Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω καινουρια μητρικη,επεξεργαστη,ψυκτρα

Το Badget δεν το πολυ κοιταω οσο αναφορα τον επεξεργαστη. (Τα αλλα 2 ναι :P)

Και η απορια ειναι να προτιμησω τον AMD 8350 4.0Gghz λογω 8πυρηνων η εναν i7 3820 (παραδειγμα χωρις να ξερω ακριβως διαφορες και συγκρισεις)

Κοιταω γενικοτερα για καλο Gaming και κατι που να κρατησει και να ειναι καλο για τα επομενα τουλαχιστον 4-5 χρονια :P

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα 4-5 χρόνια είναι πολλά για hardware αλλά δεν είναι και απίθανο να κρατήσει κάτι τόσο αφού όπως βλέπουμε ο i7 920 που κυκλοφόρησε το 2008 ακόμα αντέχει και είναι μια χαρά.Πέρα από αυτό, για να πάρεις τα max σε όλα τα παιχνίδια με ότι σύστημα και να φτιάξεις(SLI/CF/mGPU etc) θες Intel.Από 'κει και πέρα εξαρτάται από το πόσα θες να δώσεις.

Δημοσ.

Τα 4-5 χρόνια είναι πολλά για hardware αλλά δεν είναι και απίθανο να κρατήσει κάτι τόσο αφού όπως βλέπουμε ο i7 920 που κυκλοφόρησε το 2008 ακόμα αντέχει και είναι μια χαρά.Πέρα από αυτό, για να πάρεις τα max σε όλα τα παιχνίδια με ότι σύστημα και να φτιάξεις(SLI/CF/mGPU etc) θες Intel.Από 'κει και πέρα εξαρτάται από το πόσα θες να δώσεις.

i7-920 εχω αυτη τη στιγμη απο οταν βγηκε οπως το πες ;)

Δημοσ.

Φταίει το γεγονός ότι οι CPU δεν έχουν την ίδια εξέλιξη με τις GPU.Κάρτα γραφικών ας πούμε να κρατήσει 5 χρόνια και να παίζει αξιοπρεπώς δεν γίνεται αλλά ένας 4930K θα μπορούσε να κρατήσει όσο κράτησε/κρατάει ο 920 όπως πάνε τα πράγματα εκτός και αν γίνει άλμα απότομο που είναι χλωμό.

Δημοσ.

Τοτε δεν αξίζει να αλλάξεις επεξεργαστή και εφόσον το θέλεις για gaming αλλαξε την κάρτα γραφικών(τώρα ποιά έχεις?), θα δεις μεγαλύτερη διαφορά στην απόδοση

• Like 1
Δημοσ.

εχεις τον ι7 920 και θες να τον αλλαξεις? υπαρχει κατι στο οποιο δεν σε ικανοποιει η εχεις δει οτι ζοριζεται?εγω δεν θα τον αλλαζα (ακομα)

Δημοσ.

Τοτε δεν αξίζει να αλλάξεις επεξεργαστή και εφόσον το θέλεις για gaming αλλαξε την κάρτα γραφικών(τώρα ποιά έχεις?), θα δεις μεγαλύτερη διαφορά στην απόδοση

+1

Δημοσ.

εχεις τον ι7 920 και θες να τον αλλαξεις? υπαρχει κατι στο οποιο δεν σε ικανοποιει η εχεις δει οτι ζοριζεται?εγω δεν θα τον αλλαζα (ακομα)

Πηρα καινουρια καρτα και μολις την εβαλα σερνεται ολο το PC εχω ανοιξει και αλλο θεμα περι αυτο στις καρτες γραφικων, αλλα ακρη δεν βρηκα, ασε που κανει 5 λεπτα κολλημα στην Εκκινηση των Windows (Στο logo)

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Aετο.

Kρατησε το συστημα σου οσο παει,που παει ακομη,και σε κανα 2 χρονια περιπου,θα κανεις πολυ καλυτερη αναβαθμιση(πιστευω και σε καλυτερες τιμες) με πιο δυνατο συστημα,μετα των Haswell's.

Πηρα καινουρια καρτα και μολις την εβαλα σερνεται ολο το PC εχω ανοιξει και αλλο θεμα περι αυτο στις καρτες γραφικων, αλλα ακρη δεν βρηκα, ασε που κανει 5 λεπτα κολλημα στην Εκκινηση των Windows (Στο logo)

Αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που ζητας.Απο τι αποτελειται το συστημα σου;

Δημοσ.

Φιλεεε δν φταει ο cpu.!

• Like 2
Δημοσ.

φορματ φανταζομαι εκανες αφου εβαλες την καινουρια

Γιατι να κανω φορματ? Για τους δηθεν παλιους drivers? Μπηκα απο Safe mode και τους εβγαλα με το DDU και μετα εβαλα την καινουρια  καρτα.

Φιλεεε δν φταει ο cpu.!

Αν μου πεις τι φταιει γιατι εγω δεν βρισκω κατι αλλο με διαφωτισες :D

Δημοσ.

Γιατι να κανω φορματ? Για τους δηθεν παλιους drivers? Μπηκα απο Safe mode και τους εβγαλα με το DDU και μετα εβαλα την καινουρια  καρτα.

Αν μου πεις τι φταιει γιατι εγω δεν βρισκω κατι αλλο με διαφωτισες :D

Πρωτον.

SSD εχεις;

Δευτερον.

Εαν ναι,δεν φταιει η cpu,ουτε η μητρικη,ουτε κατι τετοιο,ΕΚΤΟΣ κι αν εχεις λιγη RAM.

Το προβλημα χωρις να ξερω τι εχεις,θα το απεδιδα σε μηχανικο δισκο(χαλασμενο 'η εχοντας φαει τα ψωμια του),σε μολυσμενο,'η πειραγμενο λειτουργικο,και σε λιγη RAM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...