Προς το περιεχόμενο

Youtube Channel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας φίλοι!

Θα σας δώσω το λινκ του Channel μου και θα ήθελα να μου πείτε γνώμες, τι θέλετε να αλλάξει, αν το περιεχόμενο είναι καλό κτλ. (Και άμα θέλετε κάντε και ένα Subscribe! :P) Το έχω με ένα φίλο εδώ και δύο μήνες και τα πάμε αρκετά καλά! Εσείς τι νομίζετε;

Source.png Πηγή: Channel

Δημοσ.

300 subs μια χαρα ειναι εγω εχω 1050 :)

Σε τρωω λαχανο, εχω 1053 ακριβως! :P

ontopic

Tι γνωμες θες? Απλα ανεβαζε βιντεο που τραβουν το ενδιαφερον. Δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μαζεψεις κοσμο και views σε μακροπροθεσμο επιπεδο. Με διαφημισεις (οπως τωρα-εδω καλη ωρα) θα κερδισεις κανα view παραπανω αντε και κανα subscribe, αλλα μακροπροθεσμα δεν αποδιδει καπου.

Εγω το καναλι μου το ξεκινησα πριν 4-5 χρονια χωρις να κανω πουθενα και τιποτα share. Aπλα ανεβαζα βιντεο και μερικα τα εκανα share σε social media, αλλα μη φανταστεις spam. Aντε να εκανα 1 βιντεο το μηνα share. Οι επισκεπτες σιγα σιγα ερχοντουσαν μονοι τους, το ιδιο και τα subscribe. Φτανει τα βιντεο σου να εχουν "να δωσουν" κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε MIDI, εννοώ αντικειμενικά τι νομίζεις... Thumbnails, ποιότητα βίντεο (ναι ξέρω το μικρόφωνο το δικό μου [ViperHarry] είναι για τον τενεκέ και περιμένω άλλο), editing... τι νομίζεις ότι δεν είναι καλό δηλαδή που έχουμε έλλειψη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...