aetos1988 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ποιά κάρτα είχες και ποιά πήρες τώρα? Συνήθως όταν έχεις μια nvidia και την αλλάζεις με μιά ATI και το αντίθετο δημιουργούνται τέτοια προβλήματα
johnygr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πρωτον. SSD εχεις; Δευτερον. Εαν ναι,δεν φταιει η cpu,ουτε η μητρικη,ουτε κατι τετοιο,ΕΚΤΟΣ κι αν εχεις λιγη RAM. Eναν Sata II εχω 1ΤΒ και 12 GB Ram Πριν φοραγε 2 καρτες γραφικων Geforce 9600GT 1GB η καθε μια με SLi φυσικα... και ετρεχε σφαιρα στην κυριολεξια, ασε που εμπαινε στα Windows σε 7 δευτερα σχεδον και τωρα κανει 7 λεπτα....
AnimalPlanet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μηπως κολλησες κανενα ιο? κανε ενα scan με το malwarebytes...
Hawk7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Eναν Sata II εχω 1ΤΒ και 12 GB Ram Πριν φοραγε 2 καρτες γραφικων Geforce 9600GT 1GB η καθε μια με SLi φυσικα... και ετρεχε σφαιρα στην κυριολεξια, ασε που εμπαινε στα Windows σε 7 δευτερα σχεδον και τωρα κανει 7 λεπτα.... Αρα δεν φταινε αυτα που λες.Μονος σου τα λες. Κανε φορματ οντως,οπως ειπε ο φιλος πιο πανω,και θα εισαι οκ.Παιρνοντας απο την αρχη ολα τα σωστα drivers.Τι καρτα γραφικων πηρες; Με την καμια δεν φταιει η cpu.Μην ψαχνεις λογο να πεταξεις ασκοπα χρηματα. Αφου λες απο μονος σου,οτι αλλαζοντας καρτα γραφικων,απο τοτε εχεις προβλημα,πως μπορει να φταιει ολο το υπολοιπο συστημα σου;
johnygr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μηπως κολλησες ανενα ιο? κανε ενα scan με το malwarebytes... Εχω κανει. Τιποτα!! 1
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ένα Memtest στις μνήμες και ένα Hard Disk Sentinel για να δούμε τα ψωμιά του σκληρού για αρχή! 2
iliasthebest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ακουυ!1ον:Αφηνεις cpu kai mobo οπως εχουν 2ον:SSd kai περνας τα windows ekei 3oν:Τσιμπας και μνημη να πας στα 8(αποψη μ) 4ον:Βαζεις την καρτουλα που πηρες και εισαι αεροποριααα!~
Hawk7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 3oν:Τσιμπας και μνημη να πας στα 8(αποψη μ) Αφου εχει 12 RAM,γιατι να παει σε 8; 1
iliasthebest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αφου εχει 12 RAM,γιατι να παει σε 8; ουπςςςς δν το ειδααααααα!!sorryyy
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οταν εγκαθιστας καινουριο hardware (κυριως gpu)συνηθως δουλευει σωστα μετα απο καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου . ομως σε πρωτη φαση ανεβασε μια φωτο απο το hdsentinel να δουμε ο δισκος πως ειναι ουπςςςς δν το ειδααααααα!!sorryyy μη φοβασαι και γω πολλες φορες την εχω πατησει . ατιμα -ΑΝΤΑ 1
Hawk7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ένα Memtest στις μνήμες και ένα Hard Disk Sentinel για να δούμε τα ψωμιά του σκληρού για αρχή! Aν με το που αλλαξε καρτα γραφικων αρχισαν να συμβαινουν αυτα που λεει,εγω πιστευω οτι ουτε η μνημη θα εχει κατι,ουτε ο δισκος. Παραταυτα ο ελεγχος που προτεινες,ναι συμφωνω.Απλα θα σιγουρευτει. Νομιζω οτι με φορματ και σωστα drivers το συστημα θα ξαναεπανελθει.Η εγκατασταση εναν ssd,θα ηταν η καλυτερη λυση,αν αναζητα γρηγορο boot,και αμεση αποκριση του συστηματος. 1
iliasthebest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Aν με το που αλλαξε καρτα γραφικων αρχισαν να συμβαινουν αυτα που λεει,εγω πιστευω οτι ουτε η μνημη θα εχει κατι,ουτε ο δισκος. Παραταυτα ο ελεγχος που προτεινες,ναι συμφωνω.Απλα θα σιγουρευτει. Νομιζω οτι με φορματ και σωστα drivers το συστημα θα ξαναεπανελθει. Σιγουρα θα επανελθει ,και αν με τα λεφτα που θα εδινε για cpu τα ριξει σε ssd τοτε θα δει αλλο μηνανημα για αρκετο καιροο. 2
Hawk7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 και αν με τα λεφτα που θα εδινε για cpu Και μητρικη,αλλα και για ψυκτρα θα εδινε.Πολυ περισσοτερα εκτος απο cpu. 1
trujillo2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ο ι7 ακομα και τοσων ετων ειναι καλη επενδυση . τον χρησιμοποιει φιλος σε μηχανημα με το οποιο κανει rendering , τρεχει 3ds max πολυ βαρια προγραμματα δηλαδη , και δεν ''νιωθει'' καθολου!
iliasthebest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ο ι7 ακομα και τοσων ετων ειναι καλη επενδυση . τον χρησιμοποιει φιλος σε μηχανημα με το οποιο κανει rendering , τρεχει 3ds max πολυ βαρια προγραμματα δηλαδη , και δεν ''νιωθει'' καθολου! Εννοειτε οτι και να γινει ειναι ι7.Πολυ γερα cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα