Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά παρήγγειλα ένα κινητό από ένα site αλλά από αφηρημάδα δεν πρόσεξα μια λεπτομέρεια

Ζήτησα ακύρωση παραγγελίας αλλά τίποτα

Ξέρει κανείς αν μπορώ να ανταλλάξω το καινούργιο κινητό με κάποιο άλλο στην ίδια τιμή σε κάποιο κατάστημα?

Δημοσ.

Όχι δεν έχει έρθει, ζήτησα ακύρωση αλλά μου είπαν πως έχει φύγει η παραγγελία και δεν γίνεται να ακυρωθεί

Δημοσ.

Μάλιστα...ελπίζω να βγάλω άκρη

Σε περίπτωση που δεν βγάλω όμως, μπορώ να το ανταλλάξω σε κάποιο κατάστημα?

Δημοσ.

Δε νομιζω.Εκτος και αν εχεις καναν γνωστο και σου κανει τη χαρη.Το πιο λογικο ειναι να εξηγησεις εκει που το πηρες και οπως το παραλαβεις να το ξαναστειλεις πισω καπακια.Μιλα τηλεφωνικα για καλυτερη συννενοηση.

Αλλα το να παρεις απο το α μαγαζι και να το ανταλαξεις στο β μαγαζι δε νομιζω.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το στέλνουν με ACS COURIER

Λογικά θα μου κάνουν μια η δύο επισκέψεις, αν δεν με βρουν θα το στείλουν πίσω...εγώ μετά δεσμεύομαι σε κάτι?

Γιατί ο καραγκιόζης που του ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελία μου είπε πως δεν γίνεται γιατί η παραγγελία έχει ήδη ξεκινήσει και τούς χρεώνουν 14 ευρώ μεταφορικά κλπ κλπ

και όταν του εξήγησα πως πρέπει να ακυρωθεί μου είπε απλά '''έχει φύγει''

Θέλω να πω, πως αν το γυρίσουν πίσω δεν υποχρεούμαι να το αγοράσω, έτσι?

Δημοσ.

Το στέλνουν με ACS COURIER

Λογικά θα μου κάνουν μια η δύο επισκέψεις, αν δεν με βρουν θα το στείλουν πίσω...εγώ μετά δεσμεύομαι σε κάτι?

Γιατί ο καραγκιόζης που του ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελία μου είπε πως δεν γίνεται γιατί η παραγγελία έχει ήδη ξεκινήσει και τούς χρεώνουν 14 ευρώ μεταφορικά κλπ κλπ

και όταν του εξήγησα πως πρέπει να ακυρωθεί μου είπε απλά '''έχει φύγει''

Θέλω να πω, πως αν το γυρίσουν πίσω δεν υποχρεούμαι να το αγοράσω, έτσι?

Αν δε σε βρουν θα παει πισω χρεωνοντας τα μεταφορικα στο μαγαζι που στο εστειλε.

Δεν προκειται να γινει τιποτα απλα αν χρειαστει να αγορασεις απο το ιδιο μαγαζι δε ξερω κατα ποσο θα σε "θυμουνται"

Η οπως σου ειχα πει,να τους πεις τηλεφωνικα οτι θα πληρωσεις εσυ 14 ευρω για να παει πισω και να σου στειλουν αυτο που θες.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω σκοπό να πάρω κάτι από το συγκεκριμένο μαγαζί, απλά έτυχε να πέσω πάνω σε αυτό...το θέμα είναι πως δεν έχουν αυτό που θέλω, απλά δεν μου ακυρώνουν την παραγγελία ούτε μου απαντάνε για το τι μπορεί να γίνει

αν γυρίσει πίσω μετά δεν θα έχω πρόβλημα έτσι?

Δημοσ.

Απο τι στιγμη που εκανες εσυ το λαθος και εχει φυγει η παραγγελια σου λογικο ειναι να μη μπορει να γινει τιποτα.

Το θεμα ειναι οτι οταν λες " ούτε μου απαντάνε για το τι μπορεί να γίνει' δηλαδη τους ειπες να το στειλεις καπακια πισω και να παρεις αλλο και σου λενε,οτι θες δε θες θα αγορασεις αυτο που σου εχουν στειλει.Αν ναι,πες μας και πιο ειναι αυτο το καταστημα να φυλαγομαστε,

Δεν εχει προβλημα και να γυρισει πισω.Σιγα μη σε πανε και ισοβια.Απλα εκανες εσυ τη μ@λ@κια και τους χρεωσες και 14 ευρω.Που ουτε αυτο ειναι σωστο

Δημοσ.

Εγώ τους εξήγησα πως είναι δικό μου λάθος και αν είναι να τους πληρώσω τα μεταφορικά να γυρίσει πίσω αλλά δεν μου απαντάνε σε τίποτα

Δεν με πειράζει να πληρώσω να γυρίσει πίσω, με πειράζει που τους ρώτησα τι μπορεί να γίνει και μου είπαν απλά ''έχει φύγει''

και μετά τους είπα να πληρώσω για να επιστραφεί και δεν μου απάντησαν ποτέ

Δημοσ.

και μετά τους είπα να πληρώσω για να επιστραφεί και δεν μου απάντησαν ποτέ

Καλο ειναι να τους παρεις τηλεφωνο για τετοιο θεμα.Λαθη σε παραγγελιες ολοι εχουμε κανει,Πιστευω θα δεχτουν το να γυρισει πισω.

Αν ουτε τηλεφωνικα μπορουν να σου βρουν μια λυση και δε δεχονται το να πληρωσεις εσυ να γυρισει πισω και πρεπει με το ζορι να παρεις αυτο που εχει σταλει με την acs,τοτε δε ξερουν τι τους γινεται και απλα θελουν να τα αρπαξουν χωρις να υπολογιζουν τους πελατες και καλο ειναι να μαθουμε και το ονομα του καταστηματος προς αποφυγη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...