jonnyb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Παιδια καλησπερα....Θελω να βαλω μνημες στο pc και σκεφτομαι να βαλω αυτες http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c7d-16gtx. Η μητρικη που εχω ειναι η GIGABYTE P55-UD6. Μεσα στο site της G.skill δεν την εχει τη μητρικη στη λιστα των υποστηριζομενων μητρικων. Εγω μπορω να τις βαλω η οχι;; Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιες αλλες μνημες καλυτερες απο αυτες;;; Τις συγκεκριμμενες τις εχω βρει περιπου 140 ευρω και μπορω να δωσω γενικα μεχρι 150...Ευχαριστω προκαταβολικα...
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μπαίνουν μια χαρά δεν υπάρχει πρόβλημα και απο θέμα ταχύτητα υποστηρίζονται , απο εκει και πέρα θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις vengeance http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22049&cat=4&sub=244&pmanuf=740&sort=3&step=2
jonnyb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Eυχαριστω φιλε...Κοιταξα τις gskill λογω cl7 γιατι διαβασα οτι οσο μικροτεροι οι χρονισμοι τοσο πιο γρηγορες οι RAM. Τρεχω πολλα σχεδιαστικα και φωτορεαλιστικα προγραμματα γι'αυτο και θελω γρηγορες μνημες...Αυτη τη στιγμη εχω πανω(2 x 2) gb corsair xms3 dhx και τις εχω βαλει για πουλημα για να παρω με τη μια 16 να τελειωνουμε...!
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ναι ισχύει εν μερει αυτο που λες με τους χρονισμούς αλλα μην νομιζεις οτι θα το καταλάβεις και στην πράξη , εγω προσωπικα εχω τις συγκεκριμένες σε 12gb ομως και ειναι μια χαρά.
jonnyb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Oποτε μαλλον θα κοιταξω για 16gb και σχετικα οικονομικες μνημες αμα ειναι να μην καταλαβω διαφορα....ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε μου...! συγνωμη που σε εχω πρηξει φιλε αλλα μηπως μπορεις να μου πεις αμα εχει καποια σημασια το ενεργητικο ή το παθητικο συστημα ψυξης;; Αμα ειναι πολλα τα mhz τοτε θα πρεπει να προσθεσω τιποτα ψυκτρες???
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μην αγχώνεσαι για αυτο ειτε εχουν τετοια μεγάλη ψύκτρα που εχουν οι συγκεκριμένς η χαμηλότερη / μικρότερη δεν εχεις κανενα θέμα , εκτος και αν αποφασίσεις να παίζεις με overclock που εχει ειναι ποιο χρήσιμο αφου αναπτύσονται και μεγαλύτερες θερμοκρασίες , εχουν περάσει πολλες μνήμες απο τα χέρια με ψύκτρες , χωρις η και με μικρότερες , δεν υπάρχει καμια διαφορά αν δεν κανεις overclock
jonnyb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 με την κουβεντα μου ερχονται και αλλες αποριες....!Εχω μια τελευταια ερωτηση και μετα σ'αφηνω...! μπηκα στα BIOS και ειδα οτι οι μνημες που εχω ετρεχαν σε πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα απο τα 1600 που εχουν ονομαστικα....οποτε πηγα και τις εβαλα να τρεχουν στα 1600. Αυτο ειναι overclocking που εκανα;;; αμα ειναι τοτε μπορει να εκανα και μ@λ@κια...!!
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τι μνήμες εχεις τώρα ? Το πιθανότερο ειναι να μην ειναι στα 1600 οι μνήμες και για αυτο τρέχουν πιο κατω ή δεν ειναι ιδιες και οι 2 , δηλαδη η μια ειναι στα 1600 και η αλλη στα 1333 και αυτόματα τρέχουν στην χαμηλότερη απο τις 2 στα 1333 δηλαδή , και αυτο που έκανες λέγεται overclock αλλα δεν ειναι και κατι φοβερό ενοω ειναι σε λογικά πλαίσια απλα συνήθως στο overclock για να τρέχουν σε μεγαλύτερη συχνότητα και σωστά πηράζεις και τα ρεύματα timings κτλπ , δούλεψε ετσι λιγο στα 1600 και αν δεις και δεν σου βγάζει κανενα πρόβλημα άφησε τες ετσι. Παντως για να δοκιμάσεις την σταθερότητα των μνημών και αν υπάρχουν σφάλματα κτλπ , κατεβάζεις το memtest http://www.memtest.org/ (εχει έκδοση παρακάτω για cd η dvd) και να κανεις boot με αυτο το πρόγραμα και αφήνεις για έλεγχο τις μνήμες για περίπου 2 ώρες να δεις αν θα βγάλουν καποιο σφάλμα η αν σου πετάξει καμια μπλες οθόνη , με αυτο δηλαδή ελέγχεις την σταθερότητα των μνημών
jonnyb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου...! οποτε βαρεθεις να μου απαντας ξερεις τι να κανεις...! Τωρα εχω πανω τις corsair xms3 dhx ddr3 4GB ( 2 x 2GB ) PC3-12800 1600MHZ CL9. Τις εχω βαλει για πουλημα ομως γιατι τρεχω πολυ το photoshop και μου εβγαλε το ιδιο το προγραμμα οτι δε φτανει η ram. Ετσι θα βαλω με τη μια 16 gb για να μην ασχοληθω παλι.... Οταν τις εβαλα να τρεχουν στα 1600 δεν πειραξα τα timings αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο θεμα.
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αφου δεν εχεις θέμα μεχρι στιγμής κομπλε τοτε , ενταξει με τις μνήμες παίζει περίεργη φάση εγω οτι μνήμες και να εχω χρησιμοποιήσεις ποτε δεν μου δουλεύανε σωστα επρεπε να τις ρυθμίσω απο μονος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα