Metaksas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια, ήρθε η ώρα να αλλάξω τροφοδοτικό μιας και ειναι στα τελευταία του ( το ακούω που ξεψυχάει ).εχω το pc της υπογραφής μου και είμαι ανάμεσα σε 2 της corsair μιας και την εμπιστέυομαι αρκετα. το πρώτο ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?from=most-popular&keyphrase=ax760 και το δευτερο αυτό https://www.skroutz.gr/s/4034970/Corsair-RM-Series-RM750-80Plus-Gold.html?keyphrase=rm+750 ισως μέσα στο 2014 να πάω για νεα cpu,mobo,gpu (μάλλον sli 780 η single 780ti). ποιο θα μου προτείνατε και γιατι? (μπορώ να παω και μια σκάλα παραπάνω πχ ax860 και rm850).
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 καταρχην να ξερεις οτι δεν συγκρινονται τα ax με τα rm. μονο corsair θελεις? 1
Metaksas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 καταρχην να ξερεις οτι δεν συγκρινονται τα ax με τα rm. ειμαι άσχετος με τα τροφοδοτικά, μονο απο διαφορα reviews εχω δει οτι ειναι απο τα "καλα τους" μονο corsair θελεις? ναι μονο corsair
konpat Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αφού το AX είναι μέσα στις επιλογές σου τότε ΑΧ με κλειστά μάτια.
Metaksas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αφού το AX είναι μέσα στις επιλογές σου τότε ΑΧ με κλειστά μάτια. το ax760 η το ax860? ειχα ακουσει ενα απο τα 2 ειχε βγει ελλατωματικο και κανει ενα θορυβο σαν γουρουνι π το σφαζουν αλλα δν ειμαι σιγουρος αν ηταν η σειρα i τελικα.
konpat Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν η διαφορά είναι κανα 10ευρω πάρε το 860.Όσο για το πρόβλημα που αναφέρεις δεν γνωρίζω τίποτα αλλα πιστεύω ότι η εγγύηση θα σε καλύψει σε ότι προβλημα και αν παρουσιάσει.
Red Devil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εγω εχω το ax 760i και σου λεω πηγαινε σ'αυτο με κλειστα ματια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα