετοιο τροπο τι θα κερδισει και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα? Δηλαδη αν μας κανουν ολους αμυαλους που υπακουμε σε εντολες ποιο το οφελος?Θα υπαρχει μια εταιρια απο πισω και θα κοβει κεφαλια σε οποιον δεν συμμορφώνετε η θα μας κανουν δουλους για τους λιγους? Για το δευτερο να εισαι σιγουρος οτι μια μορφη δουλιας για να εξυπηρετήσει τους λιγους ηδη υπαρχει και εφαρμοζεται με μεγαλη επιτυχια οποτε δεν χρειαζεται κατι παραπανω... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν ομως με τον καιρο βγουν και σου πουν οτι θα βαλουμε αυτο το τσιπ με σκοπο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την παρακολουθηση σαφως ειναι κατι το διαφορετικο απο οτι απλα σαν αναφορα στο τσιπ. Αν βγουν ας πουμε αυριο και πουν οτι για να μπορει καποιος να χρησιμοποιει το αυτοκινητο του θα πρεπει να εχει ειδικο gps για να ξερουν οι αρχες που ακριβως βρισκεται αλλα και να υπαρχει καμερα μεσα σε αυτο υποχρεωτικα ισως καποιοι να εχουν αντιδρασεις.Θελω να πω,οτι αντιδρασεις τωρα δεν υπαρχουν γιατι πολυ απλα το τσιπ αυτο δεν προοριζεται για αυτον τον σκοπο.Αν αυριο μεθαυριο ο σκοπος του γινει αποκλειστικα για τον λογο αυτο θα υπαρξουν αντιδρασεις και μαλιστα πολλες.. Εσυ γιατι κοφτεσαι? Σε εμένα δεν απάντησες με πληθυντικό; Έχεις συναίσθηση του τι γράφεις ή είναι τα αποτελέσματα των μικροτσίπ και των ψεκασμών;
mad-proffessor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Η λυση ειναι απλη , τυλιγεις το χερι σου με λεπτο φυλλο μολυβδου και κοβεται η επικοινωνια μαχαιρι . Απλα, ομορφα, νοικοκυρεμενα. Και επειδη υπαρχουν εξυπνακιδες εχω ηδη πατενταρει το βιονικο γαντι με ρινισματα μολυβδου . Κ αμα το τσιπ ειναι στο κεφαλι τριγυρνας με μπαντανα μολυβδου;
Crash_Batic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Σε εμένα δεν απάντησες με πληθυντικό; Έχεις συναίσθηση του τι γράφεις ή είναι τα αποτελέσματα των μικροτσίπ και των ψεκασμών; Ειπα να μας ενημερωσεις μιας και εσυ εισαι γνωστης..Ο Πλυθηντικος ηταν σχημα λογου..
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ειπα να μας ενημερωσεις μιας και εσυ εισαι γνωστης..Ο Πλυθηντικος ηταν σχημα λογου.. Προφανώς και δεν είναι θέμα ενημέρωσης αλλά κοινής λογικής. Ήδη κάποιοι σου απάντησαν. Σε κάθε περίπτωση όμως το αρχικό μου post άλλο ήθελε να πει που, προφανέστατα, δεν μπόρεσες να το καταλάβεις. Ένα ακόμα γεγονός που ισχυροποιεί αυτό που είπα στο εν λόγω post. Ο πληθυντικός είναι σχήμα λόγου σε αυτό το post. Στο προηγούμενο ήταν απλά ένα τέχνασμα, επιπέδου δημοτικού, για να επιτεθεί κανείς σε κάποιον επικαλούμενος ότι ανήκει σε μία ομάδα και είναι πολλοί αυτοί που συμμερίζονται την άποψή του. Τώρα, ο συνδυασμός της χρήσης τέτοιων τεχνασμάτων με τέτοιο επίπεδο αντίληψης... δεν θα ήθελα να σκεφτώ σε τι συμπεράσματα οδηγεί.
Crash_Batic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αυτή σου η απάντηση στην απάντηση του poulinos (που εξηγεί αρκετά απλοϊκά κάποια θέματα) δείχνει γιατί τέτοιες ειδήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Προφανώς και δεν είναι θέμα ενημέρωσης αλλά κοινής λογικής. Ήδη κάποιοι σου απάντησαν. Σε κάθε περίπτωση όμως το αρχικό μου post άλλο ήθελε να πει που, προφανέστατα, δεν μπόρεσες να το καταλάβεις. Ένα ακόμα γεγονός που ισχυροποιεί αυτό που είπα στο εν λόγω post. Ο πληθυντικός είναι σχήμα λόγου σε αυτό το post. Στο προηγούμενο ήταν απλά ένα τέχνασμα, επιπέδου δημοτικού, για να επιτεθεί κανείς σε κάποιον επικαλούμενος ότι ανήκει σε μία ομάδα και είναι πολλοί αυτοί που συμμερίζονται την άποψή του. Τώρα, ο συνδυασμός της χρήσης τέτοιων τεχνασμάτων με τέτοιο επίπεδο αντίληψης... δεν θα ήθελα να σκεφτώ σε τι συμπεράσματα οδηγεί. Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα γινει κατι τετοιο.. Εσεις ειπατε και μαλιστα ειστε αρνητικα καθετοι οτι δεν προκειται να γινει ποτε κατι τετοιο. Σαφως και δεχομαι τις γνωσεις καποιων που στην ερωτηση μου απαντησαν τεκμηριωμενα τους λογους που δεν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο απο την αποψη τεχνολογιας. Επισης ειπα οτι κατα καιρους,ακουγονται πολλα περι συνομωσιων που ισως κατα 99% απο αυτα ειναι ραδιο αρβυλα και τρολαρισματα διαφορων.