Προς το περιεχόμενο

ativ s ή htc 8x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θελω να παρω ενα windows phone μεχρι 180 αντε 200 το πολυ και εχω καταληξει  στο samsung ativ s και το htc 8x.μπορειται να μου πειτε τη γνωμη σας?και αν εχετε να προτηνεται καποιο αλλο wp πολυ ευχαριστως.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

προσωπικά επειδή έχω δουλέψει και τα δύο, με βόλεψε περισσότερο το ativ s, ειδικά με το hack που προσθέτει μια εξτρά στήλη στο update 3. το htc 8x έχει σίγουρα καλύτερο σχεδιασμό αλλά μικρότερη οθόνη.

Δημοσ.

Εισαι και λιγο ατυχος δυστηχως μιας και βλεπω οτι ανεβηκε η τιμη στο Lumia 820 που μεχρι πριν λιγο καιρο μπορουσες να το βρεις μεχρι και 190-200ευρω.

Δημοσ.

Εχε στο νου σου πως το ativ s δεχεται sd card ενω το 8Χ οχι!Για την εμφανιση/ποιοτητα κατασκευης του ativ δεν εχω αποψη γιατι δεν το χω πιασει στα χερια μου.Το 8Χ μου φανηκε πολυ μεγαλο(μακροστενο για την ακριβεια)για 4,3 ιντσες οθονη αλλα με ωραιο "μαλακο" πλαστικο.Η καμερα του δεν με εντυπωσιασε καθολου(σε συγκριση με ip5).Σε αυτη τη τιμη καλυτερο wp δεν νομιζω πως θα βρεις.Κοντα στα 250 παιζει το lumia 920 που το θεωρω απο τα καλυτερα vfm

Δημοσ.

Δες εδώ σύγκριση των χαρακτηριστικών και για τα 3:

http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-920,HTC-Windows-Phone-8X,Samsung%20ATIV%20S/phones/7471,7224,7463

Σε θέμα επεξεργαστή, γραφικών, ram, τα 3 κινητά είναι πανομοιότυπα. Επίσης Οθόνη και μπαταρία είναι πάνω κάτω ίδια και στα 3. Απο τιμή το HTC & το Samsung παίζουν στα 200€, ενώ το ΝΟΚΙΑ 50€ παραπάνω. Εγώ θα συνόψιζα τις διαφορές στα εξής:

• Η κάμερα των HTC & Samsung υστερεί πολύ σε χαμηλό φωτισμό. Σε συνθήκες καλού φωτισμού δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το ΝΟΚΙΑ από την άλλη έχει πολύ καλύτερη κάμερα γενικά.
  • To HTC έχει 16GB, το ΝΟΚΙΑ 32GB & το Ativ S 16GB + κάρτα. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τα 16 που έχει ενσωματωμένα το Ativ S που έχω, οπότε απλά λάβε υπόψην τι δυνατότητες έχεις με το καθένα. 

Οπότε αν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η κάμερα, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το ΝΟΚΙΑ. Διαφορετικά πάρε το Samsung λόγω της επέκτασης μνήμης που σου επιτρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...