johnygr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οταν εγκαθιστας καινουριο hardware (κυριως gpu)συνηθως δουλευει σωστα μετα απο καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου . ομως σε πρωτη φαση ανεβασε μια φωτο απο το hdsentinel να δουμε ο δισκος πως ειναι μη φοβασαι και γω πολλες φορες την εχω πατησει . ατιμα -ΑΝΤΑ Για κοιτα αυτο εννοεις?
SolicitedCrib4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ο seagate σου μας αφήνει σιγά-σιγά και από ότι βλέπω είναι γεμάτος. Ξεκίνα backup αν δεν έχεις κάνει ήδη...
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Άμεσα μεταφορά από τον seagate στον wd! Μετά όσο αντέξει ο seagate αλλά λογικά θα κολλάει το μηχάνημα σου με αυτόν πάνω!
johnygr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ο Seagate ειναι εξωτερικος, οχι o main, ετυχε να ειναι πανω στο Test...
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια για ποιους I7 λετε,ο ts R7 260x εχει για καρτα γραφικων http://www.insomnia.gr/topic/512742-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/?do=findComment&comment=52882825 και κορυφαιο ειναι το σχολιο 3 ’’σκεφτομαι και υδροψυξη’’’...... Σκεφτομαι να παρω καινουρια μητρικη,επεξεργαστη,ψυκτρα Το Badget δεν το πολυ κοιταω οσο αναφορα τον επεξεργαστη. (Τα αλλα 2 ναι ) Και η απορια ειναι να προτιμησω τον AMD 8350 4.0Gghz λογω 8πυρηνων η εναν i7 3820 (παραδειγμα χωρις να ξερω ακριβως διαφορες και συγκρισεις) Κοιταω γενικοτερα για καλο Gaming και κατι που να κρατησει και να ειναι καλο για τα επομενα τουλαχιστον 4-5 χρονια Φταίει το γεγονός ότι οι CPU δεν έχουν την ίδια εξέλιξη με τις GPU.Κάρτα γραφικών ας πούμε να κρατήσει 5 χρόνια και να παίζει αξιοπρεπώς δεν γίνεται αλλά ένας 4930K θα μπορούσε να κρατήσει όσο κράτησε/κρατάει ο 920 όπως πάνε τα πράγματα εκτός και αν γίνει άλμα απότομο που είναι χλωμό. 1
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια για ποιους I7 λετε,ο ts R7 260x εχει για καρτα γραφικων http://www.insomnia.gr/topic/512742-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/?do=findComment&comment=52882825 και κορυφαιο ειναι το σχολιο 3 ’’σκεφτομαι και υδροψυξη’’’...... Ναι σκεφτόταν να αλλάξει τον Ι7 920 και να πάει σε 8350 και επίσης ανέφερε ότι έχει τρελά προβλήματα, που τελικά από οτι φαίνεται είναι ένας σκληρός του που αργοσβήνει! Πρώτα θα λύσει αυτό το πρόβλημα και μετά θα αλλάξει την κάρτα του γιατί το υπόλοιπο σύστημα είναι μια χαρα (Ι7 920, 12GB RAM, 2 σκληροί 1tb + ο προβληματικος 500gb κτλ).
johnygr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ναι σκεφτόταν να αλλάξει τον Ι7 920 και να πάει σε 8350 και επίσης ανέφερε ότι έχει τρελά προβλήματα, που τελικά από οτι φαίνεται είναι ένας σκληρός του που αργοσβήνει! Πρώτα θα λύσει αυτό το πρόβλημα και μετά θα αλλάξει την κάρτα του γιατί το υπόλοιπο σύστημα είναι μια χαρα (Ι7 920, 12GB RAM, 2 σκληροί 1tb + ο προβληματικος 500gb κτλ). οπως ειπα και πριν ο 500αρης ειναι εξωτερικος, τον συνδεω που και που γιατι εχω ταινιες μεσα, τραγουδια κτλπ,κτλπ. Αν εννοεις οτι αυτος προκαλει προβλημα στο συστημα μου, δεν νομιζω γιατι δεν τον εχω μονιμα συνδεδεμενο με το PC..
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αν θες τρέξε πρώτα ένα furmark στην κάρτα γραφικών να δούμε μήπως έχεις εκεί το πρόβλημα! memtest έτρεξες για τις μνήμες σου? Πρώτα δοκίμασε μια μια μνήμη σε όλα τα slot της μητρικής και memtest ξεχωριστά την κάθε μια για να αποκλείσουμε πρόβλημα εκεί και μετά βλέπουμε.
johnygr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αν θες τρέξε πρώτα ένα furmark στην κάρτα γραφικών να δούμε μήπως έχεις εκεί το πρόβλημα! memtest έτρεξες για τις μνήμες σου? Πρώτα δοκίμασε μια μια μνήμη σε όλα τα slot της μητρικής και memtest ξεχωριστά την κάθε μια για να αποκλείσουμε πρόβλημα εκεί και μετά βλέπουμε. Κανει ηδη format το PC :D
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οκ, πες μας όταν τελειώσεις το αποτέλεσμα!
johnygr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 οκ εκανα format και παλι τα ιδια, αργει πολυ στο λογοτυπο των Windows (Welcome Screen) και αφου μπαινει μετα απο 10 λεπτα, καθε λιγο κολλαει, και κατω μου δεξια βγαζει ενα πρασινο εικονιδιο και μου δειχνει CPU usage 19%......
trujillo2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ωραια βαλε το memtest τωρα και αστο να τρεξει κανα 4ωρο και βαλε!αστο να το τρεχει ολο το βραδυ και αυριο ξαναμιλαμε
johnygr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ωραια βαλε το memtest τωρα και αστο να τρεξει κανα 4ωρο και βαλε!αστο να το τρεχει ολο το βραδυ και αυριο ξαναμιλαμε Το εκανα χτες αυτο, δεν εβγαλε error
qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 φίλε μου έχω επεξεργαστή που "συγγενεύει" με τον δικό σου, αλλά έχει κομμένα χαρακτηριστικά (άρα κατώτερος) εδώ και 4 χρόνια και έχω και κάρτα πιο δυνατή από τη δική σου. δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να φταίει και σου συμβαίνει ότι σου συμβαίνει, το μόνο όμως που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι ο επεξεργαστής σου σε καμιά περίπτωση δεν κρατάει πίσω το σύστημά σου και δεν σε περιορίζει κάπου ιδιαίτερα (έως και καθόλου) ώστε να πρέπει να σκεφτείς την αλλαγή από τη στιγμή που τα προβλήματα άρχισαν με το που μπήκε η νέα κάρτα, στη θέση σου θα έψαχνα να εντοπίσω εκεί το πρόβλημα, αλλά ο επεξεργαστής σου δε χρειάζεται αλλαγή αυτή τη στιγμή και αν ήταν να τον αλλάξεις το μόνο που πραγματικά θα άξιζε τον κόπο είναι 6πυρηνος intel οι οποίοι όμως ξεκινούν από 500€, οπότε μέχρι κάτι τέτοιο να γίνει πιο προσιτό μένεις με τον 920 και λες και πάλι καλά που σε καλύπτει για τόσα χρόνια 1
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 οταν bootαρεις,εχεις τον εξωτερικο συνδεδεμενο επανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα