Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν bootαρεις,εχεις τον εξωτερικο συνδεδεμενο επανω?

Οχι βεβαια.

φίλε μου έχω επεξεργαστή που "συγγενεύει" με τον δικό σου, αλλά έχει κομμένα χαρακτηριστικά (άρα κατώτερος)  εδώ και 4 χρόνια και έχω και κάρτα πιο δυνατή από τη δική σου.

δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να φταίει και σου συμβαίνει ότι σου συμβαίνει, το μόνο όμως που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι ο επεξεργαστής σου σε καμιά περίπτωση δεν κρατάει πίσω το σύστημά σου και δεν σε περιορίζει κάπου ιδιαίτερα (έως και καθόλου) ώστε να πρέπει να σκεφτείς την αλλαγή

από τη στιγμή που τα προβλήματα άρχισαν με το που μπήκε η νέα κάρτα, στη θέση σου θα έψαχνα να εντοπίσω εκεί το πρόβλημα, αλλά ο επεξεργαστής σου δε χρειάζεται αλλαγή αυτή τη στιγμή και αν ήταν να τον αλλάξεις το μόνο που πραγματικά θα άξιζε τον κόπο είναι 6πυρηνος intel οι οποίοι όμως ξεκινούν από 500€, οπότε  μέχρι κάτι τέτοιο να γίνει πιο προσιτό μένεις με τον 920 και λες και πάλι καλά που σε καλύπτει για τόσα χρόνια 

Δεν ειπα οτι φταιει ο i7, μητρικη μονο!!

Δημοσ.

δοκίμασες ξανά την παλιά σου κάρτα ή μια άλλη κάρτα στη μητρική σου; την καινούρια σου έχεις να τη δοκιμάσεις σε pc φίλου; 

ξαναλέω αν τα προβλήματα άρχισαν με το που μπήκε η νέα κάρτα επάνω, αρχίζεις να το ψάχνεις γύρω από αυτό 

φυσικά και μπορεί να φταίει η μητρική ή και το οτιδήποτε, το τροφοδοτικό ας πούμε, αλλά αφού τα προβλήματα εμφανίστηκαν με τη νέα κάρτα πρέπει να εστιάσεις στο συγκεκριμένο part 

Δημοσ.

Μήπως φόρτωσες όλο το πακέτο του Catalyst και γι'αυτό σέρνεται στο boot ; Δοκίμασε μόνο με τους drivers και χωρίς τα υπόλοιπα φρουφρου να δεις αν έχεις διαφορά.

Η μητρική σου που λες δηλαδή τι σημάδια σου έδωσε και σκέφτεσαι να την αντικαταστήσεις;

Επίσης μια γενικότερη παρατήρηση, το format δεν είναι πανάκεια... θα πρέπει να αναφέρεται ως έσχατη λύση στην διαδικασία επίλυσης προβλημάτων και όχι έτσι γενικά κι αόριστα. Άμα ήθελα φρέσκο win install για κάθε gpu θα είχα κάνει 5-6 φορμάτ τους τελευταίους 3 μήνες... άλλωστε γι'αυτό υπάρχει το DDU :P

Δημοσ.

δοκίμασες ξανά την παλιά σου κάρτα ή μια άλλη κάρτα στη μητρική σου; την καινούρια σου έχεις να τη δοκιμάσεις σε pc φίλου; 

ξαναλέω αν τα προβλήματα άρχισαν με το που μπήκε η νέα κάρτα επάνω, αρχίζεις να το ψάχνεις γύρω από αυτό 

φυσικά και μπορεί να φταίει η μητρική ή και το οτιδήποτε, το τροφοδοτικό ας πούμε, αλλά αφού τα προβλήματα εμφανίστηκαν με τη νέα κάρτα πρέπει να εστιάσεις στο συγκεκριμένο part 

Θα σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα να μου πεις τη γνωμη σου γιατι εγω σηκωνω τα χερια ψηλα. Πριν το Format οπως ειπα ειχα αυτα τα προβληματα-κολληματα, ΑΛΛΑ οταν ανοιγα Crysis 3 με full γραφικα εννοειται, επαιζε ικανοποιητικα....

Μήπως φόρτωσες όλο το πακέτο του Catalyst και γι'αυτό σέρνεται στο boot ; Δοκίμασε μόνο με τους drivers και χωρίς τα υπόλοιπα φρουφρου να δεις αν έχεις διαφορά.

Η μητρική σου που λες δηλαδή τι σημάδια σου έδωσε και σκέφτεσαι να την αντικαταστήσεις;

Επίσης μια γενικότερη παρατήρηση, το format δεν είναι πανάκεια... θα πρέπει να αναφέρεται ως έσχατη λύση στην διαδικασία επίλυσης προβλημάτων και όχι έτσι γενικά κι αόριστα. Άμα ήθελα φρέσκο win install για κάθε gpu θα είχα κάνει 5-6 φορμάτ τους τελευταίους 3 μήνες... άλλωστε γι'αυτό υπάρχει το DDU :P

Απο τοτε που το πηρα το PC εχει φαει 5 φορματ μονο :P

Δημοσ.

οκ εκανα format και παλι τα ιδια, αργει πολυ στο λογοτυπο των Windows (Welcome Screen) και αφου μπαινει μετα απο 10 λεπτα, καθε λιγο κολλαει, και κατω μου δεξια βγαζει ενα πρασινο εικονιδιο και μου δειχνει CPU usage 19%......

δοκίμασε με ένα στικ μνήμης μια διαφορετική κάρτα  κάρτα γραφικών, κανε τον δίσκο φορματ με ένα live cd ubuntu, δοκιμάζεις και πρατεις,

αν έχεις έξτρα τροφοδοτικό δοκίμασετο.... 

Δημοσ.

Πόσα χρόνια το έχεις ; Κάτι μου λέει ότι το τροφοδοτικό τα δημιουργεί όλα αυτά.

απο το 2008, αλλα δεν θα ειχε βγαλει προβλημα και πριν με 2 καρτες πανω λογικα..????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...