Αυτο ομως δεν σημαινει απαραιτητα οτι κατι τετοιο δεν προκειται να γινει ποτε.. Περαν τουτου,αν καποιος πραγματικα θελησει να το κανει,μην περιμενουμε να μας το πουν ξεκαθαρα ουτε να μας ρωτησουν.Οπως και δεν μας ρωτησαν για τους φορους και για χιλια δυο πραγματα που ψηφιζουν στη βουλη οταν εμεις ειμαστε αγκαλια με το μαξιλαρι μας. Τωρα για το θεμα που σου απαντησα με αυτον τον τροπο...Εσυ το ξεκινησες κανοντας μου επιθεση λεγοντας μου αυτο Αυτή σου η απάντηση στην απάντηση του poulinos (που εξηγεί αρκετά απλοϊκά κάποια θέματα) δείχνει γιατί τέτοιες ειδήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. εννοοντας το χαμηλο iq που εχω αφου δεν καταλαβα την εξηγηση του poulinos και λογω αυτου τετοιες ειδησεις βρισκουν κοροιδα που τα χαφτουν.. Μηπως πρεπει να ζητησω και συγνωμη επειδη καποιος συμφορουμιτης μου εξηγησε κατι λογω των δικων του γνωσεων και εγω δεν το καταλαβα (ενω εσυ προφανως ναι) προφανως επειδη εγω δεν εχω τις αναλογες με εκεινον? Και αυτος ειναι λογος να μου επιτεθεις? Αν ειναι ετσι,να παρω αμπαριζα ολα τα νηματα και να αρχισω να επιτιθομαι στους αλλους οι οποιοι δεν γνωριζουν πραγματα τα οποια γνωριζω εγω?
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Είδες ό,τι ήθελες να δεις στην απάντησή μου. Υ.Γ. Όποιος έχει την μύγα κτλ κτλ.
Crash_Batic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Είδες ό,τι ήθελες να δεις στην απάντησή μου. Υ.Γ. Όποιος έχει την μύγα κτλ κτλ. Ηταν το πρωτο ποστ σου αυτο που σου παρεθεσα παραπανω απεναντι μου και μου επιτεθηκες και με χαρακτηρισες εμεσως με χαμηλο iq επειδη δεν καταλαβα ακριβως την απαντηση του poulinos..Με βαση αυτο σου απαντησα μετα ειρωνικα οτι εισαι παντογνωστης.Και σου λεω,οτι δεν ειναι λογος να επιτιθεσαι σε καποιον προσβαλοντας τον επειδη δεν καταλαβε μια απαντηση ενος αλλου ατομου ο οποιος ειχε παραπανω γνωσεις απο εμενα πανω στο αντικειμενο.Καταλαβες τωρα?
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μόνος σου επιβεβαιώνεσαι..... πρόσεξέ το. Αυτό που δεν κατάλαβες είναι πως εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανενός το IQ αλλά εσύ το νόμισες.. όποιος έχει τη μύγα. Βέβαια, με το τελευταίο σου post, όπως ήδη έγραψα, επιβεβαιώνεσαι για αυτά που νομίζεις.
Crash_Batic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μόνος σου επιβεβαιώνεσαι..... πρόσεξέ το. Αυτό που δεν κατάλαβες είναι πως εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανενός το IQ αλλά εσύ το νόμισες.. όποιος έχει τη μύγα. Βέβαια, με το τελευταίο σου post, όπως ήδη έγραψα, επιβεβαιώνεσαι για αυτά που νομίζεις. Οταν αναφερεσαι στην απαντηση του poulinos ενω εγω εχω απαντησει σε αυτη λεγοντας κατι επειδη δεν καταλαβα την απαντηση του poulinou και λες αυτο "δείχνει γιατί τέτοιες ειδήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος" σαφως και εννοεις με εμεσο τροπο οτι ειμαι με χαμηλο iq και δεν τα πιανω. Δηλαδη αν πω εγω οτι καλεσα μια γυναικα σπιτι,με προστοιχα εσωρουχα,την οποια πληρωσα,καναμε πληρωμενο σεξ κτλ θα πρεπει να αναφερω και την λεξη πορνη για να προσδοιορισω τι κοπελα ηταν αυτη? Αρα παλι μου λες οτι εχω χαμηλο iq με εμεσο τροπο...Αλλα αν κρινω και απο τις επιθεσεις και προς ολα τα αλλα ατομα επειδη δεν "πανε με τα νερα σου" χιλιες φορες καλυτερα να εχω χαμηλοτερο iq παρα να προσβαλλω τον καθενα...Καλο σου βραδυ..
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ρε φιλαρακι,την προσωπικη επιθεση γιατι την κανεις? Και σε εμενα και στον αλλον.Αν δεν εχεις να πεις κατι μην το λες.Αφου εισαι λοιπον σιγουροτατος οτι δεν προκειται να γινει κατι τετοιο κοιμησου ησυχα...Οπως κοιμωσουν και πριν χρονια οταν λεγαμε οτι θα μας χρεωκοπησουν και γελουσες... Ειπα οτι δεν μπορει να μπει δεκτης gps το οποιο θα αναγνωριζει ακριβως που εισαι? Μιας και εισαι παντογνωστης και ο εξυπνος,ενω εμεις με το IQ υπο του μηδενος διαφωτισε μας και μην το παιζεις εξυπνος και επιτιθεσαι... Ελα ρε θηριο προβλεψες και την κριση ? Συγχαρητηρια στειλε ενα c.v στην Morgan κριμα να παει τετοιος οικονομικος εγκεφαλος χαμενος .Αδικησε εδω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις